tiistai 28. joulukuuta 2021

Maria Nila Heal Soothing Conditioner

Heissan!
Nyt tulee vielä yhden loppuneen postaus ja viimeisiin tulee sitten useampi purkki :D.
Mulla onkin nyt lomaa ainakin 9.1. asti, mahdollisesti 10.1., joten ehdin seuraavat päivät postailla varmasti :D.
Ei tämä kuukausi ole ollut mitään purkkijuhlaa kumpaankaan suuntaan, mutta vähennykset on aina vähennyksiä!
Ja edelleenkään sitä mun Clionadh-pakettia ei ole näkynyt ja päivityksiä ei ole jouluaaton jälkeen tullut... En tiedä, tuleeko se postilaatikkoon, kun pikakirje kyseessä, toivottavasti ei ole nyt kadonnut...
Noh, ei auta kuin odotella ja toivoa parasta!

Mutta sain kuin sainkin tämän litran kokoisen jätin Maria Nila Head & Hair Heal Soothing Conditioner hoitoainetta käytettyä loppuun tuossa reilu viikko takaperin!
Ehtiköhän tämä olla mulla käytössä vajaa 1,5 vuotta :D.
Oon käyttänyt tästä 100ml minipullon ja sen perusteella päädyin tämän jättiläisen ostamaan eleveniltä.
En muista, paljon tuosta minipullosta käytin kerrallaan, mutta tästä pumppasin pari kertaa ja kyllä se riitti kivasti selvittämään pahimmat takut ja pehmentämään hiukset.
Silloin kun oli vielä 20cm pidemmät hiukset, niin välillä käytin 3 pumppausta, mutta nyt lyhyemmillä hiuksilla riitti pienempi määrä.
Hiuspohjakin tuntui rauhalliselta, tätä laitoin myös hiuspohjaan.
Tämän täysikokoisen perusteella voisin siis mielelläni ostaa uudelleenkin kyseisen jättiläisen, vaikka pullon loppu onkin aika haastavaa käyttää. Suosiolla huuhtelin pullon veden kanssa.
Käytän nyt ostamiani hiusnaamioita vähemmäksi ensin ja odotan tarjousta tästä.
Normihinta elevenillä on 75e litran pullolle, mutta ostin tuon noin 60e hintaan. Odotan siis samaista tarjousta ja myös sitä, että voin tilata samaan pakettiin muutakin :).

Sain ne mun vähintään nelikko-luomiväripaletit kirjattua tulevaa vuotta varten!
Aikomuksena oli siis käyttää kaikkia ensi vuoden aikana 10 kertaa, mutta eteen tuli pienehkö ongelma...
Paletteja on 47kpl + 168-paletti ja Phase Zero-paletti (joita en vihkoon laittanut) plus tietysti kaikki magneettipaletit, triot, duot ja monosävyt... Tuossa siis on jo joka viikolle paletti ja viikossa on vain 7 päivää :D.
Otan tietysti pannu-projektiin taas muutaman paletin tehokkaampaan käyttöön, mutta muuten ei taida tuo 10 käyttökertaa toteutua kaikkien palettien kohdalla...
Onneksi tuli silloin kesällä karsittua tuota kokoelmaa sinne Kaarna Finlandille :p.
Herätti kyllä jälleen siihen, että ensi vuonna jatkuu tiukka linja luomivärien ostossa, mutta Clionadh Cosmeticsin multichrome-luomivärit jätän edelleen ulkopuolelle, mutta katsotaan, miten tuon nykyisen paketin kanssa käy!
Mutta joo, nyt täytyy miettiä uudelleen tuota palettien käyttökerta-määrää, kun ei tämä mennytkään niin helposti kuin aluksi kuvittelin :D.
Vaan jatketaan huomenna loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit