lauantai 25. marraskuuta 2023

Avon-tilaus, Marraskuu 2023

Hellouuu!
Ei ole tullut, eikä tule hyödynnettyä Black Friday-tarjouksia tällä kertaa, mutta eilen illalla meillä meni Mr.Insinöörin kanssa aikaa siihen, kun hyödynnettiin parhaamme mukaan pörssisähkön "Black Friday-hinnat", kiitos vaan norjalainen Kinect Energy :D.
Oli tarkoitus koneellekin istahtaa postaamaan, mutta ei sitten ehtinyt, kun hieronnasta ja kaupasta tultua laitettiin pizzat uuniin, tehtiin vielä alkuviikolle ruoka uunissa (kebab-kiusaus), pyöritettiin koneellinen lakanoita ja pyyhkeitä (oltiin vaatteet ehditty pyörittää jo aiemmin viikolla), mä tein omenahilloa ja sitten lämmitettiin vesikattilaa puiden sijaan sähköllä. Sai myös ekaa kertaa vuosiin (syys-talviaikaan) käydä suihkussa tuossa keskikerroksen kylppärissä ilman, että varpaat oli jäässä, kun pystyi huoletta laittamaan lattialämmityksen päälle :D.
Se tosin tuli huomattua, että ei meillä ole kovin tehokas tuo sähkövastus lämmityskattilassa, kun suihkuvesikään ei kauaa pysynyt lämpimänä suihkuun mennessä (lämmitys oli päällä kaikkiaan klo 15-00) ja aamulla kämppä oli todella vilpoisa. Tulipahan nyt kuitenkin edes 1 päivän puut säästettyä tuossa ja saapahan hyvitystä vähän sähkölaskuun! Kaikkiaan eilisen päivän aikana kului ehkä 70-75kwh, kun normaalisti menee päivässä 5-11kwh riippuen siitä, onko Mr.Insinööri kotona (eli onko työkoneet ym. käytössä) ja toki nyt tuo yläkerran remonttikin aiheuttaa enemmän sähkön kulutusta.. Kyllä se sähkölämmitys vaan vie melkoisen siivun kulutuksesta, jos se on pakollisena käytössä...
Onneksi meillä on puu pääasiallisena lämmityksen lähteenä ja öljy sitten toisena, mutta sähköä seurataan sen takia, että kumpi tulee halvemmaksi siinä vaiheessa, jos puuta ei ole saatavilla. Kesällä sitten aurinkopaneelit lämmittää aika hyvin suihkuveden, silloin kun ei tarvitse kovin kuumaa vettä :D.

No joo, nyt tämän päivän kalliimmalla ajalla oon tässä musaa taas kuunnellut ja ottanut nuita Avonin tilauksen kuvia, huomenna tosin olisi vielä kalliimpaa :D.
Eli nyt tulisi tämä mun Avonin repsahdus!

Tällaisen näköinen paketti tuli tällä erää...
Oon tosiaan edellisen tilauksen tehnyt vuosi sitten elokuussa eli en nyt ihan hirveästi jaksa tästä huonoa omaatuntoa potea. Ihan hyvä tämä noin kerta/vuosi tahti ja ostan sitten kerralla kokeiluun enemmän uutuuksia.
Mr.Insinöörille tilasin tuon päällä näkyvän Ocean Surge-suihkugeelin ja pohjalla olevan 700ml hilseshampoon. Rakas R tilasi 2 tuotetta ja loput oli sitten mulle :D. Noista itselle tulevista tuotteista maksoin konsulttialennusten (suurin osa -20%, muutama aletuote -10%) jälkeen himpun yli 100e.
Kyllä sen huomaa, että Avonilla on myös noussut hinnat aika reippaasti edelliseen kertaan verrattuna...
Nooh, oon kyllä ihan tyytyväinen taas tähän(kin) tilaukseen!

Piti ihan katsoa mun muistikirjasta, jonne kirjaan tilaukset, niin olin 10ml minikokoisen Far Away Rebel EdP suihkeen tilannut Huhtikuussa 2019 :D. Mulla on sitä ehkä joku 4ml jäljellä ja mä oon siitä tilauksesta asti kytännyt ja pohtinut joka joulu, että tilaanko tämän setin, kun silloin on ollut monesti alessa. No ei mennyt kauaa :D. Nyt viimein päätin repäistä, kun tällä mun nykyisellä tilaustahdilla tämä ei varmaan enää kauaa ole myynnissä...
Eli setissä oli 50ml EdP ja 150ml vartaloemulsio.

