torstai 9. huhtikuuta 2015

Livbox Huhtikuu 2015

Hellou hellou!
Nyt on tullut osaksi tarkoituksellinen ja tarkoitukseton tauko tähän väliin!
Mulla on ollut melko stressaava viikko töissä tai oikeastaan tuo pääsiäisloma, kun piti tehdä tohtorinkoulutussuunnitelma alkuviikoksi, että saa sen laittaa seurantaryhmälle, kun tapaaminen olisi ensi viikon jälkeen, missä mun pitää tuo suunnitelma esittää...
Sen kirjoittaminen meni lähes täysin plörinäksi, kun tuo terveyskin on reistaillut viimeiset 3 viikkoa ihan tosissaan, niin ihan hirveen ahdistuksen mä tuosta sitten sain kehitettyä :/.
Noh, suunnitelma on palautettu ja tänään kävin ottamassa testejä ja hakemassa antibioottikuurin, joten jospa tuo terveyskin alkaisi mennä pikku hiljaa paremmalle puolelle!

On mulla tässä hiljaiselon aikana myös loppunut jo ihan hyvin tuotteita, mutta esittelenpä tässä nyt ensin eilen hakemani huhtikuun Livboxin!!

Teemana oli "Sileänä kohti kesää" ja värinä oli ihanan hempeä vaaleanpunainen :).

Tällä kertaa boksin sisältö oli vähäisempi kuin mitä on viime kuukausina ollut. Vaikka kieltämättä oli nyt aika tylsähkö boksi, niin olin varastojeni puolesta tyytyväinen, ettei tullut montaa tuotetta :).

Minikokoisina tuotteina oli nämä RFSU:n 20ml Easy Shavin' Intim Shaving Gel sheivausgeeli (ovh 5,60e/200ml) ja 10ml Nice n' Cool Intim After Shave Gel (ovh 5,90e/50ml).
Oon varmaan täälläkin muutaman kerran sanonut, niin en teini-iän traumojen takia uskalla terillä sheivata, niin tuo sheivausgeeli jää ainakin todennäköisesti käyttämättä...
Sheivauksen jälkeinen geeli lähtee varmaan käyttöön, niitä käytän muutenkin karvojen poiston jälkeen.
Pitää vielä miettiä, uskallanko ottaa sittenkin hämatkalle nuo mukaan, jos testaisi siellä sen parin viikon aikana...

Yllätystuotteina oli Ibero Meikkisienet ja RFSU Shaver.
Meikkisienet varmasti tulee käyttöön jossain vaiheessa, kun saan entisiä käytettyä ja tosiaan tuo shaver-terä arveluttaa, uskallanko kokeilla :p. Aika näyttää!

Sitten yhtenä minikokoisena oli 5ml Essie Mini Single Nail Polish kynsilakka sävyssä 15 Sugar Daddy (ovh 13,90e/13,5ml).
Vaikken hirveästi kynsilakkoja käytä, niin olin kyllä iloinen tästä! Juuri sopivan kokoinen minun käyttöön sekä kivan neutraali sävy, ettei tarvitse pelätä kynsinauhojen puolesta ^_^.
Käyttöön tulee varmasti!

Täysikokoisia oli sitten tämä Dove Talc Soft Roll-on Anti-Perspirant (ovh 2,50e/50ml).
Roll-on dödöjä mulla ei taida olla kuin 2 täysikokoista ja yksi 25ml mini ja yksi loppuva käytössä. Hyvillä mielin aion siis tämän testata, ihan hirveästi ei ole tullut Doven tuotteita testailtuakaan :).

Viimeisenä täysikokoisena oli Lumene LAB Hydrasmooth Eye Cream silmänympärysvoide (ovh 18,90e/15ml).
Hieman kieltämättä turhautti, kun on se edellinenkin Livboxista tullut Lumene LABin sy-voide odottamassa :D.
No toisaalta onneksi ei enempää ole niitä varastossa odottamassa, kun ne 2 minikokoista (5ml) on nyt käytöstä :).
Eiköhän tämä tule jossain vaiheessa käyttöön, varmaan joskus 2-3 vuoden päästä :p.

Kaiken kaikkiaan oli ihan jees boksi mun mielestä, mutta oli tämä paljon tylsempi ja hieman sekavampi kuin aiemmat.
Iso plussa siitä, että tuli vain 3 tuotetta lisää varastoihin (laskin tuon Essien täysikokoiseksi, kun mulla on se yksi Livboxista tullut Dependin 5ml lakka ja se on täysikokoinen). Noita sheivaus-juttuja en laske näihin mun kosme-varastoihin :p.
Mutta niin, edelleen jäin kaipaamaan niitä selektiivisiä mini/näyte-tuotteita :). Kuitenkin varastojen kannalta tämä oli tällainen hengähdys-kuukausi nyt, siitä olen kiitollinen :).
Vaikka oli heikompi boksi nyt, niin ei edelleenkaan tee mieli lopettaa tilausta, on tämä aina niin kivaa :D.

Mutta tähän loppuun sitten pieni yllätys, jonka sain työkaverilta tänään!
Sain häneltä tämän viime Livboxissa vaihtoehtoisena tuotteena olleen NailFix Yummy Gummy Cuticle Oil kynsinauhaöljyn ^_^.
Hän päätti antaa tämän mulle, kun olin tuonut kokeiluun hänelle mun kosteuttavia kasvoseerumeita ja naamioita. Hän sanoi, että on niin turkasen kuiva iho ja mikään ei meinaa auttaa, niin innostuin sitten peustaamaan nuita mun varastoja ja löysin muutaman avaamattoman purkin ja päätin viedä kokeiltavaksi :). Nyt voin vähän hänenkin mielipidettään kertoa sitten, kun saan itse tuotteet käyttöön ja käytettyä :).
Mutta tästä hän ei tosiaan pitänyt, kun tuoksu oli kuulemma ihan liian voimakas hänen makuunsa. Tuossa alkuillasta kokeilin tätä ja omaan nenääni tämä ei kovin voimakkaasti tuoksunut, mutta mulla nyt on vielä tätä nuhaa, niin nenä tukossa...
Mutta yhden kokeilun perusteella tykkäsin kyllä tästä, mielelläni käytän siis tämänkin :D.

Noniin, tällaista siis tänne tällä erää!
Nyt täytyy lopetella, kun pitää käydä vielä MP:n kissat ruokkimassa.
Kissathan tosiaan olivat meillä yhden yön, mutta kun 5h yöunien aikana herättiin puolen tunnin välein milloin mihinkin mouruamiseen ja sähinään, niin päätettiin, että kissojen ja meidän mielenrauhan vuoksi helpointa on, kun katit ovat kotonaan ja käydään ne ruokkimassa siellä :).
Onhan siinä oma "vaivansa", kun pitää käydä töiden jälkeen ja sitten vielä näin loppuillasta (aamun ruoka on automaatissa), mutta on se ollut kivaa, kun on saanut vähän happihyppelyllä käydä illallakin. Pitäisi varmaan vastedeskin käydä pikkuinen kävelylenkki pyörähtään ennen nukkumaan menoa!!
No mutta, palaillaan toivottavasti taas asiaan tässä pian :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mie vein äidille tuon Doven, kun sillä niitä menee (itse käytän aika paljon suihkeita). Sugar Daddy oli vähän pliisu, kun miulla on jemmassa niitä 4-5 täysikokoista pulloa. Mutta tuo 5 ml kuluu nopsaan (ja loput jankkiintuu pulloon :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että sait jotain eteenpäin, jos ei itse tule käytettyä :D.
      Luinkin tuosta sun jemmasta :D Melkoinen määrä noita lakkoja :D

      Poista
  2. Mun mielestä boksi oli vähän niin ja näin, ihan kiva kyllä, mutta ei mitään parhaimmistoa. Sain ite vielä lisäksi pitkäaikaistilaajana Seacret-merkin jalkavoiteen, se oli kyllä mielenkiintoisin tuote! Outoa ettet sä saanut, etkös oo aika pitkään boksia tilannut kuitenkin?

    Noi sheivausjutut on tosi blaah, ja sy-voiteita on jo sen verran että hirvittää, onneksi sentään viime kuussa niitä loppui 2 kpl!!! :D

    Mä oon muuten samanlainen, kun joku valittaa jotain iho- tms. ongelmaa. Mä otan asian äärimmäisen vakavasti ja voin viettää vaikka kuinka paljon aikaa penkoen mun omia varastoja tai sitten ostamalla lahjaksi jonkun uuden tuotteen. :D Sama musiikkipuolella, kun mua on joskus pyydetty vastaamaan cd-puolesta esim. juhlissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla unohtuikin tuo mainita, että jotkut ovat saaneet pitkäaikaistilaajan lahjan!
      Itse en tosiaan sitä saanut, edellisen lahjan sain joulukuun boksin mukana. En tiedä vaihteleeko nuo sitten aina, että välillä saa toiset ja välillä toiset...?
      Toisaalta, ei haittaa kun jalkatuotteita löytyy myös ennestään :).

      Wauu, sähän oot sy-voiteita holvannu ;D.
      Onneksi itelläki on niistä mineistä jo puolet käytetty, joten ehkä pääsen sen aiemman Lumenen ottamaan käyttöön tänä vuonna :p.

      On kyllä tosi kivaa, kun joku luottaa omaan mielipiteeseen niin paljon, että kyselee neuvoa kosmetiikkaongelmissa, vaikkei olisikaan ammattilainen!
      Ja näitä tilanteita tykkään hyödyntää, saanpahan silloin pari milliä käytettyä tuubeistä vähemmäksi :D.

      Poista
  3. vastaus: jep mulla on hirvee määrä näytteitä joten toivon että tosissani saan ne käytettyy :)
    Ja kiitos, katotaan sitten loppukuusta miten oon pärjäillyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mullakin niitä pussinäytteitä olisi aika tavalla... Pitäis ottaa ehkä johki matkalle mukaan, ku ei muuten meinaa malttaa käyttää :p.
      Tsemppiä tosiaan vähennyksiin ja hihkaise sitten mulle, kun oot tehny postauksen, niin muistan käydä katsomassa ^_^.

      Poista

Suositut tekstit