tiistai 21. joulukuuta 2021

Garnier Respons Body Nourishing Lotion

Heipähei!
Nyt kirjoittelenkin pikkupostauksen näin aikaisin, sillä meen töihin vasta 2 maissa :D. Tulee iltavuoropäivä!
Nyt on ollut töissä tosiaan vain soluviljelyn opettelua, niin olen sitten mennyt kollegani aikataulun mukaan ^_^. Mahtavaa on ollut oppia uutta, mutta toki myös vie paljon energiaa se hurja tietomäärä. Oon tietysti tuota hommaa tehnyt aiemminkin, mutta aikaa on kulunut edellisestä kerrasta sen 12 vuotta, joten lähes nollatilanteesta on taas lähdetty liikkeelle... Vaan kyllä se tästä etenee koko ajan parempaan suuntaan!

Sattuneesta syystä on nyt postailu jäänyt, mutta edelleen on purkkien kanssa rauhallinen tilanne.
Hyvin nyt pystyn näitä yhden tuotteen postauksia tekemään :D.
Nyt siis otsikon asiaan!

Eli kroppavoidekatastrofia on taas pullon verran lievitetty, kun sain tämän äitini jäämistöstä otetun 250ml Garnier Respons Body Nourishing Lotion vartaloemulsion käytettyä!
Käytin tätä ensin jalkavoiteena, kun sain kaikki jalkavoiteeni käytettyä ja siirsin sitten kropalle käyttöön, kun sain edellisen kroppavoiteen käytettyä.
Tämä kyllä yllätti minut täysin, positiivisella tavalla!
Itselleni suht normaali-ihoisena tämä riitti loistavasti kosteuttamaan melko pienellä määrällä, vaikka täällä pohjoisemmassa on ollut jo paljon kylmiäkin pakkaskelejä. Jalkapohjatkin jäi yllättävän pitkäksi aikaa pehmeän tuntuisiksi (laitan aina rasvauksen jälkeen yötä vasten kosteutta sitovat sukat ja villasukat)!
En tiedä, onko just tätä Garnier-emulsiota enää edes myynnissä, mutta tämä sai kyllä silmät aukeamaan ja taidan sitten katsella ihan vakavasti kaupassa käydessä myös näitä, kun tarvitsee taas joskus 5 vuoden päästä seuraavan kerran ostaa vartalovoidetta :D.

Hyllyllä oli jonossa käyttövuorossa seuraavaksi nämä rasvat.
Avonia oon jo käyttänyt kuvanoton jälkeen noin puoleen väliin ja sitä käytän vartalolle.
Rituals-miniä käytän jalkavoiteena tällä hetkellä.
Oon näihin pulloihin merkannut "noin-parasta ennen"-kuukausi/vuosi laput ja näissä se on ollut edelleen vuoden 2019 loppupuolella...
Vieläkään en siis ole tämän katastrofin kanssa selvillä vesillä, mutta onneksi tänä vuonna en ole saanut yhtään kropparasvaa lisää varastoon \o/. Kyllä tästäkin vielä hyvä tulee ^_^.

Mutta eipä mulla nyt tämän ihmeempiä ole, lähden seuraavaksi meikkailemaan naamaa kuosiin!
Palaillaan taas piakkoin asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit