lauantai 5. huhtikuuta 2014

Huhtikuun Ennusteet

Täällä on päivät kuluneet pilvilinnoissa leijaillessa, hääjuttuja miettiessä, jumpissa, äidin luona kyläillessä, meidän tiedekunnan henkilökunnan virkistyspäivän vietossa Haaparannassa (Rajalla + Ikea) ja olenpa viimein myös MP:n pikku-prinsessankin ehtinyt pariin otteeseen nähdä.
Blogi-maailmaan ja kosmetiikan pariin on ollut melkoinen ikävä, mutta tunnit ja päivät tuntuvat vain suhahtavan huomaamatta ohitse :/.
Vihdoin ja viimein tuossa aamupäivästä sain katsottua jälleen kosmetiikkapurkkeja rauhassa ja kuvattua mahdollisesti tässä kuussa loppuvat jutut, niin mennään nyt niihin suoraan :).

Ensimmäisenä olisi kropalle tarkoitetut jutut.
Tuttuun tapaan käsisaippuaa kuluu varmasti loppuun ja saattaa olla, että jos käytän ja täytän taas täyttöpumppupullon, niin jokin suihkugeelikin voi lisäksi loppua :).
Ajattelin myös vihdoin yrittää kuluttaa pois noita mun minikokoisia suihkugeelejä, kun niitäkin on ihan kohtuullinen määrä varastohyllyillä odottelemassa ja matkustelua ei niin paljoa ole tiedossa, että siinä käytössä ehtisivät loppua kovinkaan nopeasti.
Fruttinin käsivoidetta käytän tosiaan jaloille, mutta se ja tuo kroppavoide ovat hieman epävarmoja, ehtivätkö tässä kuussa loppua. Ovat suhteellisen riittoisia tapauksia ja välillä käytän myös tuota kroppavoidetta jaloille, että saisin sitä nopeammin käytettyä...

Ja tässä olisi sitten kasvoille tarkoitetut purnukat ja täällä on jälleen aiemmilta kuukausilta tuttuja purkkeja.
Uusina tällä kertaa ovat seuraavat:
Puhdistusmaito ja kasvovesi, joilla on realistiset mahdollisuudet loppua. Anew-silmänympärysvoide, joka loppuu varmasti, sillä aion käyttää siitä loput kaulan/dekolteen alueelle.
Lushin edellisen tilauksen mukana tulleet näytteet kasvovoiteesta ja kasvoputsarista loppuvat varmasti.
Eucerin-monikäyttövoide sekä töissä käytössä oleva huulikiilto loppuvat melko suurella todennäköisyydellä nyt.
Toivon myös noiden aiemmin näkyneiden tuubien viimein loppuvan :).

Ja viimeisenä taas hyvinkin tuttuja hiustuotteita.
En edelleenkään luovu toivosta noiden muotoilutuotteiden suhteen, vaikka tuntuukin siltä, ettei ne kuukausien aikana kulu juuri yhtään :p. Olen kuitenkin enemmän yrittänyt jollain tavalla hiuksia laittaa viime aikoina, niin toivossa on hyvä elää edelleen :).
Shampoo ja hoitoaine loppuvat varmasti, seerumi ja boosteri myös melko todennäköisesti.

Eli 17 täysikokoista, 6 minikokoista ja pari näytettä olisi tarkoitus nyt yrittää vähentää ainakin.
Lisäksi varmaan voi kroppakuorintaakin loppua, en nyt osannut päättää, otanko jonkun tehokäyttöön vai käytänkö tasaisesti kaikkia vuorollaan. Sitten saatan mielialan mukaan käytellä taas tuoksunäytteitä pois.
Nyt on kuitenkin mahdollista, että purkkeja ei ihan mahdottomasti tulisi kaappeihin lisää, kun ajattelin nekin rahat säästää tuleviin hääkuluihin.
Toki Livbox tulee edelleen ja ne jo tilaamani parin jakson Oriflamen tuotteet tulee tämän kuun aikana, mutta yritän ainakin tulevissa Avonin tilauksissa hillitä itseäni ja näyttipä siltä, kun pikaisesti katselin Hullujen Päivien kuvastoa, ettei sielläkään tuntunut olevan mitään "pakko saada"-juttuja :o !!
Eli katsotaan, millä lailla tämä kuukausi etenee vai jäikö nämä jutut taas pelkiksi puheiksi :D.

Mulla on nyt jotenkin tämä mun "normaali" päivärytmi mennyt täysin sekaisin, niin en lupaa postailevani päivittäin, paitsi jos saan jotain loppumaan. Hääjuttuja saatan tänne rustailla silloin tällöin, kun välillä pää on niin täynnä ajatuksia, että niitä pitäisi saada pois sieltä pyörimästä :D.
Ottaisinkin kaikkia vinkkejä ilomielin vastaan siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon nimenomaan talvihäitä suunnitellessa!!
Voisin ehkä huomenna kirjoitella, mitä pientä olen jo nyt mietiskellyt ja mitä vinkkejä oon saanut, niin saisi tosiaan tuota pääkoppaa selkeämmäksi :).
Tällaista siis tänne kuuluilee tällä hetkellä!
Nyt täytyy alkaa ihan tämän kuun budjettisuunnitelmaa tekemään, kun sekin on jäänyt tekemättä :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kuule naurahdin tälle lauseelle: "Vihdoin ja viimein tuossa aamupäivästä sain katsottua jälleen kosmetiikkapurkkeja rauhassa." Ahh, niin totta, tiedän tuon fiiliksen!!! :D
  Ihanan näkönen kasa kaikkea ehkä-loppuvaa, toivottavasti saat nuo käytettyä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   No arvaa kuin helpottunut ja kiva fiilis mulle taas tuli, kun pääsin vihdoin purkkeja härppimään kunnolla ajan kanssa ja ottamaan niistä kuvia :D.
   Täytyy toivoa, että mahollisimman moni nuista tuotteista loppuisi, niin tulisi taas hyvä kuukausi ^_^.

   Poista

Suositut tekstit