sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunaisia, stressaantuneita fiiliksiä

Niin kuin eilenkin jo sanoin, oon täällä ollut koko menneen viikon ihan höperönä ja ehkä hitusen myös jo pienessä stressissä, vaikka uuden vuoden aattoon on vielä reippaasti aikaa :D.
Tai noh, monethan suunnittelee häitä parikin vuotta, niin ehkä sitä jonkinlaisessa stressissä pitäisi nyt  tässä vaiheessa ollakin :p. Tässä ehkä tuo ajankohta stressaa eniten, kun ei yhtään tiedä, esim. mitkä paikat ovat talvella auki (jos haluaa sellaisen omat ruuat + juomat paikan) ja tekevätkö catering-firmat uuden vuoden aattona keikkoja tai kuinka ruuhkaisaa aikaa tuo uusi vuosi on vihkimisten ym. juttujen suhteen eli olisiko tuolle ajankohdalle pitänyt esim. kirkko varata jo 2 vuotta takaperin :D.


Vieläkään ei siis olla ehditty sopia vihkipaikkaa, juhlapaikkaa tai edes tehdä alustavaa vieraslistaa, jonka pohjalta edes tuota juhlapaikkaa voisi suunnitella, kun vierasmäärästähän se riippuu, kuinka iso tai pieni paikan pitää olla... Toisaalta itse oon muutaman kuvan perusteella näyttämässä toistaiseksi peukkua Oulunsuun pirtille, siellä ei ainakaan ahdasta tulisi ja olisi tilaa myös tanssia. Villa Onnelakin näytti kauniilta, mutta todennäköisesti tulee olemaan liian pieni... Sellaisista paikoista, joissa ruuat ja juomat tulee talon puolesta, vaihtoehtoina voisi olla ainakin Maikkulan kartano ja Lasaretti, muita ravintoloita en ole vielä tarkemmin ehtinyt miettiä. Myös Jazzvintti näytti kivalta kuvissa, mutta se on valitettavasti käytössä vain kesäaikaan...Vihkipaikoissa (eli kirkoissa) sitten mietyttää se, kuinka kylmiä ne ovat tuolloin talviaikaan... Mutta ovat kai kirkot yleensä hyvin lämmitettyjä talvella...?! Mietinnässä olisi tällä hetkellä Oulujoen kirkko, Kastellin kirkko ja Tuomiokirkko, joka tosin on omaan makuuni vähän turhan iso paikka :D.
Yhtenä vaihtoehtona oon pyöritellyt myös sitä, että vihkiminen tapahtuisi hääjuhlapaikalla papin tai siviilivihkijän toimesta... Myös ulkona vihkimistä pyöriteltiin työkaverini kanssa, mutta tuleva sulhanen ei tälle idealle yllättäen lämmennyt :D.
Omalta puolelta oon jo vieraslistaa alustavasti kuitenkin tehnyt ja nyt pitäisi sulho saada kotiin tekemään oma puoliskonsa listasta sekä sitten yhdessä käydä nuo kirkot läpi, niin helpottaisi hieman asiaa :).
Valokuvaajaakin oon jo vähän pohtinut ja haluaisin kuvaajaksi Janica Karastin, mutta todennäköisesti en huonolla tuurillani saa häntä kuvaajaksemme, kun hän on todella suosittu, eikä hän tee kuin 10 hääkuvausta vuodessa ja tälle vuodelle oli enää 1 vapaa aika... Viestin kuitenkin hänelle laitoin jo silloin kihlajaispäivänä ja nyt täytyy vain odotella vastausta...


Puku- ja sormus-asiat ovat sentään joten kuten hallinnassa :D.
Mulle ei todellakaan tule "perinteistä" hääpukua, vaan haluan iltapuvun (tummansininen, tummanvihreä tai musta), jota voin käyttää myös häiden jälkeen, esim. karonkoissa. Olenkin viettänyt runsaasti aikaa JJ'sHousen sivuilla ja sieltä olenkin jo monta potentiaalista mekkoa löytänyt, todennäköisesti jopa sen The One mekon.
Työkaveri on tuolta tilannut karonkkoja varten mekon itselleen omilla mitoilla ja se näytti hänen päällään kauniilta, joten sen rohkaisemana ehkä uskallan myös tilata tuolta.
Ajattelin kuitenkin käydä varmuudeksi tässä lähiviikkoina sovittelemassa sekä iltapukuja että kuitenkin myös niitä perinteisiä hääpukuja, jotta näen mikä malli ja tyyli todella sopii ja mikä ei mun kropalle. Ja eihän sitä tiedä, vaikka löytyisikin yllättäen joku iskevä mekko täältä :). Ja olisi ehkä kiva päästä Helsingissä käymään katselemassa myös runsaampia valikoimia...


