tiistai 28. marraskuuta 2023

Parit yllätys-loppujat, Marraskuu 2023

Hellou!
Tähän väliin pikkupostaus, jolla aloitetaan niiden valitettavan harvan loppuneen esittelyt!
Kuitenkin niiden harvan loppuneen joukkoon pääsi kuin pääsikin pari yllätystä, joiden en tiennyt loppuvan ainakaan vielä tämän kuun aikana.

Viime kuun jalanjäljissä jatketaan, kun tuossa vajaa pari viikkoa takaperin loppui yllättäen tämä (jälleen kerran) ikivanha 4g Avon ColorTrend Fruit Shine Lip Balm, Strawberry huulivoide.
Tämän otin seuraavana käyttöön vessaan hampaiden pesun jälkeen viime kuussa, kun edellinen ikivanha rasva loppui :D.
Tätäkään ei näköjään paljoa ollut jäljellä!
En ottanut nyt kuvaa huulista, tämä antoi vain hieman kiiltoa ja kyllä tämä edelleen näinkin vanhana tapauksena pahimman kuivuuden vei mennessään. Tuoksuakin oli jopa ihan ripaus jäljellä.

Tällä kertaa seuraavaksi lähti käyttöön pikkuisen tuoreempi tapaus (tämä on tullut Goodiebox-aikana), mutta myös kiitettävän vajaakin. Tämä on huuliöljy.
Uskoisin tämän tulevan tiensä päähän reippaasti ensi vuoden alkupuoliskolla ^_^.

No sitten tapahtui se haikea, mutta harvinainen tapaus eli SAIN KULUTETTUA LUOMIVÄRIN LOPPUUN !!!!
Ja tämä ei loppunut minkään "sekoituksen" mukana, vaan ihan itsensä käytön seurauksena :D.
Eli kyseessä on ikivanhan Avon True Colour Quartet Eyeshadow Palette, Mystery luomiväripaletin violetti-sävy.
Täällä on postaus, jossa paletti näkyy ja jolloin pannutin tuon violetin sävyn uudelleen (ei näy lopputulos, kun unohdin sen näköjään) eli kesäkuussa 2022.
Tämä sävyhän oli mulla tämän vuoden Pannu-projektissa että tämän kuun Deck of Panning-projektissa.
Tämä kuva on otettu 16.11.23 eli kun tuo lopullisesti mureni pannusta. Uskollisesti käytin jokaisen murusen, mitä pystyi :D

Tässä vielä pannu-ilottelua :D.
Ylempi kuva on Tammikuun puolesta välistä ja alempi Maaliskuun puolesta välistä.
Kyllä tuo uudelleen pannuttaminen "löyhentää" näitä luomivärejä selvästi, kun eihän niitä saa käsivoimin painettua niin tiiviiksi :).
Hyvä keino kuitenkin, jos haluaa saada nopeammin käytettyä luomivärejä!
Siksi haaveilenkin, että saisin taas kunnolla leikkiä mun Fixyllä, että saisi esim. mono-luomivärejä vähemmäksi kokoelmasta.
Vuoden Pannu-projektissa ehdin käyttää tätä vain 3 kertaa ennen kuin pannu ilmestyi :D. Kaiken kaikkiaan käyttökertoja ehti tulla tässä uudessa pannussa 56 kertaa ja Deck of Panning-projektissa 17 kertaa. Tuo lopullinen mureneminen tapahtui 13.käyttökerralla.

Tässä on muistoksi vielä viimeinen tekemäni meikki 21.11.23, jossa tuo violetti on kulmaluulla.
Tuo oli kyllä todella kaunis sävy, tykkäsin siitä todella paljon <3.
Muut luomivärit:
* TerraMoons Cosmetics Estella matta-neon koko luomella
* Clionadh Cosmetics Lineage vibrant multichrome
Edelleen tuo TerraMoons-tilauspostaus odottaa tekemistään, mutta kyllä se sieltä tulee :D.
Ihana sävy siis, vaan nyt on aika jatkaa matkaa muiden violettien kanssa, niitä kyllä löytyy kokoelmasta :p.

Viimeisenä yllätyksenä loppui tämä ikivanha 3g Paul & Joe Blusher Stick, G002 poskipunapuikko.
Ja nyt saatte sarjassamme "vanhat meikit" kuvan tästä käyttämättömänä... Eli täällä tämä puikko on vastatulleena... Ja täällä "vähän" myöhemmin edelleen käyttämättä...
Olikin siis aika saada käytettyä pois, vaikka siis sydän itki verta, kun tuo kissan pää katosi :D.
Viime aikoina oon käyttänyt tätä silmien alusille värinkorjaajana, mutta myös poskille "pohjustamaan" puuterimaista poskipunaa.
Onhan tämä tummempi kuin mitä on esim. ollut niissä värinkorjauspaleteissa, mutta hyvin sai käytettyä ostamani Fenty Beautyn kirkastajan sekä It Cosmeticsin peiteaineen kanssa.
Ja jälleen kerran sanon vaan, että älkää tehkö niin kuin minä teen :D.
Mä nyt oon vaan pöljä ja haluan käyttää kaiken mahdollisen niin hyvin kuin pystyn. Tämäkään ei tuoksunut edelleenkään miltään, eikä mitään reaktioita tullut, niin päätin käyttää tuossa hommassa niin pitkään kuin pystyi.
Tuossa tilaus-postauksessa oleva duo-luomivärikin on edelleen käytössä ja hyvin pelaa, mutta tietysti tarkkailen aina näitä vanhempia tapauksia. Täytyy varmaan ensi vuodeksi ottaa nuita vanhoja luomivärejä pannu-projektiin enemmän mukaan :D.

Tuosta oppineena otin nyt tehokkaampaan käyttöön seuraavat vanhat tuotteet eli Diorin mini-huulipuna (tullut kaupanpäälliseksi...) ja rakkaalta Katrilta lahjaksi saamani Makeup Revolution Ultra Blush Palette All About Cream voidemaisen poskipuna-paletin (näkyvät täplät ovat puutereista leijuneita roskia, yritin enimpiä poistaa, mutta näköjään jäi...).
Katsotaan, säilyykö nämä nyt tehokäytössä kuinka pitkään, pigmenttisiä on ainakin!
Teoriassa pitäisi olla "nopeammin" käytettävissä, kun paletti on 13g eli vähän yli 1.6g per sävy. Huulipunasta en osaa sanoa, paljon minikoossa yleensä on grammoja.

Että tällaisia noloja paljastuksia tällä kertaa, eikä toki tule olemaan viimeinen kerta, sillä näitä vanhoja tapauksia kyllä tässä kokoelmassa riittää :p. Kiitos ja anteeksi!
Katsotaan, milloin saan seuraavat loppuneet esittelyyn, meinaa taas tuo niska alkaa kipuilla, kun tässä koneella menikin pidempään kuin ajattelin :/.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit