lauantai 20. huhtikuuta 2024

Lancôme Hydra Zen-tuotteita käytetty, Huhtikuu 2024

Heissan!
Aloitetaan nämä loppuneiden esittelyt tällaisella pikkupostauksella!

Kävi niin onnekkaasti, että ensin loppui tämä vuosi sitten keväällä Sokkarin 3+1 Päiviltä ostetun Lancômen setin päivävoide eli 50ml Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream.
Yritin tuossa katsoa, milloin oon ottanut tämän käyttöön, mutta harmillisesti viime vuoden loppupuolella olleet kasvovoide-esittelyt ovat jääneet vain loppuneiden näyttämiseen, enkä ole laittanut infoa, minkä voiteen olen ottanut seuraavaksi käyttöön...
Epäilen kuitenkin, että olisin ottanut tämän Hydra Zen-päivävoiteen käyttöön marraskuussa, kun sain käytettyä Origins-mini voiteen.
Eli käytössä kesti tämä 50ml purkki noin 5kk, mikä on mielestäni oikein riittoisa tapaus omille kasvoilleni.
Tämä tosiaan oli aika kosteuttava voide eli en tarvinnut kuin max. herneen kokoisen voidemäärän kasvoille ja kaulalle.
Ei ole niin mitään pahaa sanottavaa tästä, oli todella ihana voide näin talviajalle <3.
Ainoa huonopuoli, minkä tästä keksin, niin kannessa ollut valkea Lancôme-teksti lähti muruina irti ja tarrasi sormiin sen verran ärsyttävästi, että niitä muruja oli herkästi myös kasvoilla voiteen levityksen jälkeen, jos ei hoksannut heti tarkistaa sormia :D.
Voisin milloin vain ostaa uudelleen, mutta on sen verran tyyris tapaus, että tuskin tulee olemaan varaa ihan hetkeen, jos ei töitä saa...

Samaisessa setissä olleen 15ml minikokoisen Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Night Cream yövoiteen taisin ottaa käyttöön joskus joulukuussa, mutta tätä käytin yönaamioiden kanssa vaihdellen. Siksi riitti näin pitkälle :D.
Mutta yhtä lailla tämäkin oli todella riittoisaa käyttää, kosteutti yhtä loistavasti ihoa pienellä määrällä.
En tästäkään keksi yhtään pahaa sanottavaa, voisin tätäkin ostaa uudelleen, jos joskus oon paremmin rahoissani.

Kaiken kaikkiaan tuo Lancômen setti oli ihan älyttömän hyvä ja sen voisin ostaa kyllä uudelleen aina, kun on näitä ale-päiviä.
Toki hintaa sillä oli silloin vuosi sitten noin 50e eli ei mikään halpa, mutta kun kaikki tuotteet oli niin hyviä, niin mielelläni nauttisin kaikista uudelleen :D.
Olikohan nyt Hullareilla se sy-voide 42e, tuo päivävoide 60e paikkeilla (mutta purkki taisi olla 75ml?) ja 50ml yövoide vajaa 50e... Seerumikin oli muistaakseni myynnissä, mutta hintaa ja kokoa en muista.
Noh, aina saa haaveilla! 

Nyt on lähtenyt käyttöön yövoiteeksi Goodieboxista tullut 20ml minikokoinen Huygens ja samoin viime vuonna kevään Hullareilta tilatun Clinique-setin kasvovoide päivävoiteeksi.
Iltaisin mulla on myös käytössä edelleen se purkkiin rutistettu Avant-jämä-yönaamio, vastaava täysikokoinen ja avaamaton 50ml Symbiosis London-yönaamio ja sitten 75ml Yves Rocherin päivä-yövoide-naamio. Niin ja Avonin yövoide myös, mutta sen avaan vasta tuon Huygens-tuubin jälkeen.
Päivävoiteeksi löytyy vielä 50ml Avant-päivävoide tuon Cliniquen jälkeen.
Kesälle on jäljellä myös noin 25ml Hawaiian Tropic spf50-kasvovoidetta ja uudet Hello Sunday spf45-seerumi ja spf50-sy-voide.
Saa nähdä, pärjäänkö ensi kevääseen jäljellä olevilla päivävoiteilla :). Yöksi käytettävät voiteet tulee riittämään helposti

Nyt saatiin viimein loppuneiden esittelyt avattua ja pakko hihkua ja paljastaa jo tässä välissä, että tänä aamuna pääsin netto-miinuksen puolelle tämän kuun osalta ja vielä saattaa parit tuotteet ehtiä loppua \o/.
Oon niin helpottunut, kun pienesti oli huono omatunto nuista 3+1- ja Hullari-ostoksista, kun ne menivät tällä kertaa enemmän tunneshoppailun puolelle...
Tosin saa nähdä, loppuuko tulevina kuukausina taaskaan mitään, kun tämän kuun aikana loppui moni aivan loppumassa oleva tuote :p.
Vaan murehditaan sitä sitten, kun sen aika on ja jatketaan seuraavien loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Sehän se on, että joinakin kuukausina loppuu kaikki jämät ja sitten taas kitkutellaan pitkän aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän se on :D.
      Ihan hemmetin ärsyttävää :D.
      Nyt tuossa eilen päätin, että taidan ensi kuulle säästää nuo muutamat loppumassa olevat, että edes jotain miinusta toukokuullekin tulisi :D.

      Poista
  2. Nyt kadehdin sua! Miten kauan kestää voiteet sulla, siitä kannattaa olla iloinen😅. Mulla kuluu tajuttoman nopeasti, kun iho on atooppinen ja oon kuiva rusina. Tykkään kans Lancomen tuotteista, mutta onhan ne kalliita. Lahjapakkauksen onneks tulee halvemmaksi ja alennusmyynnissä kannattaa olla hereillä😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla kun on sekaiho kasvoilla ja aika normi iho kropalla, niin ei tosiaan kovin paljoa voiteita vedä :D.
      Tai no kädet on vuosi vuodelta talvisin ihan järkyttävän kuivat eli ne kyllä vetää rasvaa aika paljon nykyään!
      Kasvo- ja kroppavoiteissa säästän kyllä aika paljon, kun kestävät pitkään ^_^.
      Toki oon huomannut, että myös kasvot on alkanu hieman enemmän kuivua syksyisin/talvisin, mitä enemmän ikää tässä tulee, mutta hyvin harvoin on ollut kuivia länttejä.
      Nykyinen ihonhoito on toiminut hyvin itselläni, niin kohtuudella kuluu rasvoja edelleen :).
      Kesä on edelleen vähän ongelmallinen, kun otsan alue rasvoittuu vielä aika reippaasti, vaikka senkin olen vuosi vuoden jälkeen huomannut rauhoittuvan enemmän ja enemmän.

      Katsotaan, kuinka kauan mennään näin :D.
      Oon kyllä sen puolesta iloinen, kun voi nuita kalliimpiakin voiteita välillä testata ja käyttää, kun yleensä kestävät noinkin pitkään, mitä tuo Lancôme!
      Ja tosiaankin lahjapakkauksia ja aleja pitää kytätä!

      Poista

Suositut tekstit