sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Parit pienet loppuneet, Marraskuu 2021

Hellou!
Eilinen vierähtikin siivotessa ja rempatessa, niin en päässyt koneelle asti :D.
Saatiin viimein aikaiseksi saumata meidän takkahuoneen lattialaatat, jotka on saumaamista odottaneet jo varmaan yli kuukauden :p.
Seuraavaksi pitäisi saada loput pari riviä laattoja koristeseinille, niin sitten puuttuisi enää takka ja takkahuone olisi valmis!
Kellari ei toki valmis sittenkään ole, kun vielä eteistilasta pitäisi saada katto-osio laitettua ja luultavasti joudutaan maalaamaan seinät uudelleen, kun ovat ihan hirveän näköiseksi menneet :(. Harmittaa, että turhaa työtä tuli tehtyä, kun maalattiin se eteinen jo alussa. Lämmityshuoneeseen saatiin viime viikolla palo-ovi paikalleen ja sen takia piti oviaukkoa leventää, mutta nyt on lattiatasosta seinää lähtenyt reilu pala irti... Joudutaan se siis laastoittamaan, paklaamaan ja tietysti myös maalaamaan uudelleen...
Noh, tästä taas lisäoppia tuli vastaisuuden varalle, että kunnollinen maalaus vasta ihan loppuvaiheessa, kun ei ole enää seinien sotkemisvaaraa...
Tällaista tämä on, kun itse tehdään ja "säästetään" :p. Pienen pienenä haaveena olisi itselläni, että kellari olisi kunnolla käyttövalmis ensi kesään mennessä, vaan katsotaan siirtyykö tämä jälleen :p. Ehkä pitää suosiolla toivoa vaikka ensi lokakuulle valmista, niin sitten olisi mennyt 5 vuotta talokaupoista ja kellarirempan aloituksesta :D.
#ontämäsaatanatyömaa

Mutta katsotaan seuraavat pienet loppuneet!

Sain jo kuukauden alussa käytettyä tämän 20g Lush Chocolate Lip Scrub huulikuorinnan.
Päädyin käyttämään nuo näkyvät jämät nyt kropalle, kun oli kuitenkin jo niin ikivanha purkki, enkä jaksanut enää säilöä purkkia yhtään kuukautta enempää :D.

Olin peräti inci-listasta ottanut kuvan ostettuani tämän!
Olihan tämä tosi kiva käyttää ja kuori loistavasti, mutta kuten olen aiemminkin jo sanonut, niin onhan nämä huulikuorinnat(kin) "turhia", kun itsekin voisi helposti tehdä.
Se on vaan, kun ei niitä itse tule tehtyä, niin kiva välillä ostaa käyttöön ja onhan näissä kivoja makuja :D.
Todennäköisesti, kun seuraavan kerran ostan huulikuorinnan, niin ostan sen Lushilta.
Nyt on käytössä Colourpopin versio sekä Goodieboxista tullut kuorinta ja ne ovat valitettavasti aika mitäänsanomattomia. Kosteuttavuutta on kunnolla, mutta kuorivuutta ei.
Saattaa olla, että käytän ne molemmat joulukuussa kroppakuorinnan seassa pois...
Sitten mulla jää vielä Dermosilin kuorintakynä, joka on pakko sen olomuodon takia käyttää huulille :D.

Toinen loppunut oli tämä 70ml minikokoinen Rituals… The Ritual of Sakura Organic Rice Milk & Cherry Blossom Magic Touch Body Cream vartalovoide.
Jeeeeee, taas yksi vähemmän :D.
Ja näköjään olen saanut tämän vuoden 2016 LookFantastic-kalenterista... Köhköhhöh...
Oon saanut tämän myös vuoden 2017 Rituals...-kalenteristakin, mutta onneksi sen tajusin laittaa heti eteenpäin :D.
Suureksi osaksi käytin jalkavoiteena, kun tämä tuntui lähtevän kropalla "murustumaan". Enpä ihmettele, kun oli jo noin vanha...
Tuoksu oli vielä ok ja kyllä tämä oli mukavan kosteuttava eli talveksi olisi hyvä voide!
Nyt on taas seuraava voide lähtenyt jonossa käyttöön (Avonin Naturals-sarjan emulsio) ja lisäksi äidin jäämistöstä ottamani Garnierin rasva on nyt kroppakäytöstä siirtynyt jalkavoide-käyttöön. Se on kuitenkin jo todella lopussa eli se on suurella todennäköisyydellä joulukuun loppuneissa, mutta katsotaan tarkemmin asiaa ennustepostauksessa :).

Oon eriyttänyt viimeiset loppuneet 2 postaukseen, mutta todennäköisesti tulen yhdistämään ne, kun päivät loppuu taas kesken ja en tiedä, miten pitkään olen huomenna töissä eli ehdinkö kirjoittelemaan :).
Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit