torstai 2. huhtikuuta 2015

Mitenkäs se Huhtikuu tulee menemään?

Nonnih, nyt olisi aika taas ennustella, mitä mahdan saada kulutettua tulevien viikkojen aikana!
Kieltämättä on pikkuinen morkkis päällä tuosta menneesta kuusta, joten saa nähdä, tyytyisinkö tässä kuussa vain Livboxiin ja Avonin tilaukseen :p.

Nyt asiaan eli tässä olisi hiusjutut, joiden toivon loppuvan ja olen kyllä erittäin optimistinen, että kaikki näistä myös loppuvat :).
Tuossa on siis hiuksiin jätettävä hoitis, mini shampoo, mini kuivashampoo, naamio ja hoitoainepala.

Tässä olisi sitten sekalainen seurakunta muulle kropalle tarkoitettuja juttuja: roll-on dödö, suihkugeeli/-voide, kroppavoide, kroppakuorinta, palasaippua, nestesaippua, mini käsien kuorinta, käsivoide ja toinen suihkugeeli.
Harvinainen kuukausi, sillä saan ihan varmasti nuo 2 suihkugeeliä (peräti 2!!!) kulutettua :D.
Epävarma olen palasaippuasta, roll-on dödöstä ja kroppavoiteesta, mutta katsotaan miten käy. Paljosta ne eivät ainakaan jää kiinni!

Ja viimeisenä sitten mahdollisesti loppuvat kasvotuotteet.
Tässäkin on tuttuja jo viime kuulta, mutta jospa nyt ottaisivat ja loppuisivat :).
Tarjolla olisi kasvokuorinta, 2 minikokoista voidetta, 2 seerumia ja pesuaine.
Nämäkin mulla on nyt todellisena aikomuksena saada viimein loppuun. Yllättävän riittoisia tapauksia ovat kyllä kieltämättä olleet, mutta jospa nyt saan ennustukset pitämään paikkaansa :).

Kuvista jäi pois viime kuussa ollut kulmakynä ja näytteet, mutta niitäkin yritän parhaani mukaan saada pois käytettyä.
Eli ainakin 16 täysikokoista ja 5 minikokoista yritän saada pois kaapeista :).
Tarinahan ei kerro kuinka monta uutta juttua tulee varastoihin... Mutta yrittänyttä ei laiteta!

Yritän nyt postailla jotain tässä pääsiäisen aikana :).
Meille on vaan tulossa MP:n kissat hoitoon viikoksi, joten täällä saattaa olla hallittu (tai hallitsematon) kaaos ja univelkaakin saattaa entisestään kertyä :p.
Muutenkin oon ollut huonoilla unilla jälleen, sillä kun yhdestä vaivasta pääsin eroon, niin uusivanha vaiva tuli vaihteeksi seuraksi ja tuntuu, ettei normaalisti tehoavat lääkkeet nyt tehoakaan jostain syystä :/.
Jos ei olo parane pääsiäisenä, niin pitää ensi viikoksi varata työterveydestä aikaa, josko saisi tymäkämpiä lääkkeitä...
Tämän takia ei sitten pystytty juurikaan juhlistamaan kihlajaispäivää, kun en olisi kyennyt istumaan leffassa paria tuntia... Eilen töissä ollut parin tunnin luentokin oli yhtä tuskaa (tosin selvisin kyllä siitä)... Ilta menikin sitten vain grilliltä haettua ruokaa syöden ja hemmetin ison (2 laatikollista...) Zooplussan kissanruoka-tilauksen purkamisessa ja lajitellessa märkäruuat paikoilleen, ah kuinka romanttista...
Ja nyt mun pitäisi tässä viikonlopun aikana saada myös tutkimussuunnitelma korjattua ja laittaa vielä toiselle kierrokselle ohjaajille, ennen kuin voin laittaa sen eteenpäin, ei siis ole sinällään kunnon "lomaa" tiedossa nytkään. Noh, ehtii sitä viimeistään haudassa levätä kunnolla sitten :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Miulla on käytössä nyt tuo Dermosilin Hand Peeling ja en tykkää :/ Niitä rakeita on ihan liian harvassa, välillä ei tule ollenkaan :D

  Eilen lähti miun Avonin tilaus, kun muistin haluavani ne parturisakset ja sitten... ostin muutakin mm. Butterfly- hajuveden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt tosta käsikuorinnasta joskus täysikokoisen version ja tykkäsin kyllä, vaikkakin mielestäni nuo on turhia, jos käyttää jo kroppakuorintoja :).
   Mutta niin ihana tuoksu tuossa, että se antaa paljon anteeksi :D.

   No niin, kiva etten oo ainoa, joka tekee Avonille taas tilausta :D.

   Poista
 2. Oi jospa itsekin pitäis alkaa tehä noit "ennusteita" olisi ehkä kivaa (tai ehkä ei?!) :P Mikä Lumenen seerumi sinulla on siellä? Onko se hyvä? Mitä hyvää se tekee iholle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon ainakin tykännyt tehdä näitä ennusteluita, hauska mietiskellä, mitä voisi saada loppumaan :). Ja se myös (yleensä, ei toki aina) kannustaakin sitten paremmin käyttämään :).

   Tuo Lumenen seerumi on nykyisen Bright Now Vitamin C sarjan edeltäjä! Tuo on toinen pullo jota käytän ja varastossa odottaa uudistunut pullo!
   Olen kyllä tykännyt, talvella ollut nyt hyvä yövoiteen alla, antaa lisäkosteutusta, kun on vähän öljymäistä :).

   Poista
 3. Oukidoukki! Kiitos kun vastasit :) Kantsii ehkä kokeilla sitä Lumenea joskus ^^

  Tein muuten sitten viikonlopulla sellainen ennuste-postaus omalla blogilla ja kyllä lukijat näköjään tykkää ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä mitään :) Parhaani yritän vastailla, vaikken tosiaan mikään ammattilainen ole :D.
   Ooo, pitääpä käydä silmäilemässä postaus läpi, ei oo nyt tullut blogejakaan pahemmin luettua!! :)

   Poista

Suositut tekstit