Yksi asia on sentään melko pitkällä, nimittäin mun sormukset :).
Pitkän aikaa oon jo tiennyt, että jos joskus kihloihin ja naimisiin pääsen, niin haluan teettää omat uniikit sormukset ja niin siinä nyt kävi!
Laitoin heti kihlajaispäivän iltana viestiä PolarKorulle, että haluaisin heidän kautta teettää sekä kihla- että vihkisormukseni, kun olin pidemmän aikaa myös heidän Facebook-sivuillaan ihaillut koruja.
Mukaan laitoin muutaman kuvan, joihin olin kerännyt muutaman kymmentä sormusta, jotka jollain tavalla itseäni miellytti ja nyt tänä aamuna tuli sähköpostia, että Jari oli katsonut kuvat ja valinnut kaksi sormusta, joiden pohjalta mun sormukset suunniteltaisiin. Ensimmäiset ideat kuulostivat todella loistavilta ja kerroin kuitenkin vielä lisää itsestäni, jos siitä vielä saa lisäideaa sormuksiin :).
Nyt vaan odottelen innolla ensimmäisiä mallinnuksia ja hinta-arvioita sormuksista, jännittävää :D. Kelta- ja punakultaa, vihreitä smaragdeja ja timantteja mahdollisesti ainakin luvassa ;).Eilen illalla ja tänään oon kaikkia "lässynlää"-biisejä kuunnellut ja aloitellut biisilistan tekoa, kun suurella todennäköisyydellä juhlassa soitetaan musiikkia vain koneelta/spotifystä/ym. Mielestäni sopii ihan hyvin tuollaisiin uuden vuoden pippaloihin, vaikkei olekaan bändiä soittamassa :).
Yksi ongelma vaan tulee eteen... Haluaisin tuon kyseisen Sentencedin You are the one-biisin olevan häätanssinamme, mutta kyseinen biisi pitäisi saada todennäköisesti hitaaksi sovitukseksi, kun alkuperäinen versio on hitaaseen tanssiin vähän liian nopeatempoinen :/. Paitsi ellei sitten kävisi tekemässä tuohon jotain tanssi-koreografiaa jossain tanssikoulussa :p. Äääh, en tiedä vielä miten tämän saisin ratkaistua parhaiten... Biisistä en aio tinkiä, sillä oon tämänkin asian kohdalla jo vuosia sitten sanonut ja päättänyt, että jos naimisiin joskus menen, niin tämä biisi tulee olemaan häätanssina, piste.
Tämä on mulle ollut aina se "meidän biisi", eikä mikään muu biisi voi vaan paremmin kertoa meidän suhteesta ja mun tunteista :). Plus että tämä on Sentencedin, mun elämäni bändin, kipale.


Mutta tällaisia sekavia fiiliksiä täällä siis tällä hetkellä on :D. Muita yksityiskohtia en vielä uskalla alkaa edes ajatella, tuntuu, että pää posahtaa jo näistä jutuista :p.
Tai no kampausta ja meikkiä oon vähän pohdiskellut, että jos kampauksen saisin teetettyä Jörö-Jukassa "vaki"kampaajallani Marialla ja sitten meikin mahdollisesti WellHottarilla... Tosin tuolla WellHottarilla saisi sitten sekä meikin, kampauksen ja sulhasen laiton lähes samaan hintaan kuin Jörö-Jukassa on kampaus... Ja ainakin MP:n häämeikki ja kampaus olivat omiin silmiini todella kauniit ja ne oli WellHottarilla tehty :). Ja tietty tuo meijän päivämäärä voi tähänkin asiaan tuoda mutkia matkaan... Päätöksiä päätöksiä...

Nyt lopettelen tällä erää tähän ja toivon, että ensi viikko menee edes töiden suhteen paremmin, kun oon nyt vähän saanut näitä asioita pohdiskella alulle :D.
Yritän tässä taas kirjoitella, kun tulee jotain kirjoiteltavaa eli kun jotain purkkeja loppuu.
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Peukutan oulunsuun pirttiä ja kastellin kirkkoa, olisi meillä ainakin lyhyt matka tulla.;) kannattaa olla kyllä hyvissä ajoin kyselemässä ovatko silloin vapaana.tuo suunnittelu on varmasti mahtavaa vaikka stressaavaakin.ite en juuri päässyt omia häitä suunnittelemaan kun tuo toinen puolisko halusi että kaikki menee mahdollisimman yksinkertaisesti. :p oon kyllä mielelläni auttamassa jos voin jotain tehdä.:) -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, niin mä vähän aattelin, että sulta ainakin tulee äänet noille ;D.
   Ja ilmoittelen varmasti, kun apua tarvitsen (ja varmasti tulen sitä tarvitsemaan), pitää ensin tuon toisen puoliskon kanssa saada nämä suuremmat linjat vedettyä :D.
   Kyllähän itseäkin vähän houkuttelee toisaalta pelkkä "ruokatunnilla maistraattiin", mutta pitää se nyt edes pienet juhlat järjestää, kun ei viime aikoina ole oikein mitään juhlia ollut, mihin pääsisi kunnolla laittautumaan :D.

