maanantai 12. toukokuuta 2014

Livbox Toukokuu 2014

Hellou!
Jaahas, tämä oli varsinainen yllätys, sillä luulin julkaisseeni tämän postauksen jo 2 päivää sitten!!!
Olin ilmeisesti väärää nappia painanut, kun huomasin tämän postauksen olevan luonnoksena tehdessäni toista postausta :(.
Enihau, tässäpä tulisi nyt sitten uudelleen yrityksenä oman 13.boxini esittely. Tällä kertaa spoilasin taas itseni, enkä malttanut olla lueskelematta muiden boksien sisältöjä ennen kuin hain omani :p.

Teemana oli tässä kuussa kevään juhliin valmistautuminen boksin ollessa vaaleanvioletti.

Ja jälleen sisältö oli melkoisen monipuolinen ja yllättäväkin!
Oman luokitteluni mukaan täysikokoisia tuotteita löytyi 3kpl, minikokoisia 4kpl ja näytekokoisia 1kpl.

Ensimmäinen täysikokoinen oli Aco Sun Cerat SPF30 High Protection Lip Balm huulirasva (ovh 3,27e/5g).
Tämä oli vähän sellainen plaah-fiiliksiä aiheuttava, taas huulirasvaa. Tosin tämä on vain ehkä itselläni ongelma, kun niitä huulirasvoja löytyy ennestäänkin jo sen reilut 30kpl varastosta :p. Täytyy katsoa, lähteekö tämä käyttöön :).

Toinen täysikokoinen tuote oli Paese Rouge Blush with Argan Oil poskipuna sävyssä 39 (ovh 5,95e/6g).
Tästäkään ei päässyt riemunkiljahduksia, sillä en osaa poskipunia käyttää juurikaan ja korostuspuutereita löytyy myöskin kaapista...
Mutta otin tämän kuitenkin jo käyttöön ja kyllähän poskipunalla saa eloa kasvoille ihan erilailla!
Mutta tällä kyllä saan glitter-/väri-överit poskilleni, tätä saa laittaa TODELLA vähän, ihan vain pelkkä hipaisu rasiasta.
Tämä tulee siis todennäköisesti kestämään koko lopun ikäni :p.

Viimeinen kolmas täysikokoinen tuote olikin pieni yllätys eli Ibero-merkin helmikorvakorut (ovh 9,90e/kpl).
En olisi kyllä koruja osannut odottaa Livboxiin, mutta kyllähän korutkin kuuluu oleellisena osana juhliin valmistautumiseen :).
Itse käytän mieluiten koukku-korviksia, kun näitä nappeja on mun melko hankala saada kiinni.
Tulen varmasti käyttämään näitä, jos eivät sisällä nikkeliä, eivätkä kutita korvia.

Tämä 7ml minikokoinen Dermalogica SkinPerfect Primer meikinpohjustaja (ovh 77e/22ml) vaikutti tosi mielenkiintoiselta, enkä olekaan aiemmin tältä merkiltä mitään kokeillut!
Vielä en ole tätä testannut edes kämmenselkään, joten saa nähdä, kuinka tumma sävy sitten on, kun tämä on ilmeisesti sävyllinen.
Lisäksi tuli 10e alekoodi Dermalogican nettikauppaan.

Nämä 50ml minikokoiset Cutrin Reflection Color Boost Shampoon (ovh 15,90e/300ml) ja Conditioner hoitoaineen (ovh 15,90e/200ml) testasin jo eilen illalla ja vaikuttivat oikein kivoilta!
Shampoo vaahtosi tosi hyvin, kun kokeilin toisella vaahdotuskerralla ja pesi narskuvaksi (eli takkuun meni hiukset). Riittoisaa tuntuu olevan, sillä tosi pieni määrä riitti pesuun. Hoitoaine pehmensi ja silotti hiukset loistavasti, eikä takkuja jäänyt juurikaan jäljelle sen jälkeen.
Käytän siis erittäin mielelläni loppuun nuo :).

Sitten boksista löytyi Clarins Be Long Mascara 3-4ml? minikoossa (ovh 32e/7ml).
Tästä oli ilmeisesti vaihtoehtona Sally Hansenin kynsilakka.
Ovat ehkä näiden kohdalla käyttäneet kauneusprofiilia apuna, sillä tämän olisinkin mieluummin halunnut, kun kynsilakkoja en niin isommin käytä :).
Tämä siis lähtee käyttöön jossain vaiheessa, ehkä jo tämän vuoden puolella! Ripsareita ei varastossa ole kuin 2kpl ja tällä hetkellä käytössä oleva on niin kökkö, että saa nähdä, meneekö mulla sen kanssa hermot jo tämän kuun aikana :p.

Viimeisenä oli sitten taas vaihteeksi 1,5ml tuoksunäyte ja se oli Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfym (ovh 73,50e/30ml ja 95,90e/50ml).
Kokeilin pienen suihkauksen jo ranteelle ja täytyy todeta, ettei parfyymi-voimakkuudet ole varmaan mua varten. Oli hieman liian voimakas ja tunkkainen omalla ihollani.
Katsotaan, saanko tämän käytettyä iholleni vai suihkinko vessatuoksuksi :).

Tällainen oli oma boksini.
Tällä kertaa ei tainnut isompia vaihtelevuuksia ollakaan sisällöissä :).
Kaiken kaikkiaan oli ihan jees, mutta nyt ei tullut isompia ilon kiljahduksia minkään tuotteen kohdalla, niin kuin 2-3 aiempaa boksia ovat aiheuttaneet. Välillä siis näinkin :). Tilaus kuitenkin jatkuu ja kyllä nuita tuotteita tulee käytettyä ihan varmasti jossain muodossa :).
Mitäs te tykkäsitte omasta boksista? Entä miltä teistä vaikutti boksin sisältö tällä kertaa, jotka ette boksia tilaa?

