sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Holika Holika All Kill Cleansing Oil to Foam Fresh 3 in 1 Onestep Cleanser

Hellou!
Toivottavasti teillä on mennyt joulunaika rauhallisesti!
Itse ainakin oon yrittänyt rentoutua ja univelkoja on saatu vähemmäksi :D.
Aattelin jälleen tässä välissä yhden loppuneen purkin esitellä, loput jäljellä olevat menee varmaan isommissa erissä sitten.
Tämän postauksen jälkeen käytän aikaa yhteen projektiin, jonka aattelin ensi vuonna aloittaa luomivärien kanssa! Nimittäin listaan vihkoon kaikki vähintään nelikko-luomiväripaletit ja niiden sävyt ja tarkoituksenani olisi käyttää ensi vuoden aikana kaikkia omistamiani luomiväripaletteja vähintään 10 kertaa!
Haluan samalla myös laittaa itselleni ylös, montako kertaa käytän mitäkin sävyjä, niitä on jotenkin niin hauska seurata :D.
Mutta nyt siihen seuraavaan loppuneeseen!

Eli sain käytettyä tämän 155ml Holika Holika All Kill Cleansing Oil to Foam Fresh 3 in 1 Onestep Cleanser kasvopuhdistusaineen.
Tämä oli kyllä aika mielenkiintoinen tapaus olomuodoltaan, sillä kuivalle iholle käytettynä aine oli öljyä, mutta kun veden lisäsi, niin se muuttui erittäin peseväksi vaahdoksi.
Tuon takia tämä ei sitten loppusessaan sopinutkaan 1.vaiheen puhdistukseen varsinkaan silmämeikille, koska kirveli tosi paljon, jos vähänkään pääsi silmiin :/.
2.vaiheen puhdistukseen ja varsinkin kesäksi tämä olisi omalle iholleni varmaan paras, koska iho jäi todella narskuvan puhtaaksi pesun jälkeen. Oli siis todellakin "all kill" aine :D.
Itse en siis selviäisi pelkästään tällä aineella, mitä ostaessani toivoin, koska silmämeikille tarvitsisi kuitenkin oman putsarin.
En tiedä, tuleeko ostettua tätä uudelleen, koska alkaa olla ehkä hivenen liiankin pesevä. Näköjään näin ikääntymisen myötä alkaa mullakin tuo iho mennä enenevässä määrin kuivempaan suuntaan!
Ehkä kesäajalle voisin joskus harkita taas ostoa!

Saapa nähdä, tuleeko mulle kuitenkin plussaa tälle kuulle, sillä yllättäen mun Clionadh Cosmetics-luomivärit ovatkin jo nyt Suomessa :o !! Ennen jouluaattoa jo tullasin paketin, joten se on varmaan viimeistään tiistaina mulla :D.
Katsotaan siis, miten käy!
Nyt aloitan tuon kirjoittamisprojektin, niin palataan pian asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hei hyvä idea tuo käyttää kaikkia paletteja vähintään 10 kertaa. Voisin ottaa saman tavoitteen! Teen jo kyllä panthat palettia. Ja meinasin tammikuussa jatkaa muutenkin kaikkien luomivärien pannuttamista.. Mutta tällä 10 x paletin käytöllä varmaan selviäis mistä voisin luopua. Kiitos siis vinkistä😅👍. Ja muuten oon käynyt nyt koko kokoelmani läpi ja olen järkyttynyt. Aloitan nyt älä osta mitään vuoden ja laitettiin miehen kaa yhdessä tavoitteeksi vähentää kuluja vuositasolla 4.000€. Sen verran kun sais säästöön, niin oishan siinä vararahastoo👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan ideasta \o/ ^_^ .
      Itse vaan huomasin tuossa, kun sain paletit paperille ja laskin ne, että mulla on nuita vähintään nelikko- paletteja 47kpl + se mun 168-luomiväripaletti... Ja sitten vielä lisäksi kaikki magneettipaletit, duot, monot...
      En siis taida mitenkään saada kaikkia paletteja käytettyä 10 kertaa, kun tuossa on jo paletti/viikko ja viikossa on vaan 7 päivää xD.
      Täytyy siis vielä pohtia omalta osalta asiaa, miten toteutan tuon homman parhaiten :D.

      Ja jep, tuo kokoelman läpikäynti saa todella silmät avautumaan, been there !! Ja itselläni avautui silmät lisää nyt noiden luomivärien kanssa...
      Mahtava tuo säästötavoite, se varmasti motivoi ja laittaa miettimään jokaisen "tahtoo" tuotteen kohdalla, että tarvitsenko varmasti tätä, vai laitanko senkin rahan säästöön!
      Tsemppiä ensi vuoteen siis, you can do it !

      Poista

Suositut tekstit