torstai 22. toukokuuta 2014

Buustia Hiuksille

Jälleen olisi tauon jälkeen hyvä jatkaa listauksia loppuneista :).
Tällä kertaa luvassa pari hiustuotetta.

Ensin muutama sananen tästä helmikuussa Tampereen reissulla ostamastani 300ml Tigin Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo kuivashampoosta.
Olen tosiaan aikanaan pari pientä pulloa tätä kokeillut ja molemmat tyhjenivät muutaman käytön jälkeen itsekseen :/.
Tuolla kun oli sitten se 2 yhden hinnalla tarjous, niin ajattelin taas kokeilla, josko pelittäisi paremmin.
Tämäkin kyllä vuoti käytön jälkeen, mutta Mr.Insinööri huomasi, että kun ylösalaisin suihkuttaa käytön jälkeen, niin se auttoi jonkin verran. Ilmeisesti sitä ainetta jää sinne suuttimeen ja putkeen, niin se ventiili ei pääse sulkeutumaan. Se siis puhdistuu, kun ylösalaisin suihkuttaa sen verran, että tulee pelkkää kaasua. Muutaman kerran yritin myös hiuksiin suihkia ylösalaisin, mutta se meni aika hankalaksi :D.
Luulen myös senkin auttaneen, etten ravistellut pulloa ennen suihkuttamista hirveästi, yleensä mulla on tapana ravistaa pulloa reilustikin.
Ei siis tällä kertaa vuotanut tyhjiin eli sain tämän käytettyä loppuun asti!
Itse tykkään tämän tuoksusta ja tehoista, puhdistaa ja tuuheuttaa tarpeeksi omaan makuuni. Tarkkaan saa harjailla tosin, ettei valkoiseksi jää hiukset, mutta siihen auttoi sitten se ostamani Tigin kuivahoitoaine hyvin :D.
En kuitenkaan täyteen hintaan ostaisi tätä kuivista, kun pullo on edelleen niin epävakaa. Tarjouksesta toki voin ostaa joskus taas käyttöön :).

Nyt on seuraavaksi lähtenyt käyttöön samaiselta reissulta Kicksistä ostamani Batisten XXL Volume kuivis.
Tästä tulee sitten ehkä ensi kuun aikana juttua, viimeistään heinäkuussa :).

Toinen loppuja tällä erää on sitten tämä Maaliskuun 2014 Livboxissa tullut L'Oréalin Elvital Fibralogy Thickness Booster.
Kategorioin tämän nyt hiusnamioihin, kun tätä pystyi käyttämään kahdella tapaa; sekoittamalla hiusnaamion sekaan tai laittamalla ensin tätä hiuksiin ja sitten heti perään hoitoaine/naamio. Itse käytin jälkimmäisellä tavalla.
Tämä oli melko juoksevaa nestettä eli jos kämmenelle annosteli ensin, niin sai olla varovainen, ettei päässyt valumaan pois :). Tässä oli kuitenkin kapea "nokka"pää, jolla aine olisi ollut helppo kohdistaa myös suoraan hiuksiin/päänahkaan, mutta tein tuolla käden kautta tavalla nyt kuitenkin.
Skeptinen kyllä olin tämän suhteen, kun tämä löytyi Livboxista, mutta olin silti valmis kokeilemaan erittäin mielelläni tätä. Kaikki hiuksia vähänkään tuuheuttava on tervetullut tänne :D.
Ja tämä teki hiuksille kyllä sellaista karheutta ja rakennetta eli yllättäen tämä pelittikin ihan kohtuudella! Karheuden takia hiukset vaati jotain silottavaa hoitoa, mutta kyllä tämä mielestäni hieman kohotti hiuksiani käytön jälkeen ja hiukset myös tuntui sellaisilta jämäkämmiltä.
Itse voisin ostaa kyllä uudemmankin kerran tätä käyttöön, sen verran kyllä omia hiuksiani kuohkeutti :). Ehkä voisin ostaa saman sarjan shampoon ja hoitoaineenkin kokeiluun!
Onko teillä samoja kokemuksia tästä, vai pelittikö teillä ollenkaan?

Tässäpä tällä erää taas kosmetiikka-katsausta :).
Nyt oon viime päivinä ollut oikeasti hieman saamaton tänne kirjoittamisessa, tosin toissapäivänä oli illalla käynti veljeni pojan synttäreillä ja eilen käytiin mun jumpan jälkeen vielä illalla leffassa katsomassa Godzilla.
Kyllä siinä toimintaa riitti ja 3D toimi ihan hyvin, hieman ehkä alkoi ahdistaa kuitenkin se ryske ilman "hengähdystaukoja"... Kyllä siinä koko ajan jännitti kuitenkin miten homman käy :).
Ihan jees leffa ja Mr.Insinöörikin tykkäsi. Ei kaduta, että käytiin katsomassa :).
Vielä pitäisi ensi viikolla käydä joku leffa katsomassa, kun nuo viime syksyn Hullareiden liput menee viimeinen päivä vanhaksi :D.
Saa suositella jotain leffaa ilomielin, tosin sillä varauksella, että Oulussa menee ehkä eri leffat kuin esim. Etelä-Suomessa :).
Mutta eipäs tänne tämän kummempia tällä erää, voisin nyt vähän yrittää lueskella blogeja pitkästä aikaa, kun Mr.Insinöörikin lähti käymään ampumaradalla :).
Miumoi<3

2 kommenttia:

 1. Mä oon myös käyttänyt ton LivBoxista tulleen Thickness Boosterin, ja itsekin jopa ajattelin, että ihan kuin pehko olisi aavistuksen paksumpi! Laitoin kokemuksen luulosairauden piikkiin, koska en joka käyttökerralla huomannut sitä, mutta ehkä tosiaan teki jotakin. :D Karheutta ei tuo aine minulle tehnyt, mutta sellaisen pikkaisen paksumpaa tunnetta, ehkä....

  Mä kävin kattomassa pari viikkoa sitten leffan Se toinen nainen. Se oli ihan ok, mutta nimenomaan tyttöjen hömppää rentoutumiseen, en suosittele miehen kanssa mennä sitä kattomaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, eli ei se sitten pelkkää kuvitelmaa välttämättä ollut :D.
   Aika mielenkiintoinen tökötti tuo oli kyllä :).

   Okei, täytyy jättää tuo leffa sit ainaki kattomatta :D.
   Nyt tuliski keskiviikkona ensi-iltaan se Tomppa Cruisen leffa ja sit se Angelina Jolien Pahatar... Kumpikin kiinnostaisi jonkin verran, saa nähdä tuleeko sit jompi kumpi katsottua :).

   Poista

Suositut tekstit