lauantai 4. heinäkuuta 2015

Heinäkuun ensimmäiset tilaukset

Tai noh, nämä tuotteet kyllä tilasin jo kesäkuussa, mutta tulivat vasta nyt kuun alussa :D.
Eli mahtavasti taas alkoi tämäkin kuukausi :p.

Tämän Oriflamen 8.jakson tilauksen tein jo ennen juhannusta, mutta "diilerini" oli lomalla, niin sain tuotteet vasta toissa päivänä :).
Tilaus sisälsi lisää aurinkosuihketta matkalle (ihan hyvä, että varauduin sittenkin kunnolla, sillä eipä täällä päin Suomea paljoa aurinkoa ole näkynyt sateen keskellä, että saisi jotain väriä ennen reissua... Todennäköisesti palan siellä sitten kuitenkin...), kuivashampoota (testataan vielä tämä uudistunut purkki), Solar-tuoksuinen suihkugeeli, vedenkestävän silmämeikin putsari (pitää testata, onko tämä uusi yhtä hyvä kuin vanha versio) ja kasvopaperia (Avonilla ei ole ollut nyt niitä myynnissä, niin testataan nämäkin).
Ja tuossa aamupäivästä laitoin viestiä ja listan 9.jakson tuotteista... Se meni taas överiksi, kun muun muassa ihastuin tuohon Solarin tuoksuun, niin laitoin sitten voiteen ja EdT:n tilaukseen... Katsotaan, onko ne yhtä kivoja :p.
Sitten siinä oli uusi vadelma-kasvosarja, niin jotenkin kummasti nekin tuotteet meni listalle tuoksutäplän nuuhkinnan jälkeen... Ja sit lähti vielä yksi suihkugeelikin...
Viime kuussa sain holvattua suihkugeelejä, niin nyt ne tulee takaisin...

Sillä Suomi-Lushin tilauksessakin oli suihkareita :p.
Mä siis tosiaan laitoin tuonnekin tilauksen viime viikonloppuna, kun olin kuumotellut muutaman viikon noita Yuzu and Cocoa- ja Comforter-suihkugeelejä, jotka ovat by the way Limited Edition-tuotteita ja niitä ei saa edes Britti-Lushista, kun kuuluvat sellaisiin tuotteisiin, että eri paikoissa on tietyt tuotteet myynnissä :). Eli erittäin perusteltu tilaus :D.
Ja hillitsin sen verran itseäni, että otin VAIN nuo 100g pikkupullot :p. Ja nuo oli kyllä pullon suusta ainakin nuuhkittuna niiiin hyvän tuoksuisia <3. Eli jos kutkuttaa mieltä, niin kipin kapin tilaamaan! Comforter-suihkaria on jäljellä enää 250g pulloja, mutta Yuzua löytyy vielä kaikissa pullokoossa.
Lisäksi huomasin sivuilla olevan vielä myynnissä muutamia äitienpäivä-tuotteita (näitäkään ei enää Britti-Lushista löytynyt), niin otin jälleen sillä perusteella tuon Yummy Mummy-suihkarin ja Body Conditioner-suihkuvoiteen kokeiluun. Purkista nuuhkittuna tykkäsin enemmän Body Conditionerin tuoksusta, siinä oli eri tuoksu kuin suihkarissa.
Näistä Body Conditioner on jo loppunut nettikaupasta, mutta suihkugeeliä näyttää löytyvän vielä!
Niin ja samaan syssyyn tilasin sitten vielä kokeiluun (taas matkaa varten) kiinteän SPF30 aurinkosuojan (laitetaan suihkussa ja taputellaan iho varovasti kuivaksi) ja aiemmin käyttämääni Mask of Magnaminty-kuorintanaamiota pienemmän purkin, tuo on kiva kesätuote :).
Lisäksi mukana oli näyte Ocean Salt-kuorinnasta, jota oon aiemmin jo käyttänyt ja ihan hyväksi todennut :).

Tällaisia repsahduksia taas täällä :D. Turhaa taas näitä(kään) selittelen, hyvän fiiliksen sain ja pääsee taas ihanan tuoksuisista tuotteista nauttimaan, niin mikäs tässä :p.
Mutta kyllä mä vielä miinuksille pääsen jossain vaiheessa, ehkä elokuussa, kun tuo matka on edessä, niin en pääse shoppaamaan ja tilaamaan kosmetiikkaa isommin :p. Sitä päivää (tai kuukautta) odotellessa!
Tässä olisi piakkoin aika lähtä työkaverin luo rentoon illanviettoon, kun jokaisen mies/poikaystävä on jossain reissussa. Ja kerrankin voidaan aikaa viettää ilman työjuttuja! Ja mä pääsen taas pitkästä aikaa saunaankin \o/.
Eli lähden pakkaamaan saunakamat ja odottamaan kyytiä! Palataan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit