sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Silotusta ja Raapimista

Ei ole kroppa näköjään vieläkään täysin tervehtynyt, kun tänään ollut aivan armoton väsymys ja tukkoinen olo! Nukuin/torkuin peräti lähemmäs puoli 4 asti, mitä nyt muutamaan otteeseen nousin kissat ruokkimaan... Näköjään otti voimille perjantai-illan valvominen ja liikkumiset ja eilinen aikaisin herääminen ja kaupungilla pyöriminen :/. Jospa tästä taas olo kohenisi vähitellen...
Mutta tässäpä tulisi taas parit loppuneet esittelyyn!

Sain taas vihdoin ja viimein käytettyä yhden "ikivanhan" tuotteen ja se oli tämä 50ml Avonin Advance Techniques Moisture Sleek Smoothing Serum hiusseerumi.
Tämä on ollut välillä myös äitini luona, josta siirsin sen sitten tänne käyttöön, kun edellinen seerumi loppui.
Mulla kyllä yleensä hyvin pelittää nämä hiusseerumit, kun laitan suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin yhden pumppauksen. Ei tämäkään tuolla käytöllä tehnyt rasvaisen näköiseksi ja pahimmat hapsotukset siloitti ihan kohtuudella. Hiusten kuivuttua ne kyllä vähän vielä hapsotti, mutta ei kuitenkaan niin pahasti kuin ilman noita jätettäviä hoitoja.
Plussaa lisäksi siitä, että purkki oli muovista! Ei tarvinnut pelätä rikki menemistä, jos sattui tippumaan käsistä :).
Tätä en voi enää ostaa uudelleen, kun ei ole ollut myynnissä enää vuosiin :).

Nyt on sitten seuraavaksi lähtenyt käyttöön tämä uudempi seerumi, joka sisältää Argan-öljyä. Juttua tulee varmaan joskus vuoden päästä tällä käytöllä :D.

Tuttuun tapaan sain taas yhden kroppakuorinnankin loppumaan, nyt oli vuorossa 200ml Fruttini Milky Orange Body Scrub.
Nyt tiedän selvästi, että jos haluaa kevyempää kuorintaa Fruttinilta, niin silloin ostaa Shower Peeling Sorbet-tuubeja (tällainen ja tällainen käytetty), mutta sitten kun haluaa oikein kunnon raapivuutta, niin silloin pitää silmäillä näitä Body Scrub- tai Sugar Scrub-nimillä olevia.
Kuorintatehot tälläkin oli jotain aivan uskomatonta eli herkkähipiäisten ei todellakaan kannata näihin Fruttineihin koskea :D. Ihana oli kyllä "raastaa" likaa iholta pois tällä <3.
Tuoksu oli tässä sarjassa turhan imelän makea, varmaan se maidon tuoksu puski enemmän läpi. Enempi olisi voinut olla sellaista appelsiinin raikkautta mukana.
Tätä tuoksua en siis varmaan osta enää, mutta kuorintaa haluan kyllä lisää!

Nyt lähden tuonne sohvalle hetkeksi, sitten olisi taas suihkun aika. Jospa jälleen saisin jotain purkkeja loppumaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit