keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Viimeisiä Viedään Vappuna

No niin, nyt olisi aika esitellä huhtikuun viimeiset loppuneet, jotka olivatkin Oriflame-painotteisia eli mennäänpä suoraan asiaan!

Sain käytettyä tälle kuulle vielä yhden täysikokoisen kasvopuhdistuksen ja se oli tämä lähinnä aamukäytössä ollut Oriflamen Milk & Honey Gold Cleansing Milk puhdistusmaito.
Olen nyt menneenä talvena oppinut käyttämään näitä puhdistusmaitoja tai oikeastaan käytän niitä nyt ihan mielelläni, mikä on ihmeellistä! En yleensä pidä siitä "kalvosta", minkä näillä on tapana jättää iholle, mutta ainakaan tätä käyttäessä se ei mua häirinnyt. En tiedä olenko nyt alkanut tottua siihen, vai onko mun iho ollut talvella sen verran kuiva, että nämä osittain imeytyvät enemmän ihoon. Tämä kyllä toisaalta oli suhteellisen juoksevaa eli ei mitään jankkia.
Kaiken kaikkiaan pidin tästä. Sopi hyvin aamupuhdistukseen ja toimi myös kohtuudella iltapuhdistuksessa ekana vaiheena.
Voisin talviaikaan käyttää uudemmankin kerran.

Nyt on aamukäyttöön lähtenyt tämä muutamia kertoja kesäisin jo käytössä ollut Amazonia puhdistusgeeli.

Sitten sain loppumaan taas meikkivoiteenkin, nyt vuorossa oli vanha Oriflame Beauty Dual Core Foundation sävyssä Porcelain.
Tästä olenkin jo aiemmin kertonut, eikä tuohon mahdottomasti ole lisättävää.
Nyt yritin muistaa ottaa kuvan myös kasvoilla:

Tässä ensin kasvot ilman meikkiä.
Tämä kuva on otettu varmaan viikkoa aikaisemmin, kun samalla kertaa en saanut meikkikuvaa onnistumaan.
Eli epätasainen sävy löytyy iholta, vähän finnejä ja finniarpia.
Kuva otettu salamalla vessassa.

Tässä sitten samassa paikkaa ja myös salamalla otettu kuva muutamia päiviä myöhemmin.
Hyvin tämä tasoittaa ihon sävyä ja pahimmat finnien punoituksetkin peittää.

Erittäin mielelläni käytän tämän viimeisen puikon ja haikealla mielellä jään kaipaamaan.

Sitten päätin, että tämä Oriflamen Volume Build Mascara saa luvan lähteä roskiin. Alkoi sen verran jo paakuttamaan ja nyt kun sairaana ollessani olen tätä käyttänyt, niin parempi nyt heivata tämä menemään.

Tässä nyt saa kuvat kertoa enemmän puolestaan.
Ylin kuva ilman ripsaria ja kaksi muuta sitten otettu erilaisten luomivärien kanssa. Huomaa kyllä eron siinäkin, minkä väristä luomiväriä käyttää luomilla!
Tämä siis toi hyvin pituutta (mun ripset ovat kyllä pitkät, mutta kärjet ovat niin värittömät, etteivät tule esiin) ja tuuheuttakin.
Tämä oli vain todella märkää koostumukseltaan aluksi eli sottasi vähän turhan paljon. Loppuvaiheessa tätä ei isommin pystynyt sitten kerrostamaan, kun alkoi paakuttamaan selvästi ripsiä.
Koostumukseltaan ei voittanut lähellekään Estee Lauderin ripsaria eli en varmaankaan ostaisi uudelleen tätä, ellei todella hyvässä tarjouksessa olisi.
Nyt kuitenkin ripsareita löytyy vielä 3kpl varastosta, niin ei vielä tarvisi lisää hommatakaan :).

Meni taas nuita kuvia muokkaillessa aikaa ja hoksasin tuossa, että mun pitää tehdä tälle iltaa  vielä Avonin tilauskin, ennen kuin pääsen rauhoittumaan sohvalle hetkeksi...
Piti vähän Vapun kunniaksi grillailla, kokeiltiin Lidlin jotain juustomakkaraa (ei ollut kyllä juustoa nimeksikään) ja grillattavaa juustoa (oli todella mautonta, ei ole Halloumin voittanutta), mutta en jaksanut syödä kuin yhden kumpaakin.
Tosin jälkkäriksi söin sitten korvapuustin ja nyt hörpin yhtä karpalo-lonkkua... Tosin nyt sairaana oltuani ansaitsen ne :p
Mutta mukavaa vappua teille!
Mie palaan huomenna asiaan yhteenvedon kera!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit