perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kroppaa hoidettu ja Kynsille väriä

Ihanaa, viikonloppu alkoi!
Tosin saa nähdä, kuinka paljon kykenee rentoutumaan, kun tietää että maanantaina olisi esitelmä luvassa seurantaryhmälle... Noh, sitten saisi olla kuukauden "rauhassa" ennen seuraavaa seminaaria ja siitä sitten reilu viikon päivät, niin pitäisi pitää tutkimussuunnitelma-seminaari vielä englanniksi... Ja ennen tuota olisi myös posterin esittely yhdessä tiede-kokouksessa... Hyyyrrr...
Mutta asia kerralla...
Tässäpä tulisi illan ratoksi taas parin purkin esittelyt!

Eli jälleen tuttuun tapaan olen saanut yhden kroppakuorinnan kulutettua ja se oli tässä kuussa tämä Cosmeryasta tilaamani 300g Flow Kosmetiikka Coconut & Lemon Himalayan Salt Scrub.
Suolakuorinta kun oli, niin kuorintatehot oli tosi hyvät. Tämä oli tosin jostain hienommasta suolasta tehty, kun tuntui, että hieman nopeampaa tuntui sulavan kiteet kropalle eli suhteellisen nopeasti sai tätä levittää!
En olisi pahakseni pistänyt karkeampaakaan, mutta kyllä tämä oli kiva näinkin :).
Jätti myös kosteutetun pinnan iholle eli ei välttämättä tarvinnut rasvata kroppaa suihkun jälkeen, kun tätä oli käyttänyt :).
Tuoksu oli kirpeähkö sitruuna, kookosta en kovin selkeästi havainnut. Miellyttävä tuoksu oli kuitenkin, vaikkei lemppariksi noussutkaan.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin ja voisin ostaa uudelleenkin tätä :).
Toinen purkkihan mulla odottaa samasta tilauksesta vielä, eri tuoksuisena tosin :). Mielelläni sen kyllä käytän tämän kokemuksen perusteella!

Tämän Dermosil Berry Therapy Sea Buckthorn Shower Cream suihkuvoiteen ostin aikanaan, kun ajattelin tämän kosteuttavan ihoa niiden in-shower suihkareiden tapaan. Ei kosteutusteho ole samanlainen, mutta tätä oli kiva käyttää esim. just nuiden kosteuttavien kuorintojen jälkeen, jos halusi hieman saada sitä "kalvoa" pois. Tämä ei kuitenkaan täysin vienyt sitä kosteuttavuutta pois, joka oli tosi kiva.
Yksinään käytettynä vaahtosi ja pesi ihan hyvin, ei kuivattanut samalla lailla kuin normaalit suihkugeelit.
Tässäkin on kiva tuoksu. En varmaan hetkeen osta tätä suihkuvoidetta, mutta muita tyrni-tuotteita voisin kyllä ostaa.

Tällaisia tuotteita kulutettu tällä erää. Kyllä noita suihkareitakin kuluu pikku hiljaa ihan suihku-käytössäkin, eikä vain pelkästään käsisaippuoina ;D.
Mutta eilen illalla innostuin pitkästä aikaa lakkaamaan kynnet ja pyysin peräti Mr.Insinööriä ottamaan niistä kuvan!
Jälleen sanon, ettei näistä kynsistä voi siis puhua samana kuukautenakaan kunnon kynsitaiteilijoiden kynsien kanssa, mutta ajattelin laittaa tänne kuvan lähinnä itselleni muistiin, miten olen kynsilakkoja yhdistänyt :).
Oli kyllä hauskaa eilen, vaikkakin toteutus ei kuitenkaan onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut...

Tällaiset sitten tuli (sormien järjestys limittäin, oikea pikkurilli oikealla ja vasen pikkurilli vasemmalla).
Ensiksi poistin edelliset lakat ja laitoin sitten Avonin Nail Experts Diamond Strengthening hoitolakkaa. Tämä on vaan ihmeellinen tapaus, kun se ei jää kiiltävänä lakkana kynnelle, vaan ikään kuin se "haihtuu"... En tiedä, imeytyykö se jotenkin kynnelle, kun kynnet ovat vain matan näköiset. Tuo myös haisee aivan kauhealle...
Noh, kaikkiin kynsiin oikeaa nimetöntä lukuunottamatta laitoin pari kerrosta O.P.I. Coca-cola-kokoelman "Sorry I'm Fizzy Today"-lakkaa. Liekö johtuu minikokoisesta pullosta/siveltimestä (3,75ml), mutta en saanut kumpaakaan kerrosta ilman raidoittumista laitettua.
Tuon päälle laitoin Avon Opal Top Coat ("Opalesce")-päällyslakkaa ensin yhden ohuen kerroksen, mutta kun hiutaleita ei tarttunut kunnolla, niin päätin yrittää töpötellä niitä sitten kynsille... Siksi niistä tulikin aika röpelöiset...
Oikeaan nimettömään (oli tarkoitus laittaa myös vasempaan, mutta lakkasin sen vahingossa tuolla O.P.I.:lla) laitoin 3 kerrosta Dermosil "Marshmallow"-lakkaa ja sen päälle sivelin/töpöttelin Essie Multi Dimension Top Coat ("Jazzy Jubilant")-päällyslakkaa pari kertaa.
Kaikkiin kynsiin laitoin vielä ohuen kerroksen O.P.I.:n kirkasta päällyslakkaa tasoittamaan vähän kynsien pintaa.

Onnistuin mielestäni yllättävän hyvin myös siistimään kynsinauhoja Avonin kynsilakanpoistokynällä!!
Kaiken kaikkiaan onnistuin ihan kohtuullisesti näissä, varsinkin vasemman käden kynsille, kun tuolla oikealla vammaisella kädellä oli hieman haastavaa käyttää varsinkin tuota mini-sivellintä :D.
Vasemman etusormen onnistuin tyypilliseen tapaan ruttaamaan heti, kun vaihdoin vaatteita :p.
Kyllä näitä kuitenkin pystyy kaukaa katselemaan ihan hyvillä mielin :).
Mukavan piristävät sävyt ^_^.

Tällaista siis tällä erää :). Toivottavasti ette hirveästi kynsistä järkyttyneet ;D.
Yritän taas viikonloppuna postailla lisää ja edelleen pitää rytmiä yllä!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tänään tuli se Diamond Shatter ja se on samanlainen kuin se Opal. Ainoat erot on siinä, että Opal on keltapohjainen ja tuo on kirkas + tuossa uudessa ei ole sekoituskuulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon tiedosta ^_^.
   Ehkä tuon voisi ostaa varastoon varapulloksi, kun on tuo Opal myös sen verran kiva päällyslakka :).

   Poista

Suositut tekstit