   Poista
 2. Sullahan on jo vaikka mitä ideoita valmiina, nyt vain päätöksiä paikan ja väkimäärän suhteen :)
  Kirkoissa kyllä tarkenee talvellakin, ainoa ongelma voi olla kenkävalinta.. terveisin kesäkengillä lumihangessa talvihäissä.. ;)
  Hyvältä kuulostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että kyllä tässä vielä kiire ehtii tulla :D.
   Mutta hyvä tietää, ettei kirkkoja tarvi jättää pois laskuista kylmyyden takia :D.
   Nyt ois alustava vieraslistakin joten kuten koossa, niin saa alkaa paikkaa miettimään :).
   Melko pienet häät näyttäisi olevan tulossa, joten täytyy ainakin tuo mun suosikki-vaihtoehto jättää pois :p.
   Kengät tulee joka tapauksessa olemaan isoin ongelma ja ahdistuksen aihe, kun mun jalkaan ei mitkään kengät passaa... Vaihtoehtoina todellakin taitaa olla tällä hetkellä kesäsandaalit, joita oon kesähäissä pitänyt ;D.
   Ehkä tämä tästä :).

   Poista
 3. Kirkoissa on aina lämmitys.. Turhana huolit, että siellä olisi kylmä ;) Mitä tuohon biisiin tulee niin hidastamaan sitä ei ainakaan voi alkaa. Siis koneella hidastaa koska sitten laulajan äänikin muuttuu oudoksi. Jos haluat sen hitaammaksi niin helpointa olisi joko a. Hommata bändi tai b. Tilata joltain sovitus kappaleeseen eli tehdä se uusiksi hitaampana jne. Jos ei halua laittaa euroja tällaiseen niin kannattaa ehkä hyökätä juutuupin syövereihin.. Varmasti joltain löytyy oma versio kyseisestä kappaleesta, joka voi miellyttää korvaa :) Vähän absurdia ehdottaa tällaista kun kaikilla on omat oikeudet kaikkeen mutta kun se on yksityistilaisuus niin eiköhän teillä ole oikeus käyttää biisejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvä tietää, ettei tuo kylmyys tule ongelmaksi :D.
   Ja mun pitikin sulle laittaa kyselyä tuon biisin takia!
   Ja ei tullutkaan mieleen alkaa itse biisiä hidastelemaan, tosiaankin samat vaihtoehdot tuli itselleni mieleen :).
   Täytyy nyt miettiä, kun saatiin tuota vieraslistaa suunniteltua, että onko pakko ottaa sellainen paikka sitten, ettei siellä mahdukaan isommin tanssimaan...
   Mutta laittelen sulle vielä tuosta biisistä kyselyä, kunhan nämä "pakollisemmat" jutut varmistuu ensin :D.

   Poista
 4. Voi että mitä ihania ideoita ja oothan sä saanut hienosti asiat etenemään jo kun laittanut sähköpostia paikkoihin ym! Kyllä se siitä, älä ota liian paljon stressiä. Ihanalta kuulostaa tuo sormus ja samoin puku - just sun näköisiltä. ♥ Voi kun asuttais lähempänä niin voisin auttaa sua kaikessa! Hmph. Tulee varmasti ihanat häät ja olet sellaiset kyllä ansainnut. ^___^ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru ♥
   Ei tässä tosiaan mitään hätää vielä ole ^_^. Mutta kunhan sen vihkiajan nyt saisi varattua, niin sitten olisi melkein kaikki tärkeimmät valmiina :D.
   Innolla kyllä odotan, millaiset sormuksista tulee ja mihin pukuun päädyn ^_^.
   Harmi tosiaan, että asutaan niin kaukana toisistamme, mutta voit kuitenkin odottaa hääkutsua ;).
   Ja ainahan mulle saa ideoita häihin liittyen heitellä :D.

   Poista

Suositut tekstit