lauantai 2. huhtikuuta 2022

Kristallipallo-katsaus, Huhtikuu 2022

Heissan!
Sain tuossa pengottua tässä kuussa mahdollisesti loppuvia purkkeja ja siinähän kävi niin kuin eilen jo vähän ennakoinkin eli ei tule olemaan mitään purkki-ilotulitusta ainakaan loppuvien osalta :p.
Mtä siis sain raavittua kasaan?

Hiustuotteita löytyy edelleen kohtuullinen määrä.
Nyt tämän kuun aikana saan varmaan vihdoin tuon violetin hoitonaamion käytettyä eli sen jälkeen täytyy alkaa suunnitella, nitä hiuksille seuraavaksi tekisi :p.
Suihkeet loppuu ehkä 95% varmasti, jätän siihen vielä pienen varan :D.
Shampoo on riittoisaa, mutta täytyy yrittää käyttää sitä nyt mahdollisimman paljon!

Kasvotuotteita sitä vastoin sain räävittyä vain nämä onnettomat.
Tender Care-purkit käytän pääasiassa jalkarasvoina, mutta olen listannut ne aikanaan huulivoiteisiin. Täytyy sitten, laskiessani uudet ajantasaiset varasto-saldot, niin siirtää ne monitoimirasvoihin, joita ne todellisuudessa ovatkin.
Aattelin myös jomman kumman joko yövoiteen tai yönaamion saada kulutettua, molemmat ovat melko vähissä.
Ja tuo mini-kasvopesu... Josko nyt viimein saisin sen pois lavuaarin reunalta :p.
Meikkejä en ottanut mukaan muita kuin ripsivärin, jonka todella toivon nyt loppuvan.
En ottanut niitä viime kuun ennusteissa olleita huulikiiltoja ja peiteainetta mukaan, sillä poistin stopperit niistä... Voitte siis arvata, että tavaraa tuli käyttöön vielä ihan jäätävä määrä sen jälkeen :p. Katsotaan tilannetta kuukauden päästä uudelleen...

Ja noh, eipä kroppatuotteillakaan hirveästi juhlita :D.
Sensesin 500ml suihkaria sain tyhjennettyä automaatti-saippuapulloon ja tuon jämän aattelin yrittää kuluttaa nyt pois suihkussa.
Otin myös täyttöpumpun sijaan ihan käsisaippuan käyttöön tällä erää, kun niitäkin pulloja vielä muutama on.
Aina mulla on vakaa aikomus käyttää ne kaikki ja sitten keskittyä suihkugeeleillä täyttöön, mutta sitten tulee ostettua uusia pulloja ja tämä homma vesittyy :p. Noh, ainahan sitä saa olla suunnitelmia :D.
Nyt otin nuo Avonin hajuvedet mukaan ja uskon vakaasti, että molemmat loppuu tässä kuussa! Enää eivät pääse yllättämään puun takaa ;D.
Ja sitten uskoisin, että saan tuon mini-kroppavoiteen kuitenkin jo nyt käytettyä, mutta se toinen vadelma-glitter-versio ei varmaan vielä lopu, vaan vasta ensi kuussa.
Lushin kroppakuorinta myös loppuu aika todennäköisesti, alkaa murentua sen verran tehokkaasti jokaisella käyttökerralla.
Unohdin kuvasta vielä työpöydällä olevan mini-käsirasvan, joka on todella vähissä. Aattelin siirtää sen olohuoneeseen tehokkaampaan käyttöön ja ottaa työpöydälle uuden. Jospa nuita käsirasvojakin alkaisi varastosta vähitellen huveta... Pitää alkaa niitäkin käyttää jaloille jalkarasvoina, kun saan kroppavoiteet käytettyä ensin :D.

Tässäpä ne siis oli! Yritän tässä kuussa siis 15 täysikokoista ja 3 mikokoista purkkia vähemmäksi. Mietin myös, josko jotain näytehajuvesiä yrittäisi käyttää ja ehkä kangasnaamionkin voisi kuluttaa pitkästä aikaa!
Vahvistui siis fiilis, että Huhtikuu tulee olemaan todennäköisesti vuoden ensimmäinen plussa-kuukausi.

Tein tosiaan Dermosil-listan Mr.Insinöörin serkulle, mutta nyt kun laskeskelin, niin ei sieltä tullutkaan tilattua listoihin asti päätyviä tuotteita kovin montaa. Tilasin Mr.Insinöörillekin muutaman tuotteen ja sitten esim. keittiökäsisaippuaa, niin niitä en ole listannut omiin listoihin aiemminkaan.
Lisäksi suunnitelmissa olisi huomenna joko käydä tai sitten tilata Sokoksen 3+1 Päivillä ja aattelin huomenna katsoa, mitä Hullareilla on netissä enää jäljellä.
Hyvä tehdä viimeisinä päivinä täsmäiskut, kun ei varmaan suurinta osaa haluamistani tuotteista ole saatavilla enää :D.
Eli katsotaan, miten lopulta käy! En siis yhtään osaa sanoa, kumpaan suuntaan vaaka kallistuu tällä kertaa!
Seuraava postaus on sitten todennäköisesti haalintaa eli plussailua :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit