tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vaahtoja Vaahdotettu

Nyt olisi esittelyvuorossa toiseksi viimeinen satsi loppuneita tälle kuulle :).

Yksi kasvopesu jälleen vaihteeksi kulutettu ja se oli tämä Yves Rocher Hydra Specific Soft Foam Cleanser.
Tätä käytin lähinnä vain aamuisin kasvopesuna ja siinä toimi mielestäni kivasti. Vaahto oli ehkä hieman sellaista "karkeaa" tai siis se ei ollut sellaista "kermavaahtoa", mitä jotkut vaahdot ovat :D.
Iltapesussa tämä ei ollut riittävä, vaikka kahteen kertaan vaahdotti. Cliniquen 2:lla kasvot pyyhittaessä meikkiä oli jäänyt kasvoille :/.
Aamukäyttöön voisin ehkä joskus uudelleen hommata, mutta toisaalta Dermosilillä ja Acolla oli ainakin ennen vähän miellyttävämpiä vaahtoja :).

Nyt käyttöön on lähtenyt tämä Livboxista tullut Herbinan vaahto ja kaapissa odottelee vielä 3kpl (L'Orealin, Lumenen ja Nuxen) vaahtoja :p. Eivät siis pääse vahingossakaan loppumaan... :D.

Toinen loppunut vaahto oli käsisaippua eli Greenscape Organic Shea Butter Foaming Hand Wash.
Tuoksu oli melko voimakas, eikä siitä tullut lempparia.
Riittoisaakin tämä oli, yhdella pumppauksella sai ihan hyvin kädet pestyä ja kädet eivät olleet niin kuivat tämän käytön jälkeen kuin ovat yleensä normaalin käsisaippuan jälkeen.
En ehkä tässä tuoksussa ostaisi uudelleen, mutta voisin kokeilla vielä kaakaovoi-versiota jossain vaiheessa :).

Nyt olen ottanut seuraavan "jättiläisen" käyttöön, mutta luulenpa, että tästä tulee juttua jo ensi kuussa, todennäköisesti loppupuolella :). Aion holvata tätä surutta käytössä :p.
Tässäpä nämä tällä erää :).
Vielä olisi yksi satsi esiteltävänä, saa nähdä saanko siihen vielä jotain mukaan tänään, kun suihkussa käyn :). Toivotaan parasta!
Huomenna varmaan postaan sen, kun tulee vähän lyhyempi päivä töissä... Piti varata huomiseksi jälleen työterveyteen aika -.-
Kiva kun ehdin ostaa 100kpl lääketabletteja, niin muutaman syötyäni iski taas tuo sama vanha riivaaja päälle... Ei siis tuo ennen toiminut lääke auta enää, eikä näköjään auttanut se hevoskuuri antibioottejakaan...
Hivenen turhautunut fiilis täällä tällä hetkellä siis :(.
Saa nähdä, saako tuohon mitään tehoavaa lääkettä sitten, pessimisti ei pety...
Noh, mutta nyt lähden nauttimaan kosmetiikasta suihkun puolelle, jos se vähän piristäisi!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Nuo vaahdot on ihan pirun riittoisia :D Olen kironnut jo pitkään Iherbistä tilaamaani vaahtokäsisaippuaa, kun se ei tunnu loppuvan ikinä ja siinä on vain 252 ml... Ja Garnierin puhdistusvaahto, voi elämä. Vaikka käyttäisi ohjeen mukaan aamuin illoin, niin ei se tunnu vähenevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano!!
   Joskus meinaa niin turhauttaa, kun mokomat kestää kuukausikaupalla vaikka kuin käyttää ja vaikka kuin pieni pullo kyseessä :D.
   Mulla on onneksi aika hyvin huvennut tuo Herbinan kasvovaahto :o
   Sen suhteen ei onneksi oo vähenemisongelmaa :D.
   Täytyypä muistaa varoa tuota Garnierin versiota ;).

   Poista

Suositut tekstit