No ei tuo Far Away-sarja tuohon settiin jäänyt!
Oon sarjan muistakin tuoksuista lukenut kuvauksia tässä vuosien varrella ja nyt 10ml minisuihkeet oli "osta alehintaan per muu kuvastosta tilattu tuote", niin päätin kokeilla seuraavat:
* Far Away Endless Sun EdP
* Far Away Rebel & Diva EdP
* Far Away Beyond EdP
Far Away Glamour Roll-on dödö oli alessa halvemmalla kuin suihke, niin sen otin dödönä kokeiluun.
Jos nuo suihkeet ei mun iholle sovikaan hyvistä tuoksunuoteista huolimatta, niin menevät sitten vessatuoksuksi.
Nyt vaan pähkäilen, että laitanko tuon Rebel-minin jämät vessatuoksuksi, kun täysikoko riittää varmaan loppuelämäksi :D. Siirsin sen jo kyseiselle hyllylle, mutta katsotaan miten lopulta käy!

Myöskin tätä Encanto Fascinating-tuoksusarjaa oon pohtinut siitä lähtien, kun ensimmäisen kroppasuihkeen ostin ja myös samaisen suihkugeelin käytön jälkeen.
Nämä eri tuoksusarjat ovat olleet monissa kuvastoissa jo viime aikoina alessa ja olikohan jotkut nyt marraskuun kuvastossa jopa viimeistä kertaa -merkinnällä.
Jälleen tämäkin setti ollut joitakin kertoja mua houkuttelemassa ja pitkään oon pähkäillyt, mitä teen tämän kanssa...
No nyt lopputulos näkyy jälleen kuvassa eli setti tuli hommattua :D.
Setissä oli 50ml EdT-hajuvesi, 250ml vartaloemulsio ja 100ml vartalosuihke.

Viimeiset settinä ostetut tuotteet (oli myös erikseen myynnissä) oli nämä Delightful Vanilla 150ml vartalovoide ja 250ml kylpyvaahto.
Kiva vaniljan tuoksu, mutta ei yltänyt kaivatun TBS Vanilla Chain tasolle :D.

Tämä uusin Advance Techniques-sarjaan tullut Deeply Purifying Shampoo tuli myyntiin muistaakseni keväällä ja siitä asti se on ollut mielessä, että kun teen tilauksen seuraavan kerran, niin lähtee testiin. Nyt oli tämä 400ml versio tarjouksessa.

Eihän Avonin tilaus olisi mitään ilman "uutuus" suihkugeelejä :D.
Tuo Encanto Fascinating suihkari oli ale-sivulla alle 3e, niin todellakin nappasin sen mukaan.
Nyt pääsin lisää testailemaan uudistunutta Senses-sarjaa 250ml Orange Twist Orange & Jasmine Scent-tuoksussa sekä Dancing Skies Cosmic Violet & Amber Moonstone Scent-tuoksussa.
Tuo Dancing Skies-tuoksu ei pullon suusta tuoksuna täysin säväyttänyt, MUTTA NÄETTEKÖ TUON VIHERTÄVÄN "GLITTERIN" (pohjalla) :D. Mä siis innostuin ihan hiiteen tuon takia :D.
Ihan tuon ulkonäön vuoksi käytän pullon todellakin suihkussa, vaikkei tuoksu yltäisikään lemppareihin!

Ja mitä olisi tilaus ilman kroppasuihkeita?
Mukaan tuli:
* Senses Creamy Fantasy Caramel, Almond & Vanilla
* Senses Get Away Dreams Solar Flowers & Salty Sea Air Scent
* Senses Soft Vanilla Vanilla & Sandalwood Scent 
Get Away Dreams-tuoksun päätin ottaa kokeiluun suihkeena suihkugeelin/kylpyvaahdon sijaan, mutta nuuhkaistuani tuota voisinpa ehkä pullon suihkugeeliä/ kylpyvaahtoa myös käyttää ^_^.
Vanilja on ennestään tuttu vuosien takaa.
Mutta tuo Creamy Fantasy!! Hitto, olisittepa kuulleet sen orgastisen huudahduksen, joka multa pääsi, kun tuoksutin tuota... Ei herran jumala, nyt taisi löytyä TBS:n Vanilla Chaille vakava kilpailija!!
Siis en pysty muuten kuvailemaan tuoksua kuin että jos olette makeiden karamellimaisten ja vaniljaisten tuoksujen rakastaja, niin TARVITSETTE TÄMÄN SARJAN TUOTTEET!

Siis onneksi tuoksun kuvailun perusteella otin riskin ja laitoin tilaukseen mukaan myös tuon 500ml kylpyvaahdon! Sama orgastinen huudahdus pääsi tuotakin nuuhkiessa.
Mä aloin oikeasti miettiä, että tammikuussa (en tästä ihanuudesta huolimatta aio nyt tähän pakettikaaokseen enää tilata, kuten oon aiemmin sanonut) tekisin tilauksen ja ostaisin vain ja ainoastaan tätä kylpyvaahtoa, olikohan suihkugeeliäkin ja sitten tuota suihketta lisää varastoon.
Kun kerran TBS Vanilla Chai ei näytä enää tulevan uudelleen myyntiin, niin tämä on täydellinen korvaaja sille. Mä siis rakastuin aivan täysin, enkä nyt halua tästä luopua aivan hetkeen <3.
Muut tilatut kylpyvaahdot:
* 500ml Senses Juice Burst Clementine & Ginger Scent
* 250ml Joy in Me Vibrant Mango
* 250ml Berries in Chocolate
Nuo muutkin oli ihan jees, mutta mun mielen täytti nyt täysin tuo Creamy Fantasy... Pakko saada lisää sitä varastoon!

Siinäpä se tilaus oli!
Menihän se nyt tämä kuukausi vähän plörinäksi ja valitettavasti pahoin pelkään, että vuosisaldokin näyttää menevän uusiksi :D.
Onneksi on tosiaan vielä joulukuu aikaa, josko jotain olisi vielä pelastettavissa :D.
Mutta en mä kadu tätä(kään) tilausta yhtään, mä saan näistä kyllä nyt sen verran endorfiinejä mun synkkään elämään, että aion nauttia näistä kaikista uusista tuoksuista aivan täysillä!
Ja hei, sitä ilmaista Yves Rocherin tuoksua pystyi kuin pystyikin suihkauttamaan niin hellästi, että tuoksua ei tule aivan niin paljoa iholle kuin yhdestä "täydestä" suihkauksesta eli saan siitäkin nauttia kunnolla ilman päänsärkyä <3.
Aaah, en tiedä, oon nyt jälleen siinä taivaassa, mihin kosmetiikka ja meikit mut yleensä saa ja se syy, miksi mä jaksan aamuisin nousta (töiden lisäksi) <3.
Ne ovat todellakin mun mielenterveyden pelastajat <3.

Mutta katsotaan, ehtisinkö tulevalla viikolla vielä postailla ja mietin, raaskinko huomenna korkeamman sähkönhinnan takia avata konetta ja tehdä jonkun postauksen loppuneista :D. Pitäisi myös lumitöitä tehdä pihalla valoisan aikaan...
Alkuviikosta alkaa taas tuulemaan, niin sitten pitäisi jälleen olla matalammat tuntihinnat :p.
Palaillaan siis toivottavasti piakkoin asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin nuukasti tilaillut tänä vuonna mitään, että nautihan näistä hyvillä mielin🥀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan ne kaikki Clionadh Cosmeticsin, Sydney Gracen ja sit nuo alepäivät lisäksi hyödynnettyä aika tehokkaasti tänä vuonna :D.
      Mutta on varmasti seuraavat kuukaudet vähän hillitymmät plussalistat, kyllä se aina tietynlainen "osto-krapula" iskee myös yhtä tehokkaasti päälle :p.
      Mutta aion tosiaan täydentää varaston tuolla Creamy Fantasy-tuoksulla, siitä tuli sen verran ihana fiilis pullosta tuoksutellessa <3. Täytyy toki käytössä vielä kokeilla, että onko yhtä ihana, ennen kuin tilauksen teen :D.

      Poista
  2. Miulle tuosta Creamy Fantasy -tuoksusta tuli mieleen karamellivanukas :D Ne taisikin olla jo joulukuussa sitten kellon kuvalla muiden joulujuttujen ohella.

    Onkohan tuo Enchanto -linja pikku hiljaa poistumassa, kun siitä aina silloin tällöin tipahtelee noita tuotteita outletin/kellon kuvalla kuvastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaappa vaan kuinka kirosin, kun tän postauksen teon jälkeen rötvähdin sohvalle selaamaan sitä joulukuun kuvastoa ja ne kellon kuvat osui silmiin :(.
      Eipä sitten uskalla jättää tammikuulle tilausta, mutta pitää tehdä tilaus tosta joulukuun kuvastosta ihan loppu kuusta sitten.
      Tuleepahan plussat tammikuulle edes :p.

      Epäilen myös, että Encanto häviää pian, niin nuo tuntuu tekevän tasaisin väliajoin, että joku sarja poistuu tietyn ajan jälkeen... Mutta onhan tuo kyllä yllättävän pitkään ollut myynnissä!
      Toki aika paljon tyyriimpikin sarja muihin verrattuna...

      Poista

Suositut tekstit