sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Kristallipallo-katsaus, Toukokuu 2024

Heissan!
Nyt olisi aika katsoa, mitä tämä toukokuu mahdollisesti tuo tullessaan.
Vuorossa on mahdollisesti loppuvat tuotteet!
Nyt kun vielä nuita kuvia muokkailin tuossa, niin on kyllä hieman epätoivoisia osa, mutta valitettavasti tästä kuusta tulee hiljaisempi taas vaihteeksi :p.

Hiustuotteita löytyi nyt isompi määrä, mutta ainoat joiden uskallan varmasti ennustaa loppuvan, on Wellan hoitoaine ja Avonin seerumi.
Avonin shampoo on yllättävän vähänä, mutta koska pullo on 700ml jättiläinen, niin arviointi on lopulta todella haastavaa :D.
SP hoitoainekin voi ehkä loppua, jos tuo Wella loppuu pian. Se on kuitenkin yllättänyt minut riittoisuudellaan, joten ennustaminen on täysin hakuammuntaa.
Samoin Oriflamen mini-naamion tyhjennän purkkiin, jos nuo muut ehtivät loppua.

Vartalotuotteita löysin tällä kertaa todella vähän.
Käsisaippuaa kuluu nyt kotona ollessa todella paljon, joten katsotaan, saanko jopa toisenkin pullon käytettyä :D. No todennäköisesti en saa, mutta ei varmasti jää kovin kauas!
Suihkugeelejä ei tuskin nyt lopu muita, kun en ole täyttöpumppua täyttämässä... Tosin automaattipumpun 2 pulloa on tyhjänä ja käytössä olevakin on aika tyhjänä, joten ehkä niitä saatan täyttää vanhemmilla kylpyvaahdoilla. Ehkäpä positiivisia yllätyksiä voisi tullakin kuukauden aikana!
Oriflamen Tender Caret loppuu varmasti jalkavoiteina piakkoin ja seuraavaksi siihen käyttöön lähtee 20ml mini Huygens-yövoide, joka on tosin lähes täysi.
Käsivoide on loppumaisillaan, uskoisin saavani sen tyhjäksi, kun kädet vielä huutaa kuivuuttaan.

Tämä kasvojen hoitopuoli on täynnä epäitoivoisia "toivotaan, toivotaan"-tuotteita :D.
Todellisuudessa ei mihinkään näistä ole suurta luottamusta loppumiseen... Ehkä Lumenen seerumi voisi olla kaikista lähimpänä ja jos se loppuu, niin sitten käytän kangasnaamion ja täytän jämäseerumilla purkin, josta käytän kasvoille muina päivinä.

Viimeisenä meikkejä.
Yksi tuote on jo loppunut ja toinen loppuu varmasti. Kaikki muut ovat jälleen toivomuslistalla :D.

Lähden siis yrittämään 16 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta sekä 1 näytettä.
Todellisuudessa loppuu ehkä 8 täyttäkokoa ja 1-2 miniä :p. Nollille ei siis jäädä, mutta ei kyllä ole mitään purkki-ilotulitustakaan luvassa.
Toki tämäkin vie vuoden tavoitetta koko ajan eteenpäin, koska mitään plussia ei ole myöskään tiedossa tämän kuun aikana :).
Montaa postausta ei siis tänne ole nyt tulossa, mutta pitää varmaan viimein yrittää nuo pari odottavaa viime vuoden tilaus-postausta saada tänne :D. Toivossa on hyvä elää!
Mutta nyt olisi imuroinnin aika, niin palaillaan piakkoin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. No pääasia, että nyt jotain loppuisi :D Huolestuisin kyllä, jos joku kuukausi menisi ilman loppuneita :O Itse odottelen jo, että käsisaippua vetelee viimeiset pumppauksensa, mutta sinnikäästi se vaan jaksaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei onneksi nollille mene :D.
      Toki jos oikein muistelen, niin silloin äitini kuoleman jälkeen (ja ennenkin) taisi olla muutama kuukausi, eten jaksanut tyhjennellä purkkeja, mutta käyttelin niitä vähiin, että sitten kun oli taas jaksamista kirjoitella, niin oli postailun aiheita.
      Mutta silloinkaan en nollille jättänyt yhtään kuukautta eli vähintään pari purkkia oli miinusta :).

      Ja se on kummallista, miten joissain tuotteissa on ihan varma, että nyt ne loppuu muutamalla käytöllä, niin saakeli kun ne vaan sinnittelee viikkoja :D.

      Poista

Suositut tekstit