lauantai 11. marraskuuta 2023

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro15, Marraskuu 2023

Heipsan!
Niin se taas joko väsymys tai remppaillat otti vallan itsestäni, mutta nyt on tämä ilta ja huomispäivä vapaata postailua varten :p.
Seuraavaksi siis vihdoin Marraskuun Deck of Panning-päivitys! 
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 14. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Lokakuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Sain kuin sainkin 3 tavoitetta täyteen \o/.

Paletit sain siis odotetusti käytettyä, mutta hajuvesi oli pieni yllätys :D.
Colourpopin Super Shockeja tuli käytettyä vähän vähemmän kuin luulin, mutta Lokakuussa olikin aika paljon samantyyppisiä sävyjä käytössä.
Kynsilakka jäi yhteen käyttöön... Katsotaan, kuinka monta kuukautta se vielä roikkuu mukana, sillä nyt on alkanut kädet ja sormet mennä huonoon kuntoon kuivumisen takia... Ei ole lakkaaminen ollut nytkään hirveästi mielessä.

Tässä näkyy Colourpopin Super Shockien tilanne 8 ja 18 käyttökerran jälkeen tämän projektin aikana.

Tässä sitten mielenkiinnosta kynsilakan ja hajuveden tilanne.
Luomiväripaletteja en kuvannut läheltä, kun ei eroa näy, vaikka sainkin kaikkia sävyjä käytettyä muutaman kerran. Oon iloinen, että käyttöä tuli :).

Nostin nytkin 3 korttia, että saa edelleen vaihtelua kuukausittain, kun nuita pidempiaikaisia tuotteita on toinen puoli :D.

Ja tällaiselta sitten näyttää Marraskuun taulukko!
Onneksi tuli ihan kivat kortit!
Tässä kuussa jatkaa siis edelleen kynsilakka ja odotetusti Colourpopin Super Shock Shadow luomivärit Telepathy ja Weenie.

Ensimmäisenä korttina tuli pelottavasti Risti Ässä, mutta se olikin onneksi "Focus = Reflect on the panning goals you set at the beginning of the year".
Helppo oli katsoa, mitä olin tämän vuoden Pannu-projektiin laittanut tuotteita ja sieltä päädyin ottamaan mukaan tuon uudelleen pannutetun vanhan Avonin violetin sävyn!
Pannu-projektin alussa ei ollut edes pannua ja nyt tuo kuva on otettu 39 käyttökerran jälkeen!
Uudelleen pannutus kannattaa, kun tavara on paljon "löysempänä" kiinni :D.
On tuosta palasiakin irronnut, mutta olen säästänyt ne tunnollisesti ja käytän nekin murut kyllä lopuksi.
Tavoitteeksi otin käyttää tämä loppuun ja uskoisin sen oikeasti tapahtuvan viimeistään joulukuun loppuun mennessä!
Oon jo 9 kertaa käyttänyt tälle kuulle ja hyvin on huvennut tuostakin (taas muutama palakin lähtenyt) eli on ihan realistinen tavoite!

Toisena korttina tuli Pata 8, joka oli "Matte".
Ootte varmaan huomanneet, etten ole matta-luomivärien ystävä, joten tämä olikin oivallinen mahdollisuus saada kyseisiä luomivärejä vähän enemmän käyttöön :D.
Niinpä otinkin niitä mukaan peräti 5kpl ja tavoitteeksi käyttää jokaista sävyä 5 kertaa.
Mukaan valitsin Sydney Gracen "Crashing Waves" (tämä oli ilmainen yllätys kaupan päällinen, kun tein sen Christmas in July ale-tilauksen, se postaus kyllä tulee vielä tänne :D), Terra Moons Cosmeticsin "Estella" ja "Salvaje" (tämäkin tilauspostaus tulee vielä :D) ja Colourpopin vanhat "Stay Golden" ja "Silver Lining".
Tämäkin on jo tässä vaiheessa yllättävän hyvällä mallilla!

Viimeisenä korttina tuli Ruutu 4, joka oli "Glowy".
Tämä oli helppo pienen mietinnän jälkeen eli Goodieboxista tullut MCo Beauty Glow Highlighter Stick, Rose korostuspuikko, koska mullehan on tullut niitä 2kpl.
Avatun otin siis mukaan ja sitä on tuon verran kuvan oton aikaan käytetty (rullattu niin alas kuin menee).
Tuohan on järkyttävän 14g kokoinen eli vuosia saisi käyttää ainoana korostustuotteena jo yhtä puikkoa, saati sitten kahta...
Noh, nyt otin käyttötavoitteeksi 10 kertaa, että saan kortteja nostaa joulukuussakin.
Aion varmasti jatkaa käyttöä nyt tämän jälkeenkin, kun oon laittanut tätä poskipunan alle "pohjustukseksi". Hyvin tulee käytettyä siinä!

Tällaiselta siis näyttää Marraskuun porukka!
Outoja väriyhdistelmiä on tullut tehtyä luomille, mutta oon myös yrittänyt mätsätä sävy sävyynkin Muita paletteja käyttäen) :D.
Saan nostaa ensi kuussa ainakin 2 korttia, kun ei ehkä vielä tuo Avonin sävy lopu ja en ole kynsilakan suhteen enää ollenkaan toiveikas :D.
Saa sitten nähdä, yllätänkö itseni :p. Voisin jopa tämän postailun jälkeen taas lakata nuo kynnet, niin saa edes sen yhden kerran tehtyä :D.

Mutta koska mulla on vielä huominen aamupäivä aikaa, niin saan seuraavaksi ennusteetkin tänne!
En vaan ole vieläkään saanut yhtään tuotetta loppumaan ja kuu olisi kohta puolessa välissä... Muutama on onneksi jo siinä rajoilla, joten ehkä se miinustelu tässä aukeaa piakkoin!
Palaillaan tarkemmin asiaan huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit