keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lirua Mangoa, Sheikkaamatonta Sitruunaa ja Herkkää Argania

Heipsböö!
Jatketaanpas taas suoraan seuraavien loppuneiden kanssa :).

Tämän viime vuoden Lokakuun Livboxissa tulleen Born to Bio Tropical Mango Shower Gel suihkugeelin käytin pois käsisaippuana.
Tuoksu oli hennon mangoinen, olisi saanut olla hivenen voimakkaampikin.
Koostumus oli valitettavasti todellinen pettymys! Tämä oli niin vetistä, että sai olla todella nopea levittämään tämän muualle kroppaan ennen kuin valui sormista viemäriin :(.
Tuon takia sitten siirsinkin tämän suosiolla käsisaippua-käyttöön ja siinä pelitti huomattavasti paremmin. Ei kuivattanut yhtä paljon ihoa mitä muut normaalit suihkugeelit saattaa tehdä.
Koostumus oli sen verran pettymys, etten tiedä, ostanko enää muita suihkareita kokeiluun... Vai onko kellään kokemusta muista suihkugeeleistä, onko kaikki samaa lirua??

Toisena sitten minikokoista loppunutta, joka on tullut nyt Huhtikuun Livboxista eli 20ml Sim Sensitive Argan Care Healing Smoothie Reconstructive Hair Mask hiusnaamio.
Tämä siis sisältää Argan-öljyä ja naamion piti ravita ja palauttaa kosteustasapaino kuiville ja käsitellyille hiuksille.
Tämä riitti muistaakseni 4 käyttökertaan, mutta en tiedä, olisiko saanut ehkä reippaammin annostella. Meinasi ehkä hieman karheaksi jäädä hiukset käytön jälkeen. Tuoksu oli samanlainen kuin mulla oleva Moroccanoilin naamio, ei kuulu omiin tuoksulemppareihin, mutta kyllä sitä pystyy ihan hyvin nuuhkimaan :).
Jäi ehkä sellainen olo, että pitäisi varmaan isommalla määrällä testata eli ehkä yhden tuubin voisin normaalin kokoisenakin kokeilla vielä jossain vaiheessa :).

Viimeisenä tälle erää olisi sitten 10g Dermosil For Faces-sarjan Lemon Shaker Facial Mask.
Tästä olen käyttänyt aiemmin mansikkaisen version. Tuossa aiemmassa tekstissä onkin selitetty "oikeanlainen" käyttö, mutta jälleen olin kapinallinen ja tein tämän pienissä erissä :).
Tämä ei mielestäni juurikaan eronnut tuosta mansikkaisesta versiosta, tuoksua tässä ei kyllä juuri yhtään ollut :/.
Ehkä iho ei jäänyt yhtä nahkeaksi kuin tuolla mansikalla, mutta juuri muuta eroa en huomannut...
Pettymys oli siis tämäkin, joten en taida enää näitä ostaa...

Nyt on ollut hitusen parempi fiilis, vaikkei töissä ollakaan mieli kovin korkealla...
Tänään kuitenkin toi piristystä päivään se, että sain taas käydä sovittamassa häämekkoani, kun piti ensimmäiset muokkaukset laittaa alulle eli päällys-tylliä pitää lyhentää ja suoristaa edestä sekä ottaa sisäpuolelta yksi kerros kovempaa tyllikangasta pois :).
Seuraava sovitus olisi sitten Heinäkuun 1.päivä ja sitten saatan saada mekon jo mukaani. Sen jälkeen pitää soittaa suositellulle ompelijalle, että saa tehdä loput muokkaukset syksyn aikana ja jos ompelijallakin sattuisi olemaan vielä jotain lisäideoita mekkoon :).
Mutta kyllä se mekko edelleen näytti minulta, eikä edelleenkään kaduttanut että menin ostamaan sen, hyvä siis näin päin :D. Ja edelleen täytyy kehua Katariinan palvelua, todella mukavia myyjiä ja hyvä fiilis mennä sinne :).
Nyt mua vaan alkaa se ahdistaa, että mun pitäisi kesän aikana löytää ne kengät, että voi helman muokata!! Yhyyyy, miksei mulle voi helpolla löytää juhlakenkiä :(. Tosin sain Katariinasta suosittelun (myös Margit suositteli, kun tavattiin) käydä tällaisessa paikassa kuin Silkkirumpu, jossa on ihan ammattilaistanssijoillekin kenkiä myynnissä. Onko oululaisilla kokemusta tästä??
Täytyy katsoa, milloin saisi aikaiseksi lähtä käymään tuolla, niin saisi tämän kenkä-asiankin pois päiväjärjestyksestä :D.

Mutta joo tällaista tänne!
Kohta lähtään käyttämään viimeiset vanhentuvat leffaliput ja katsomaan Edge of Tomorrow. Saapa nähdä, millainen on :).
Palataanpas siis jälleen asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit