lauantai 3. toukokuuta 2014

Erittäin Laimea Toukokuu Luvassa

Nyt sain katsottua nuo mun mahdollisesti tässä kuussa loppuvat purkit ja tuli niitä kyllä aivan onneton määrä :/.

Pääosin loppuu vain minikokoisia tuubeja :/. Oli pakko ihan uteliaisuudesta katsoa, millainen tilanne oli viime toukokuussa, eikä sielläkään tilanne ollut kyllä kovin ihmeellinen, vaikka selvästi enemmän täysikokoisia juttuja tuolloin olin löytänyt.
Noiden lisäksi saattaa ehkä yksi vartalonkuorinta ja suihkugeeli loppua, mutta niitä en ottanut kuvaan. En ole päättänyt, käytänkö kuorintoja satunnaisesti jokaista, vai jotain tiettyä koko ajan ja suihkugeeleistä en tiedä, millä täytän pumppupullon seuraavaksi.
Eli melko hiljainen kuukausi taas tulossa blogissa :D. Täytyy yrittää käyttää vaikka niitä tuoksunäytteitäkin jälleen pois, kunhan paranen tästä flunssasta haistaakseni jotain :).
Muutenkin on tullut käytettyä viime päivinä todella vähän kosmetiikkaa, ei se vaan sairaana inspiroi samalla lailla.
Tänäänkin kävin suihkussa ja pesin tuttuun tapaan kahdella shampoolla hiukset. Kuorin siinä myös kropan ja ajattelin, että tuolla suihkarilla ja tuolla kasvokuorinnalla pesen nyt seuraavaksi kropan ja naaman, kun saan hoitoaineen vaikuttamaan hiuksiin.
Seuraava, mitä tajusin oli se, että olin olohuoneessa kuivattelemassa ja rasvaamassa jalkoja ja kun menin vessaan pesemään kädet ja otin hiuksista pyyhkeen pois, jäin tuijottamaan peiliin.
Miksi ihmeessä mun hiukset on näin takussa?!?!
Samassa yritin saada aivoja raksuttamaan, laitoinko hoitiksen vaikuttamaan ja pesinkö kroppani kuorinnan jälkeen suihkugeelillä? No en -.-
Eipä siinä, nyt pääsi sitten tuo kuvassa näkyvä Moisture Kick-suihke, sinikorkkinen hiusseerumi ja Avonin Banaani-kookos hiuksiin jätettävä hoitis tositoimiin ja kyllä ne pahimmat takut ja karheudet hävisi, kun hetken aikaa malttoi mömmöjä työstää hiuksiin :D.
Että on täällä kyllä vielä räkää päässä ihan kunnolla, kun muistikin pätkii näin pahasti :p.
Tällä tahdilla saan nopeasti ainakin nuo hiuksiin jätettävät mömmöt nopeasti käytettyä pois :D.
Tällaista siis tänne, nyt täytyy nuo huutavat katit lähteä ruokkimaan ja painua sitten sohvalle lepäilemään :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit