sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Loppuneet hiustuotteet, Huhtikuu 2022

Hellou!
Mä luulin yhdessä vaiheessa, että nyt alkaa purkkeja vihdoin loppumaan urakalla, kun yhteen kyytiin 12h sisällä loppui 3 tuotetta. Noh, yhtä nopeasti se sitten tyssähti :p.
Tässä on muutenkin elämä nyt mennyt alamäkeä terveyden kanssa, niin päädyin siihen, että säästän loppumaisillaan olevat purkit toukokuulle ja esittelen könttänä nämä muutamat loppuneet parissa postauksessa. Ihan takuuvarmaksi en sano tuota toukokuutakaan, miten pystyn postailemaan, mutta eletään päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä tapahtuu!
Mutta tässä postauksessa esittelen nyt loppuneet hiustuotteet!

Kuukauden alkupäivinä sain hyppiä ilosta, kun vihdoin tämä ikivanha 150ml Sunsilk Heat Activated Repair + Shine Spray suihke loppui.
Tämähän on siis tullut mulle Livbox aikana eli vuonna 2013...
Mä kun en tosiaan hiuksia laita, niin päätin nyt vaan kuluttaa tämän pois. Käytin aina suihkuiltojen jälkeen seuraavana aamuna antamaan vähän "karheutta" liukkaille vastapestyille hiuksille, että saa hiukset pysymään paremmin kiinni.
Muuta en siis osaa tästä sanoa :p. Onneksi on vihdoin pois kaapista!

Samaiseen käyttöön otin seuraavaksi tämän, myös ikivanhan "moussen".
Ei kun ei tämä ihan niin ikivanha ollutkaan, Tammikuussa 2017 tullut Bettestä näköjään :p.
Noh, saapahan näitä kaapissa venyneitä muotoilutuotteita vähemmäksi!

No sitten sain käytettyä myös viimein tämän 200ml Four Reasons Color Mask Toning Treatment, Plum sävyttävän hiusnaamion.
Käytin tätä suunnilleen 1krt/vko tai 1krt/2vkoa riippuen siitä, miten jaksoin alkaa värkkäämään suihkussa.

Hiuksista en tietenkään muistanut ottaa ennen/jälkeen-kuvia, mutta tuon väristä mönjä oli.
Loput rippeet sekoitin toiseen hoitoaineeseen ja käytin vielä 2 kertaan tuosta.
Yleensä levitin hiuksiin ns. raakana.
Kyllä toi kylmää violettia sävyä haalistuneen värin päälle kivasti, toki nyt on tyvi taas kasvanut jonkun 5cm eli sopivaan aikaan loppui tuubi :D.
Yllättävän hoitavakin tämä oli eli silotti myös takut samalla.
Nyt saa tuo violetti vaalentua ja alan miettiä, mitä seuraavan kerran tekisi kampaajan penkkiin istuutuessa (ehkä kesällä tai syksyllä, jos siihen nyt taloudellisesti ja muutenkin on mahdollisuus).

Viimeisenä loppui tämä 100ml Avon Advance Techniques Bodifying Leave-in Treatment hiuksiin jätettävä hoito.
Tämä ei siis silottanut hiuksia, vaan antoi rakennetta ja tuuheutta. Käytin tämän nyt vaan siksi, kun se oli kaapissa, enkä aio nyt toistaiseksi hankkia uudelleen. Katsotaan, kun saan toivottavasti kaapissa olevat öljyt ja seerumit käytettyä ensin pois. Onhan mulla hiuspuuteri kaapissa vielä, jos tuuheutta kaipaan enemmän hiuksiin :).

Tässäpä oli tällä erää.
Tosiaan pariin pikkupostaukseen on vielä esiteltävää, joten katsotaan, saisinko ne ensi viikon aikana tänne!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyviä loppuneita ja monikin ollut sellainen tuote, joka kestää pitkään :D Itsekin käytän aika vähän hiustenmuotoiluun tarkoitettuja tuotteita, niin ne sitten pyöriikin vuosia jemmoissa. Yksi Nivean (!) muotoiluvaahto on kulkenut miun matkassa ainakin 10 vuotta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo hiusten muotoilutuotteet on kyllä murheenkryynejä itselle, kun ei tule hiuksia laitettua. Onneksi niille jotain käyttöä keksii, kun ei ole aikanaan älynnyt laittaa eteenpäin...

      Poista

Suositut tekstit