Nytpä voisinkin yrittää vähän ahkerammin taas postailla tänne, kun muutaman tuotteenkin olen saanut tässä loppumaan :). Ja tänään oli tosiaan tarkoitus postailla ensimmäisestä loppuneesta, mutta nyt kävi näin :p
Muuten tänne ei mitään erikoisempia kuulu, flunssaa ja nuhaa edelleen, tosin epäilen pölyn (meillä on taloyhtiössä hissiremontti menossa) ja siitepölyn pitkittävän näitä oireita itselläni... Mutta toisaalta Mr.Insinöörikin sairastui taas toistamiseen flunssaan eilen ja nyt viikonloppuna silläkin oli vähän kuumetta :/.
Pitikin lauantaina R:n luona kyläilyn jälkeen käydä apteekista hakemassa droppia ja kaupasta hedelmiä pyynnöstä (ei vaan mulle haettu lääkettä, kun mä olin kuumeessa :p).

Nooh, jotain iloakin sentään; mun sormuksia on nyt alettu tehdä ja todennäköisesti kuukauden päivät menee eli ensikuun lopussa mulla taitaa vihdoin olla sitten kihlasormus sormessa <3.
Saapa nähdä, miten sitten maltan vuoden loppuun odottaa, että saan vihkisormuksenkin sormeen :D.
Näyttävät niistä varmasti tulee, kun niiden maksimi yhteisleveys tulee olemaan 10.5mm luokkaa. Alun perin ne oli 11.7mm, mutta oli pakko pyytää, jos pystyisi edes hiukan kaventamaan :). Ovatpahan ainakin kestäviä.
Muuten en ole hää-juttujen kanssa mitenkään edennyt, tuossa yksi päivä yritin kampauksia katsella, mutta mun silmiin kaikki vaan näyttää niin samalta, että ei taida olla juuri väliä, millainen kampaus tulee olemaan :D. Jotain huolettomampaa rock-henkeä siihen olisi kiva saada, ehkä parit suortuvat kehystämään kasvoja... Ei kuitenkaan mitään siloiteltua nutturaa. Paljonhan se riippuu myös siitä, minkä mittaiset hiukset mulla on sitten silloin loppuvuodesta :).
Seuraavaksi pitäisi alkaa ehkä kukkakimppua ja kutsukortteja mietiskelemään... Jospa tämä tauti tästä jossain vaiheessa väistyisi, niin jaksaisi keskittyä paremmin :p.
Loput mekko-liikkeet käydään katsomassa läpi sitten parin viikon päästä ja jos ei täältä löydy mitään sopivaa, niin heinäkuussa pitää sitten käydä Helsingissä ale-myyntien aikaan :). Olisi kiva vaan tuo mekko saada seuraavaksi pois huolesta, niin voisi paremmin keskittyä noihin pienempiin juttuihin.
Mutta kokeillaanpas huomenna, jos pääsen viimein esittelemään niitä loppuneita!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mulle tehtiin häämeikki noilla Dermalogican tuotteilla (oli juuri tuota primeriäki), se oli kyllä tosi tasainen ja kestävä, kesti kaikki jännityshikoilut yms. yli 12 h niinku uutena.

    Hääaskartelujen kans semmonen vinkki, että kannattaa alottaa ne tarpeeks aikasin, niihin saa käytettyä aikaa tuhottomasti (ja se leikkely ja liimailu alkaa tympiä aika äkkiä, kannattaa tehä useammassa osassa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää, että on olemassa kunnon tököttejä, joiden pitäisi kestää kaikki ne paniikki-hikoilut ja liikutusitkut (mä ihan varmasti vollotan jossain vaiheessa kuitenkin :D).
      Tuota primeria kokeilinkin eilen ja yllättäen se ei tosiaankan sävyttänyt kasvoja, vaikka värilliseltä näytti :D. Pientä hohdetta se ainakin sisälsi ja ihan hyvin meikki levittyi päälle, kestoa en hoksannut vielä ajatella :).
      Tuolla WellHottarilla näyttäisi olevan nettisivujen mukaan käytössä Jane Iredale-meikit, joten jännityksellä odottaen, miten ne toimii sitten :).

      Joo, mä vähän pelolla odotan tuota värkkäämistä, en ihan hirveästi askartelua rakasta, vaikka tiettyyn pisteeseen asti se on ihan kivaa :D.

      Poista
  2. Vähän näyttää, että boksi alkaa jo toistaa itseään.. Tässä ei ollut mitään erityisen jännittävän oloista, olikohan se viime kuun boksi, jonka olisin voinut huolia.. :D
    Paitsi nuo korvikset oli kyllä aika villi kortti, itellä ne olis jäänyt käyttämättä, kun en voi kuin aitoa hopeaa tmv. käyttää. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alan nyt kokeiltuani tuotteita lämmetä niille vähitellen enemmän ja enemmän :).
      Mutta ei tää boksi tosiaan ihan niin huippu ollut kuin muutama aiempi, mutta eihän niin aina voi käydäkään :).
      Nuo korvikset oli kyllä aika mielenkiintoinen veto, pitäisi vielä itekki testata ne, että pystynkö käyttämään niitä :).

      Poista

Suositut tekstit