sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Dermosil-tilaus, Huhtikuu 2022

Heips jälleen!
Nyt olisi vuorossa varmasti kuukauden viimeinen plussailu-postaus :D.
Melkein nämä shoppailut sai nollattua alkuvuoden, mutta vain melkein! Täytyy toivoa, että alkaisi vähitellen nuita purkkeja viimein loppua, saldo on edelleen 1...
Ärsyttää, vaikka tiedän vallan hyvin, että tämä tilanne oli vain ajan kysymys. Silti ajattelin, ettei se nyt ihan näin surkeasti voi mennä :D. Onneksi tässä on vielä kuukautta hyvin jäljellä ja on nuita purkkeja oikeasti todella lähellä loppumista jo muutama! Ne varmaan rysähtää sitten kaikki kerralla :D.
Mutta katsotaan, mitä tilailin pitkästä aikaa Dermosililtä! Edellisestä tilauksesta onkin vierähtänyt jo melko pitkä aika!

Tässä on tuotteet, jotka tuli mun listoihin.
Lisäksi tilasin Mr.Insinöörille dödöä sekä suihkugeeliä täyttöpussin, pari keittiösaippuaa (minttu-pullon ja normaalin täyttöpussin) sekä kosteutta sitovat sukat.
Listoihin tuli siis vielä pari kasvoseerumia (mini ja täysikokoinen), pari hiusnaamiota (mini ja täysikokoinen), minikokoinen suihkugeeli ja kylpypommi.

Siis mä en tajunnut kuvien perusteella, että tämä Playful-suihkugeeli (75ml) on näin suloinen <3 <3.
Ihania pikkuisia perhosia seassa <3. Tuoksuna oli varmaan jokin persikka tai vastaava, hyvän tuoksuinen omaan nenääni ^_^.

Kylpypommi on 65g kokoinen, hauska "pääsiäismuna" ja tuoksu tässäkin oli sellainen persikkainen, tuoksui aika voimakkaasti tuon muovinkin läpi.
Toivottavasti saisin piakkoin taas aikaiseksi käydä kylvyssä pitkästä aikaa! Ehkä pääsiäislomalla!

Mukana oli lisäksi kasa näytteitä, joista suurin osa oli kasvovoiteita.
Naurahdin vähän, kun näin tämän, sillä olin jo lähes kaikki kasvovoidenäyte-pussukat saanut käytettyä (2 oli enää kaapissa odottamassa), niin nytpä tuli lisää täydennystä taas :D.
Pitäisi seuraavaksi alkaa käyttämään kroppavoide-näytteitä vähemmäksi, niitä löytyy vielä jonkin verran. Samoin shampoonäytteitä on kohtuu paljon jäljellä.
Eipä ne kauaa kestäisi, jos vaan ottaisi ihan asiakseen käyttää pois.
Kunhan nyt muutaman purkin saisi tässä käytettyä ensin, niin voisin nuo näytteet ottaa joku kuukausi tehokäyttöön!

Tässäpä se oli! Onneksi tämä oli näin "pieni" tilaus :D.
Mietin, että en avaisi tuota täysikokoista talviseerumia, vaan säästäisin avaamisen sitten syksylle.
E Vitamin-sarjan miniseerumin avasin ja testasin eilen, oli yllättäen aika juoksevaa, piti pienemmissä erissä levittää kasvoille!
Ihan ok:lta vaikutti, mutta testailut jatkuu.

Oon kyllä tyytyväinen kaikkiin tilauksiini, mutta tuli nyt kieltämättä sellainen ähky, enkä malta odottaa taas kunnon miinustelu-kuukausia!
Aika hyvin mä sain entiseen verrattuna jo hillittyä itseäni, mutta on toki selkeästi havaittavissa tunneshoppailu-käytös edelleen.
Pikku hiljaa parempaan suuntaan kuitenkin ^_^.

Seuraavat postaukset onkin sitten loppuneita, jos vaan sallisivat alkaa loppumaan :D.
Tässä tulee siis varmaan nyt muutaman päivän paussi postailuista, katsotaan toki, miten sitten lopulta käy!
Nyt lähden jatkamaan takkakivien putsailua kellariin :D. Josko tässä saataisiin takka sinne valmiiksi ennen kesää :p. Toivossa on hyvä elää!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Talviseerumi oli hyvä tuote kuivalle iholleni.
    Jos sitä vielä ensi syksynä on saatavilla niin voisi hyvinkin tilata lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia!
      En tosiaan nyt avannut sitä, kun on avoinna jo melko monta, katsotaan loppuvuodesta, kun taas kelit kylmenee ^_^.
      Tosin oon huomannut, että vielä meinaa tuo mun nenänpää hilseillä herkästi... Pitää varmaan vielä päivälläkin käyttää täyteläisempiä tuotteita. Oon hiljalleen yrittänyt siirtyä kevyempiin, mutta ilmeisesti ei kannata kuivuudesta päätellen :D.

      Poista
  2. Mullakin on loppunut tässä kuussa tosi vähän tähän asti. Mutta päätin auttaa hommaa ja katoin koko meikkijemman läpi ja nakata menemään katkenneet ja väärän väriset punat. Onneks ei montaa sellaista ollut ja väärän väriset hiusmaskit ym sai kans uuden kodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inventaarioiden teko meikkien puolella kyllä monesti auttaa :D.
      Itse en oo vielä siihen alkanut, vaikka varmaan taas sekin tulee eteen huulituotteissa... Tasaisin väliajoinhan niitä tulee tehtyä kuitenkin :).

      Poista
  3. Miulta on loppunut kyllä jo ihan kivasti tuotteita ja monihan on niitä joulukalentereista tulleita matkakokoisia. Nyt sain shampoon ja hoitoaineen vaihdettua täysikokoisiin, joten niissä hetki sitten meneekin taas :D Ja vessaan vaihdoin 500 ml Dermosil Classic -käsienpesuaineen, vaikka meillä yleensä Dermosilin tuotteet loppuu todella nopeasti, niin tuo vaikuttaa paljon riittoisammalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sillä ole merkitystä mitä loppuu, kunhan loppuu :D. Onpahan sitten vähemmän tavaraa taas kaapissa ^_^.
      Nyt mullakin on alkanut loppumisia tulla.
      tuossa pari päivää sitten loppui 12h sisällä 3 tuotetta, eli näköjään ne sitten yhdessä rytäkässä loppuu kaikki kerralla :D.

      Mulla on kellarin vessassa Dermolta se Goodwill-sarjan 500ml käsisaippua (on myös suihkugeeli käytössä), mutta siellä se kuluu hitaasti, kun ei se kellarin vessa ole niin runsaassa käytössä vielä :D.
      Saatan vaihtaa päittäin jonkin muun sinne vielä, ehkä sen jäljellä olevan Gunryn saippuan, näkisi ainakin hupenemisen paremmin :D.

      Poista

Suositut tekstit