torstai 16. huhtikuuta 2015

Kuivista loppu ja taas pari juttua tullut

No niin, josko nyt saisi aloitettua tämän kuukauden loppuneidenkin esittelyn eli tässäpä tulisi ensimmäinen :D.

Tämä 75ml minikokoinen Sebastian Drynamic Dry Shampoo eli kuivashampoo ei loppunut ensimmäisenä tässä kuussa, mutta on nyt helpoin esitellä tähän väliin :).
Ostin tämän muistaakseni 2014 syksyn Hulluilta Päiviltä heräteostoksena, oilikohan vajaa 8e.
Täytyy sanoa, ettei kyllä näin pieni pullo ja sen sisältö ollut ainakaan mulle hintansa väärti :/.
Kyllä tämä pahimman rasvaisuuden vei pois, mutta tuntui, että tätä piti suihkia melko paljon kerralla, että mitään huomasi. Siksi tämä tuntui myös kuluvan todella nopeasti. Plussana tosin se, ettei tässä ollut sitä kilkattavaa kuulaa sisällä :).
Mitään tuuhentavaa/nostavaa efektiä en huomannut, ainoastaan tuo rasvaisuus lähti. Hinta-laatu-suhteeseen en siis ollut oikein tyytyväinen eli oli ihan kiva kokeilla, mutta en aio ostaa täysikokoista tuotetta enää.

Nyt mulla on kuivashampoina käytössä nämä, kuitenkin tuo Four Reasons on pääasiallisessa käytössä, mutta suihkin noita muitakin välillä hiuksiini :).

Ja sitten tähän loppuun vielä muutaman tulleen tuotteen esittely :p.
Tilasin töissä taas OriolaNetshopista, nyt ostin kokeiluun tuon Avène Thermal Spring Water kasvoveden/-suihkeen 50ml minikoossa (oli jotain 4e paikkeilla) ja Hurraw! Lakritsi huulirasvan (reilut 3e).
Tiedän kyllä, että huulirasvoja mulla piisaa, mutta retkahdin nyt sitten tuon kokeilemaan, kun niin joka paikassa noita on hehkutettu :D. Minkäs kosmetiikka-narkkari addiktiolleen voi...
Ja sitten eilen tapasin pikaisesti R:n, kun toimitin Avonin tilauksen hänelle, niin sain sitten vastaavasti pyykinpesuainetta ja tuon Avonin Satin Deluxe Mono Eye shadow-luomivärin sävyssä Moody Blues. R:llä oli kaappien siivoamistalkoot menossa, niin oli tuon huomannut ja ajatteli kysyä, haluanko tuon adoptoida.
Ja tottahan toki mä tuollaisen kaunottaren adoptoin <3. Mullahan on siis itsellä kaksi muuta sävyä noista Satin Deluxeista ja ne on kyllä parhaimpia ja ihanimpia omistamiani luomivärejä, vaikka ovat jo iäkkäitä tapauksia <3. Tänään laitoin tuota Moody Blues:ia ja aivan ihana meikki silläkin tuli <3. Vaaleampi sävy on sellainen sinertävän hopea, tosi kiva! Kuvassa tuo vaalea sävy on aika totuuden mukainen, mutta sininen ei ole ihan noin tumma, kauaksi totuudesta ei kuitenkaan sekään jää :).
Tuossa, kun etsin tuota linkkiä noihin muihin sävyihin, niin tuli mieleen, että pitäisi tehdä jossain välissä päivitetty postaus mun luomiväreistä, oon ensimmäisen tehnyt elokuussa 2012 :D. On kyllä ehtinyt hieman muuttua, tulla lisää ja vaihtua tässä välissä nekin :).

Tällaistapa tänne tällä kertaa, mitään muuta ihmeellistä ei ole nyt tapahtunut, pelkkää työtä tämä elämä vielä hetken aikaa :p.
Jatkan taas toivottavasti pian loppuneilla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit