keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Livbox Heinäkuu 2014

Hieman mennyt myöhään tämä heinäkuun Livboxin esittely, mutta eikös se ole parempi myöhään kuin ei milloinkaan :). Ja heinäkuuta vielä viikko jäljellä, hyvin siis ehdin :D.
Eli pidemmittä puheitta, tässä on mun boksini sisältö:

Teemana oli yllättäen "Kuuma, kuumempi, kesä!" ja väritys oli oranssi.

Tältä näytti sisältö kokonaisuudessaan. Mielenkiinnolla aloin tutkia tuotteita.

Tämä Calvin Kleinin tuoksu-läpyskä oli kyllä aika turha ja hieman harmillista, että tämä oli yhdeksi tuotteeksi... Olisi saanut ennemmin olla sellainen 1,5ml suihkenäyte, mitä yleensäkin on ollut!
Lisäksi oli parit ale-koodi lappuset Dermosilille ja Salon24-sivulle, mutta niitä en kuvannut tuon kokonaiskuvan lisäksi. Koodeja tuskin ehdin käyttää.

Ensimmäisenä täysikokoisena tuotteena oli Dermosil Summer Glow Nail Polish (ovh 3,90e/12ml).
Kiva kultainen sävy ja tulee varmasti testattua tässä jossain vaiheessa. Harmi, kun omistan jo ennestään yhden kultaisen lakan Avonilta, mutta jospa nämä tulisi käytettyä :).

Toisena täysikokoisena tuotteena oli Favora SPF50 Sun Lotion for Faces (ovh 18,50e/50ml).
Tämän nähtyäni olin ihan positiivisella mielellä, että jeeee, kunnon suojakertoimet löytyy nyt kasvoille! No mökillä ollessamme testasin tätä ja enää en ole kovin innoissani... Oli melko tahmea tapaus ja iho jäi todella kiiltäväksi tämän jäljiltä :(. En ole testannut meikin alla, mutta epäilen ettei varmaankaan toimi siinä... Katsotaan, miten tämä tulee käytettyä, varmaan jos rannalle joskus menee, niin silloin tätä voisi kasvoille pistää... Ja miksei kropallekin!

Kolmantena täysikokoisena tuotteena oli sitten Invisibobble hiuslenkit (ovh 5,90e/3kpl paketti).
Tämä oli tosi mielenkiintoinen ja monesti kaupassakin katsonut näitä hehkutettuja renksuja, muttei ole tullut ostettua. Nyt kyllä mielelläni nämä aion testata :). Vielä en ole ehtinyt :D.

Sitten ainoana minikokoisena tuotteena tuli 80ml Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo (ovh 14,90e/250ml).
Tämä näytti myös kivalta joten kokeiluun lähti ja ainakin parin kokeilun jälkeen on ihan kelvollinen shampoo. Täytyy käyttää ensin pois aiemmin tulleet Cutrinin shampoo ja hoitis ennen kuin tätä alkaa kunnolla käyttämään!

Lisäksi mukana oli 2ml näytekokoinen Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir hiusöljy (ovh 16,90e/70ml).
Tämä vaikutti myös kivalta, joten testiin lähtee, kunhan saan aiemman hiusöljy-näytteenkin käytettyä :).

Viimeisenä yllätyksenä tuli 20g täysikokoinen Terre D'Oc Argan Body Butter (ovh 11,50e/20g).
Yllättäen tämä oli jälleen kiitoksena pitkäaikaisille tilaajille, ei ole kovinkaan kauaa kun edellinen kiitos-tuote tuli :o !!
Olen käyttänyt muutamaan otteeseen kynsinauhoilla ja huulilla ja ihan kivalta vaikuttaa. Purkki on aika veikeä :D.
Harmi vaan, kun mulla on edelleen vanha Dermosilin suklaa talvisalva (30ml) purkki pöydällä, niin pitäisi ehkä se saada ensin käytettyä pois :p.
Ei vaan ole tullut nyt kesän aikana isommin rasvailtua muuta kuin jalkoja ja vähän kroppaa, hyvin harvoin tarvitsee nyt käsiäkään rasvailla, vaikka kynsinauhat ovatkin koko ajan kovat koppurat :p. Hikoilen liikaa, että jaksaisin isommin rasvata...

Kaiken kaikkiaan jäi sellainen ihan positiivinen fiilis tästä boksista, mutta en nyt riemusta taaskaan hyppinyt. Tilaus kuitenkin edelleen jatkuu :).

Mutta nyt alan tehdä jälleen Avonin tilausta! Katsotaan, kuinka retkahdan ja paljonko plussaa taas kertyy :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Näissä boxeissa hauskinta on ehkä se, että tuotteet on ihan jeees mutta silti ne ei saa hyppimään riemusta.. Ainakin itselläni kävi niin ja lopulta lopetin tilauksenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli alkuvuodesta enemmän niitä bokseja, joistä tykkäsin tosi paljon :).
      Nyt ollut muutama boksi sellasta "ihan kiva"-sarjaa, mutta eipä joka kerta voikaan olla täydellisiä. Vielä ei ole tullut kuitenkaan oloa, että haluaisin lopettaa tilauksen :D.
      On tää kuitenkin sen verran kiva kuukausittainen piristys ja saa kuitenkin testailla tuotteita, joita ei muuten tulisi kovin helposti ostettua :).
      Saattaa tämän kuun kohdalla myös se vaikuttaa itsellä, että on muutakin kosmetiikkaa tullut hankittua ja alkaa taas olla pieni kosmetiikka-ähky näkyvissä :D.

      Poista
  2. Mun mielestä tää oli loppujen lopuksi aika kiva boksi, sain saman ku sä, paitsi tuo vartalovoi oli viikunaversio. Invisibobbleja en tosin tarvitse, kun niitä olen ehtinyt jo ostamaan (mustana), mutta mun mielestä ne oli kuitenkin noin muuten kiva tuote boksissa. Siitä toisesta boksiversiosta en olisi tykännyt yhtään, joten ONNEKSI sain tän.

    Mun ajatukset Favorasta oli aivan samat kun sulla. :D Into piukeena testasin sitä ihan heti ja tarkoitus oli ottaa se reissuun mukaan, mutta.... Juu ei kaupunkilomalle. On tosi harmi, että korkeat suojakertoimet ovat yleensä noin tahmeaa liisteriä. Korkeaa suojakerrointahan käytetään just esim. +30 asteen helteessä ja silloinhan se on kaikista mukavin hetki tunkea sitä liimaa naama täyteen, öööhh?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää oli kyllä loppujen lopuksi ihan hyvä boksi ja jäi positiiviset fiilikset :).
      Parempi oli kyllä itsellenikin tämä, en olisi siitä toisesta boksista tarvinnut huulirasvaa tai hiussuihketta :D.

      Joo, tuo voide oli kyllä harmillinen, kun tosiaan sellaista tahmeaa on vaikka kuin vähän sitä laittaisi :/.
      Täytyy kokeilla kropalle tuota, onneksi mulla on kasvoille Oriflamen SPF35 kasvovoidetta ja se on mukavan tuntuinen kasvoilla ja meikkikin on suht siisti sen päällä :).

      Poista

Suositut tekstit