maanantai 30. kesäkuuta 2014

Toiseksi viimeiset sekalaiset loppuneet

Heipsan!
On tullut pyhitettyä viikonloppu sohvalle ja parisuhteelle. Eilen oli tarkoitus illalla kirjoitella, mutta meijän Siiri sai jonkun ihme kohtauksen maatessaan parvekkeella raapimispuussa :(.
Nyt se on ollut ihan ok onneksi, mutta verikokeet otettiin tänään ja huomenna tiedetään tulokset. Täytyy toivoa, ettei ole mitään vakavaa... Kauheaa sitä kohtausta oli katsoa :(.

Mutta nyt joudun taas kirimään tahtia, kun päivät loppui kuukaudesta kesken!
Ensimmäiseksi esittely kolmesta loppuneesta tuoksunäytteistä, jotka olivat Avonin Expressions by Reese Witherspoon: Laugh Often Eau de Parfym.
Fragrantican mukaan ensituoksussa on Sitrushedelmiä, Mandariinia ja Valkoista teetä, sydäntuoksussa Freesiaa ja Ruusua ja pohjatuoksu koostui Myskistä.
Mun nenään tuli eniten tuo hedelmäinen sitrustuoksu, joten pidin tästä kyllä tosi paljon.
En sitten tiedä, tulisiko nuo muut tuoksut enemmän esille ihan normaalikokoisessa pullossa, kun suihkii tätä kunnolla.
Enää tätä ei saa, mikä pikkuisen harmittaa, mutta kyllä hyviä tuoksuja olen löytänyt uutuuksistakin jo :D. Kiva oli kokeilla tätä kuitenkin!

Tampereella sain loppuun tämän melko vanhan Yves Rocherin Les Plaisirs Nature Organic Vanilla Shower Gel suihkugeelin 50ml koossa. Kuvan otin kotona ennen lähtöä, pulloa en tuonut takaisin.
Hyvin vaahtosi ja pesi, tuoksukin oli ihan miellyttävä ja tunnistettava vanilja. En päässyt kyllästymään tähän, kun pullo oli lähinnä matkakäytössä ollut.
Taisin saada tämän 4 muun mini-suihkugeelin kanssa joululahjaksi R:ltä muutama joulu taaksepäin :).
En ehkä 400ml pulloa pystyisi tätä käyttämään, sen verran makea tuoksu, mutta mininä voisin käyttää aina silloin tällöin.

Myöskin Tampereelle hotellihuoneen roskiin jäi tämä Avonin Skin So Soft-sarjan Soft & Smooth Hair Minimising Roll-on Anti-perspirant Deodorant.
En ole edelleenkään tehnyt kunnon testiä siitä, hidastaako nämä oikeasti karvankasvua, mutta käytän näitä hyvillä mielin ja sinisilmäisesti siihen uskoen, kunnes saan aikaiseksi tuon testin tehdä :D.
Ainoa, mikä harmittaa on se, että usein näissä ei ole mitään kunnollista tuoksua. Hieman tympii tuo "tuoksuton" tuoksu...

Niinpä ostinkin seuraavaksi testiin Avon Care-sarjan samantyyppisen roll-onin, josko tämä tuoksuisi paremmalle, vaikka tuoksuukin kirsikankukalle :).
Ehkä pitäisi nyt ottaa itseä niskasta kiinni sen testin suhteen ja aloittaa se tänä iltana :D. Ei tarvisi sitten turhaan kahta eri dödöä ostaa ja käyttää :D.

Viimeisenä tälle erää sitten myöskin Tampereella kolhuja saanut puuteri.
Tämä Avène Couvrance Translucent Mosaic Powder hajosi reissussa lopullisesti, niin piti sitten muruset laittaa irtopuuteri-rasiaan ja ostaa uusi puuteri.
Tämä oli mielestäni ihan kelpo puuteri, mattapintaisti ihon vähäksi aikaa (muutaman tunnin päästä kiilteli taas iho) ja sävy häipyi ihoon, oli siis tosiaan translucent nimensä mukaan.
Rasia oli esteettisesti todella paljon minun mieleeni.
Ei tämä lopulta mitään isoja riemun kiljahduksia aikaansaanut, kiva oli kokeilla, mutta halvemmillakin puutereilla saan saman lopputuloksen.
Nythän olen ottanut käyttöön viime viikolla ostamani Maybellinen kivipuuterin :).

Tässäpä nämä ja huomenna tulee sitten viimeiset :).
Jospa ei nyt tulisi mitään yllättäviä juttuja!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit