lauantai 6. marraskuuta 2021

Kristallipallo-katsaus, Marraskuu 2021

Heissan!
Näköjään vähän unohtui tämä ennuste-postauksen teko :D.
Nooh, eipä se mitään, katsotaan nyt, mitä purkkeja sain kuviin mukaan. Sen kyllä huomasin, että nyt alkaa hiljalleen näkyä tämä runsaampi miinustelu, koska nyt oikeasti piti miettiä, mitä voisi loppua!

Tässä oli hiustuotteet.
Shampoo on vähän epävarma, kun käyttelen mielialan mukaan pulloja ja oon myös huomannut vanhoja näytepusseja, joita aattelin lisäksi yrittää kulutella nyt pois.
Jätettävät hoidot loppuu 99.9% varmuudella :D.
Ai niin, jätin tarkoituksella pois yhden tuotteen, kun se on niin jättimäinen pullo eli litran Maria Nilan hoitiksen. Sitä alkaa olla pumpulla haastavaa saada ulos eli saa alkaa venkoilemaan kohta sen kanssa :D.

Kasvotuotteita sain raavittua kasaan nämä.
Pari onkin jo loppunut ja suhteellisen luottavainen fiilis on kaikkien muiden paitsi Tender Caren suhteen, TC:tä kun käytän mielialan mukaan enimmäkseen jalkapohjille ja siihen käytän muutakin :D.

Esimerkiksi kroppavoidetta käytän jaloillekin :D.
Näistä kroppa-tuotteistakin on jo 1 loppunut.
Lisäksi unohdin kuvasta sen kiinteän deodorantin, joka on aiempina kuukausina ollut mukana. Katsotaan, joko se vihdoin loppuisi!
Kellariin en taaskaan jaksanut raahautua, mutta muistaakseni tällä hetkellä siellä ei taida olla loppuvia... Tai noh, katsotaan, miten kuukausi menee!

Nyt yrityksen alla on siis 16 täysikokoista ja 3 minikokoista purkkia. 
Heh, ei siis ole mitään purkki-ilotulitusta luvassa :D.
Tälle kuulle plussa-tuotteita ei ole suunnitteilla, mutta rakas ystäväni R kyseli, oonko tekemässä Avonille tilausta.
Tuskin jätän tilaamatta itselle mitään eli sieltä taitaa taas jotain tulla ja pitää varmaan tilaus tehdä ennen kaikkia Black friday-ruuhkia!
Clionadh Cosmetics täydentää taas heidän multichrome-luomivärikokoelman ja pieni ale-myynti alkaa juuri syntymäpäivänäni eli 19.11.
Nuo Multichrome-luomivärit olisi -15% alessa ja muut tuotteet muistaakseni -40%, mutta mulla olisi aika pitkä lista noista multichrome-sävyistä ylhäällä, mitä haluaisin kokoelmaani lisää :D. Joulukuussa he sitten julkistavat samaiseen kokoelmaan yli 40 uutta sävyä, niin sekin kyllä houkuttelisi...
Noh, tämänkään suhteen en ole tehnyt päätöksiä mihinkään suuntaan, samoin edelleen jahkailen joulukalenteri-päätöstä :D. Nyt oli yksi kalenteri myyty loppuun, jota haikailin elevenin sivulla :D. Lushin testerikalenterit olisi edelleen myynnissä... Todennäköisesti siihen sitten päädyn, jos kalenterin aion ostaa, mutta katsotaan :D.
Niin ja aktivoin taas mun Goodiebox tilauksen, mutta varmaan joulukuussa tulee vasta boksi, kun aktivoin sen tuossa muutama päivä sitten.
Miltäs teillä näyttää Marraskuun purkkien kanssa, tuleeko vähennyksiä vai lisäyksiä?
Vaan eipä mulla tämän enempää ole tähän tunnustuksia!
Palaan niihin sitä mukaan jos ja kun niitä tulee :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ai niin, Black Friday :I Saa kyllä sitten miettiä, jos jotain tulee tilattua, että mihin paketit ohjautuu :'D Viime vuonna meidän lähikaupan toimipiste oli aivan täynnä paketteja.

    Tuo Lushin kalenteri hieman kyllä houkuttelee! Cocopandan alesta tilasin Essien kaltsun, vaikka olin sitä mieltä, että en sitä halua :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooh, tuo pakettirumba on varmasti melkoinen...
      Siksi en itse nyt tee yhtään tilausta joka ei ole pakollinen :D.

      Heh, tänään sain oman päätöksen tehtyä, enkä taida tilata nyt kalenteria ollenkaan :D. Katsotaan taas ensi vuonna :D.

      Poista

Suositut tekstit