sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Taas vaan näytteitä ja minejä loppunut

Hellou taas pitkästä aikaa!
Mulla on ollut aikomus kyllä kirjoittaa, mutta ensin keskiviikkona tuli verottajalta "kiva" lahjan pyyntökirje, että alkoi mukavasti se ketuttaa sitten... En siis olisi silloin mitään järkevää saanut kirjoitetuksi :p.
Sitten torstaina tein 10,5h päivän töissä, kun piti esitelmää vääntää ja jatkoin sen tekemistä vielä kotonakin illalla puoli kymmeneen asti... Sitten perjantaina olin ihan naatti sen esitelmän jälkeen ja piti käydä ostamassa kissoille hiekkaa ja MP:n tytsylle kortti seuraavan päivän ristiäisiä varten ja käytiin myös MP:n luona siinä iltasella, niin aika meni sit siihen :D.

Ja eilinen meni tosiaan sitten MP:n tyttären ristiäisissä :).
Mä kyllä illalla sitten muokkailin kuvia postausta varten ja vakaa aikomus oli kyllä kirjoitella, mutta kun Kärpätkin voitti jäkiksen Suomen mestaruuden, niin piti välissä radiotakin kuunnella... Sitten yhtäkkiä kello olikin 10 illalla, niin en  enää jaksanut alkaa naputella :p.
Nyt on hyvää aikaa kirjoitella ennen pumppia, jospa se Mr.Insinöörikin sieltä tulisi käyttämään mua vaihteeksi, niin ei tarvis pyörällä enää vintata.
Kävin jo aamupäivällä keskustassa kun tavattiin R:n kanssa jälleen. Käytiin kahvilla ja sitten piti R:n pojalle katsella vaatteita.
Se on kyllä niin epäreilua, kun aikuisille ei tehdä kivoja kissa-mekkoja tai kissa-tossuja :(.
Nooh, ostin itselleni lohdutukseksi Kappahlista parit pitsiset hepeneet, kun siellä oli Fifty Shades of Grey-sarjan hepeneitä :D. Kyllähän ne hinnakkaita oli alusvaatteiksi, mutta nooh, kerran täällä eletään... :D

Mutta vihdoin asiaan eli kosmetiikan pariin!
Sain käytettyä Lushin Angels on Bare Skin Cleanser näytteen.
Näytteestä riitti ehkä noin 4-5 kerraksi ja on mulla tätä ennenkin ollut (kuva on muuten otettu muutaman käytön jälkeen). Kuorinnastakin tämä menee, mutta aamupesussa käytin.
Ei sekoittunut kovin helposti tahnaksi, vaan paloja meinasi tippua aika paljon eli oli hieman kuivan oloista.

Tässä inciä Lushin sivuilta.
En vaan tykkää tämän tuotteen tuoksusta isommin, varmaan tuo ruusu ja laventeli tökkii.
Samoiten juurikin tuo "kuivuus" oli hieman huono, tykkäsin enemmän Let the good times rollin koostumuksesta, se oli enemmän sellainen taikinamainen ja täten helpommin työstettävissä iholle.
En tätä ostaisi täysikokoisena itselleni.

Sitten sain käytettyä myös Lushin Celestial Moisturiser kosteusvoiteen näytteenkin.
Tämä oli melko täyteläistä, melkein ehkä liiankin kosteuttavaa tässä vaiheessa kevättä. Todella vähän sai laittaa ja siltikin kosteutti ainakin omaa sekaihoa hyvin. Kyllä mä tätä pitkälti toista viikkoa käytin niin päivällä kuin yölläkin!

Ja taas inciä Lushin sivuilta.
Tämä oli kyllä ihanan vaniljajäätelön tuoksuista eli melko makeaa :). Itseäni ei kuitenkaan alkanut tuoksu ällöttämään, ihme kyllä.
Tykkäsin ja voisin tätä ostaa täyden purkin talvikäyttöön, keväällä ja kesällä on omalle iholleni liian täyteläistä :).

Sitten oon myös näitä yksittäisiä näytteitä käyttänyt pois, joita en ole listaukseen sisältänyt.
Näistä riitti 2 (Yvesin) ja 3 käyttökertaan (Oriflamen). Ei tullut mitään reaktioita näillä käytöillä ja kosteuttivat ihan hyvin ihoa, muuta ei oikein pysty sanomaan. En tiedä, onko näitä enää myynnissäkään...

Sitten oon vähän isommankin, mutta silti minikokoisen tuotteen saanut käytettyä, kyseessä 50ml Avonin Anew-sarjan Vitale Gel Cleanser kasvoputsari, jota käytin iltaisin toisen vaiheen puhdistuksena.
Ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa tästä. Hellävaraisesti vaahtosi ja puhdisti, mutta kasvovesi-vanutuppoon ei juurikaan enää likaa jäänyt pesun jälkeen. Silmämeikitkin sai suurimmaksi osaksi putsattua (vaikkei tätä olisi oikeasti saanut silmien lähelle laittaakaan :p).
Kuvittelin, etten olisi tuoksusta pitänyt, kun kuvailtiin kukkaiseksi, mutta se olikin kukkainen sellaisella todella makean raikkaalla vivahteella. Pidin siis siitä yllättäen todella paljon!
Voisin kuvitella ostavani mielelläni täysikokoisen 125ml tuubinkin tätä joskus :).

Nyt on iltakäyttöön lähtenyt jälleen 50ml minikokoinen, vähän vanhempi Anew-tuubi :). Jännä tapaus on ollut tämäkin!
Juttua tulee sitten varmaan 2-3 kuukauden päästä, saa nyt nähdä kuinka hitaasti tämäkin kuluu :).Tällaista tänne tällä viikolla siis  :).
Jospa mä nuo loput loppujat saisin nyt joka päivä kirjoiteltua tänne ensi viikolla :D.
En kylläkään lupaile mitään... Yritetään!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit