torstai 30. huhtikuuta 2015

Viimeisiä Viedään Vappuna!

No niin, nyt olisi nämä viimeiset purkit vuorossa, kun eilen illalla sain vielä yhden loppumaan, niin halusin sen ämpätä samaan postaukseen :D.

Sain kuin sainkin edes yhden kasvoseerumin loppumaan tälle kuulle, se oli siis tämä 30ml Bernard Cassiere Delicate Skin Calming Bilberry Serum.
Käytin tätä aamuisin päivävoiteen alla ja oli kyllä todella kosteuttava seerumi! Oikein hyvä tapaus talveksi. Sitten jos satuin kosteuttavaa päivävoidetta käyttämään lisäksi, niin meni kyllä liian "kosteutetuksi" ihonpinta eli meikki ei pysynyt enää yhtään ilman kiiltoa. Acon mattapintaistavan päivävoiteen kanssa ei ollut kuitenkaan niin kiiltävä lopputulos :).
Tykkäsin tästä ja voisin kyllä mielelläni käyttää tätä lisääkin! En vain tiedä, onko tätä vielä saatavilla... Tämän hommasin Marisan toimiessa diilerinä :D.
Kauneushoitoloista tätä sarjaa siis saa, mutta en tiedä onko täällä Oulussa missään saatavilla :/.

Noh, sitten sain taas vaihteeksi käytettyä dödöä, nyt vuorossa oli Clarins Roll-On Deodorant Anti-Perspirant.
Tätä on monet joka paikassa hehkuttaneet ja pitihän se minunkin sitten ostaa testiin muistaakseni vuosi sitten Hulluilta Päiviltä, että saan tietää, mikä tässä on niin mahtavaa.
Noh, täytyy myöntää, ettei se täysin itselleni selvinnyt :/.
Tämä oli ihan jees dödö, riittoisa, neutraali, ehkä hieman voidemainen tuoksu ja piti peruspäivänä kainalot kuivina. Levityspallo oli ihanan iso, siitä suuri plussa. Korkista kuitenkin miinus, kun ei pysty pitämään hyllyllä väärin päin, kun alkaa loppua :/.
Mutta ei tämä tosiaan itselleni ollut niin ihmeellinen, että viitsisin uudelleen edes tarjoushinnalla tähän sen noin 15e satsata... Samaan tulokseen pääsen muutamalla eurolla :).
Kyllä tämä oli silti ihan kiva sen kerran kokeilla :).

Seuraavaksi otin käyttöön tämän Nivean 25ml mini-dödön, joka oli viime syksyn Hullareilta Nivean 400ml In-shower-voiteen kylkiäisenä.
Tästä tulee juttua ehkä 2-3kk sisään, näin pieni kuluu varmasti nopsaa :).

Ja jälleen jopa yksi suihkugeeli käytetty!!
Nyt oli vuorossa Avon Senses Enchanted Delightful & Spellbinding Shower Crème suihkuvoide.
Tämän käytin suurimmaksi osaksi ihan suihkussa, muutaman kerran täytin töissä olevaa pientä pulloa käsienpesua varten, mutta tosiaan eniten käytin tätä suihkussa, kun tuoksu oli tosi kiva!
Harmi, ettei näissä entisissä pulloissa lue, mitä tuoksuja sisältää, mutta tämä oli sellainen suht makea tuoksu, ei kuitenkaan selvästi hedelmäisen tai karkkisen makea, jotain hieman vihertävää tässä oli ehkä myös mukana...
Turhaan mä tätä selitän, kun en tämän tarkemmin siihen pysty :D.
Tehoiltaan oli muuten ihan perussuihkugeelin tapaista, ei tämä hirveän kosteuttavaa kyllä ollut mielestäni. Koostumus oli sellaista turkoosinvihreää voidemaista geeliä.
Mutta jos tätä olisi vielä myynnissä, niin voisin ostaa tuoksun takia uudelleenkin!

Ja eilen tosiaan sain kuin sainkin käytettyä vielä tämän Oriflame Refreshing Body Cream kroppavoiteen!
Tämä oli siis toinen voide, jonka sain polttari-lahjan mukana, ensimmäisestä olenkin jo puhunut, eikä mulla ole kyllä mitään lisättävää tuohon edelliseen tekstiin. Perushyvä voide, kesäaikaan toimisi varmaan parhaiten, kun nyt piti käyttää kerralla enemmän, että kosteutti tarpeeksi. Kiva oli kokeilla, mutta jos olisi myynnissä vielä niin en tosiaan itse ostaisi, kun tuoksu ei ollut niin herkku :).

Sain siis ottaa nyt heti toukokuulle käyttöön uuden voiteen! Tai "uuden", tässä on eräpäivä paukkunut jo 4/2014 ja katsoin varastoihini ja laskin, että siellä odottaa vielä 6 muuta rasvaa samalla päiväyksellä... Onneksi ovat paria poikkeusta lukuunottamatta noin 200ml (1 on 150ml ja 1 on 300ml) ja pidänkin sormet kyynärpäitä myöten ristissä, että saisin nyt noin purkin per kuukausi käytettyä ja että eivät ehtisi mennä pilalle...
Tätä tilannetta ajattelemalla ei itselläni tee mieli kovin paljoa ostella nyt kroppavoiteita jostain kumman syystä (toki niitä tuli jouluna, mutta onneksi suurin osa minikokoisina)...
Toivotaan siis parasta (ja pelätään pahinta), että saan hallittua tämän tilanteen voittajana :p.

Tässäpä siis oli tämä huhtikuu!
Ja tähän pitää vielä jälleen kehua, etten tehnyt Avonilta 6.jakson tilausta \o/. Ei tullut tilauksia asiakkailta (enkä hirveästi ehtinyt edes kysellä), eikä itseäkään oikein se kuvasto himottanut, niin päätin säästää 7.jaksoon, sillä sieltä löytyy itselleni vaikka ja mitä... :)
Tuokin tilaus on tulossa vasta toukokuun lopussa eli ehkä toukokuu(kin) menisi hyvin :).
Mutta huomiseksi yritän saada yhteenvedon eetteriin, nyt kuitenkin syömään ja sitten kyläilemään MP:n luo :).
Hyvää Vappua nyt jo kaikille!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ooh, ihana minidödö tuo Nivea, kunpa tuollaisia olisi ihan yleisesti myynnissä, kuluisi dödötkin nopsaan =D Hyvää vappua sinnekin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, siis tuo on tosi söötti pullo ^_^.
      Ja mulle kyllä myös kelpaisi tuollaiset 25ml dödöt ihan yleisesti ostettavaksi ja käytettäväksi, kuluisi tosiaan nopeasti ja saisi useita erilaisia testailla :D.
      Kiitos paljon ^_^.

      Poista

Suositut tekstit