perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lisää Plussia eli Tilauksia!

Hellurei!
Kyllä ne vaan nuo tunnit ja päivät kuluu vauhdilla, ettei meinaa mitään ehtiä tekemään :D.
Esim. maanantai-ilta meni töiden jälkeen mekkoja katsastamassa, tosin huonon päivän valitsin, kun Oulun ainoat 2 hääpukuliikettä on maanantaisin just kiinni :p.
Nooh, käytiin sitten ensin varaamassa aika WellHottareen eli nyt on hääpäiväksi myös kampaus ja ehostus varattuna :D. Sitten käytiin katsastamassa Uusi Muoti-liikkeen tarjonta, jossa sovitin puolenkymmentä mekkoa. Sitten käytiin Stocka kiertämässä, kun luultiin että siellä olisi vielä juhlamekkoja myynnissä, mutta ei kyllä enää löydetty sitä. Viimeisenä vaihtoehtona käytiin myös Halosella, jossa sovitin kahta mekkoa.
Saldona oli noista kokeiluista se, että nyt tietää mikä väri passaa (tummat värit, sininen) ja mikä ei (vaalea hopea, vaaleat kirkkaammat sävyt), mitä kangasta mekon pitää olla (tafti, satiini ym. hohtavampi ja painavampi kangas) ja minkä mallinen suurinpiirtein mekon pitää olla (suora etumus, ei sydänmuotoa, tiukka yläosa, hieman levenevä helma, myös yksiolkaiminen sopii, ei liikaa rypytystä keskivartalon kohdalla).
Himskatti, kun ei muistanut ottaa kuvia kännyllä, varsinkin Halosella toinen sovittamani mekko oli malliltaan lähes täydellinen (myös mukana olleiden makutuomareiden MP:n ja JH:n mielestä), samoin sen koristeet, väri oli vaan aika kirkas violetti. Jos se olisi ollut tummemmassa värissä, niin mekko olisi oikeasti saattanut lähteä kassan kautta kotiin :D.
Mutta pitää vielä toukokuun puolella käydä katsastamassa ne hääpukuliikkeet Glamour ja Katariina sekä myös Chic Monique (josta olen sen mun pari kertaa käyttämän karonkka-iltapuvun hommannut), niin saa vielä paremman tuntuman, millaisen mekon haluan.
Tuo sovittelureissu nyt sai mut sille kannalle, etten mä taida uskaltaa tilata sieltä JJ's Houselta ainakaan vielä mekkoa... Sen mallin kun pitäisi istua just eikä melkein ja esim. mulla oli todella paljon eroa esim. sen suhteen, mistä kohden helma lähti levenemään; se joko korosti hyvin muotoja tai häivytti ne lähes täysin... Eli en tiedä uskallanko nyt tässä tapauksessa ottaa riskiä tilaamalla netistä, varsinkin kun palautus ei ainakaan kovin helposti onnistu tuonne JJ's Houselle, jos ottaa mittatilauksena sen mekon...
Onneksi tässä on vielä aikaa :D. Ja aloin jopa miettiä, että kävisin Helsingin valikoimaa katsomassa myös ja JH suositteli tällaista liikettä kuin Niinatar (hän osti oman kauniin hääpukunsa tuolta). Nettisivuja katsomalla löysin jo ensimmäiseltä sivuilta useita kivoja mekkoja sovitettavaksi :D.
Tämä tulee olemaan tosi vaikeaa...

Mutta joo, hääjuttujen lisäksi oon yrittänyt jumppaillakin ja kroppa on meinannut olla melko loppu tällä viikolla... Jalat ovat olleet todella tukkoiset ja jumissa, että pyöräilykin on tuntunut välillä olevan aivan liian ylivoimaista :/. En tiedä, oonko muutenkin vaan nyt käynyt ylikierroksilla kaikkien juttujen suhteen, kun syöminen ja nukkuminenkin ovat olleet jotain sinne päin :/. Jospa nyt, kun on isommat jutut saanut varattua ja järjestettyä, niin alkaa taas tämä rytmi kääntymään normaalimmaksi!

Sitten viimeinkin siihen asiaan eli kosmetiikkaan :D.
Sainpas hakea toissa päivänä Avonin laatikon ja eilen sain vielä viimeiset Oriflamen tavaratkin!

Ja tällainen miniboksi oli Avonin 5.jakson tilaus! En ole paljon jaksanut tähänkään panostaa, mutta tulihan tuolta itsellekin jotain...

Ja aika paljonkin tuli tilattua kuin mitä alunperin ajattelinkaan...
Kuvastosta tilasin vain tuon Argan-öljy hiusseerumin ja intiimipesu-vaahdon sekä Mr.Insinöörille shampoota, mutta sitten netissä tilausta tehdessä tuli vastaan tarjous, jossa sai 15e valita 3 tuotetta tietyistä tuotteista.
Ja siellä kun oli 2 tuotetta, joita olin jo useamman kuukauden kytännyt, niin pitihän ne tuolla ihan hyvällä tarjouksella nyt tilata :p.
Eli sitten lähti mukaan vielä tuollainen finnihoitoaine, meikkivoide-mousse ja peitevoidepuikko.
Finniaineet ainakin tulevat varmasti häiden lähestyessä ahkeraan käyttöön!

Sitten Oriflamen 4.jaksossa 2014 tilasin tietoisesti juttuja, joita oon halunnut testata ja kun osa oli ale-lehtisessä tarjouksessa.
Käsisaippuaa, suihkugeeliä, parit kasvoputsarit ja kasvovesi.
Tilauksessa oli myös puuteri ja kynsilakka, mutta ne oli loppuunmyyty :/.

Ja 5.jakson 2014 tilauksessa oli shampoo ja hoitoaine lempparisarjalta, kasvopesu ja uutuus voidemainen luomiväri valkoisena. Huulivoiteen sain kaupan päälle.
Saapa nyt nähdä, pitääkö tämä mun tauko-lupaus Oriflamen osalta... Toisaalta kuulin, että Oriflamea pystyy myös ilman konsulttiakin tilaamaan, postikulut ovat sitten jotain 4-8e, jos ei konsultin kautta tilaa eli katsotaan, maltanko olla tilaamatta, vai pyydänkö "välittäjääni" antamaan hänen tuttunsa tiedot, että säästyn sitten postikuluilta :p.
Katsoin nyt 6.jakson kuvaston netistä ja eiköhän siellä heti ollut kaikkia houkutuksia esillä :D.
Nooh, yritän pysyä tiukkana nyt hetken edes!

Tällaista siis tänne!
Loppuneiden osalta on todella hiljaista ja etenee todella hitaasti... Turhauttaa hivenen, kun luulin, että purkkia loppuisi paljon nopeammin :/.
Noh, jos tämä kuu menee myös penkin alle, niin ehkä toukokuusta tulee parempi!
Mutta nyt pääsiäisloman aikaan yritän postailla ahkerammin nuita loppuneita :).
Tosin huomenna ajattelin mennä töihin muutamaksi tunniksi :p. Ensi perjantaina olisi taas esitelmän teko, niin pitää saada labrahommat tehtyä, että voin sitä stressata rauhassa...
Mutta nyt alan mussuttamaan vaikeasti löytämiäni (vasta 3.kaupasta löysin!) Mignon-munia <3.
Toivottavasti teilläkin on alkanut pääsiäinen kivasti!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Senkin suklaahullu.. :'D Mignon-munat on ällöjä :'D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kjäh kjäh :D
      Mignonit on ihania :D <3
      Vaikka ne ei ees oo suklaata vaan mantelipähkinänougatia <3

      Poista

Suositut tekstit