tiistai 21. heinäkuuta 2015

Tilaus-tuskaa, kun ministi vain loppuu...

Heipsböö!
Eilinen oli pakko jättää välipäiväksi kirjoittelusta, kun selästä päätti yksi lihas sanoa sopimuksen irti minun tahtoni alaisuudesta ja töissä ollessani sain kokea ihan jäätäviä kramppeja... Koskaan en ole sellaista kipua kokenut, mutta nyt on kyllä sympatiat kaikkia selkäongelmaisia kohtaan!
Ei ollut onneksi ihan mahdoton tuo, kun sain sen kuitenkin illan aikana antautumaan kipulääkkeellä, lihasrelaksantilla, vitamiineilla, magnesiumilla, kuumavesi-pullolla, kuumalla suihkulla, kipukoukulla, Mr.Insinöörin hieronnalla ja kylmägeelillä.
Kipeä tuo on edelleen, mutta nyt voi venytelläkin pelkäämättä, että tuo lihas kramppaisi niin, ettei henkeä saa... Tulikin illalla laitettua sitten tilaus Fitnesstukkuun ja tulossa on mm. putkirulla :D. Ja huomenna painun Fressille putkirulla-tunnille töiden jälkeen, niin jospa tuo alkaisi vetreytymään... Taas ollut kolmatta viikkoa, etten ole jumpissakaan käynyt... Ilmankos kroppa alkaa jälleen sanomaan sopimusta irti, kun en ole liikkunut, käynyt hieronnassa ja töissä oon kököttänyt koneen ääressä :/.

Mutta taas olisi yksi loppunut vaihteeksi esittelyssä:
Eli sain jo tuossa alkukuusta loppumaan tämän 15ml minikokoisen Avon Anew Rejuvenate Revitalising Night Cream yövoiteen.
Tämäkin oli päässyt vanhentumaan niin kuin viime kuussa loppunut päivävoidekin oli.
Tuoksu oli yhtä tympeä kuin tuossa enkä tiedä, oliko voiteelle ominaista vai johtuiko vain päiväyksen umpeutumisesta.
Kosteutti kuitenkin ihoa, mutta ehkä näin kesäaikaan oli turhankin kosteuttava, kun otsa oli yön jälkeen melko rasvainen.
Ei oikein jäänyt mitään erikoista mielikuvaa tästä eli jos olisi myynnissä vielä, niin en ostaisi uudelleen. En kadu testaamista kuitenkaan :).

Nyt mulla on yötä vasten ollut nämä kolme voidetta käytössä vuorollaan.
Anew-voiteesta on myös päiväys mennyt, Planet Spa on ollut jo pitkään auki ja satunnaisesti käytössä ja GlamGlow:ta oon käyttänyt suihkupäivinä :).
Näissä menee siis oma aikansa kuluttaa pois eli juttua tulee sitten joskus seuraavien kuukausien kuluessa, todennäköisesti vielä tämän vuoden puolella kuitenkin :D! Onneksi nuista 2 on sentään minikokoista.

Tässä vietin alkuillan tuskaillessa, kun huomasin pari päivää sitten ilmoituksen, että Lush lopettaa kasan tuotteita uusien tieltä :'(.
Niinpä mun piti tehdä vertailulista itseäni kiinnostavista tuotteista ja näyttää pahasti siltä, että tässä pian lähtee taas uudet tilaukset kumpaankin nettikauppaan (edellistäkään ei ole tullut vielä Briteistä) :p.
Täytyy vielä laskeskella, minkä hintaiseksi tulee nuo :D.
Lohduttaudun nyt sillä, että elokuussa ei EHKÄ tule niin paljoa tilattua purkkeja :p. Tosin nuita paketteja voi tulla sitten...

Eli tällaista taas tänne, purkkien tuloa ei voi estää :D.
Mutta nyt lähden naaman pesuun, josko saisin jotain kulutettuakin!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Oi joi.. Menin Britti-Lushiin ja sinne on tulossa ihan liian herkullisen kuuloisia suihkujellyjä O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sä luit nuista uusista jellyistä???
   Mä en löytäny sitä :D

   Poista
  2. Siellä ne on exclusive-tuotteita (ei löytynyt päivällä ainakaan new-kategoriasta) ja ne on siellä samassa missä suihkugeelitkin.

   Poista
  3. Ne on varmaan vaan ne Kitchen-tuotteet?
   Nehän ei oo normivalikoimaa, vaan tekevät pieniä eriä vanhempia entisiä tuotteita :).
   Ne normivalikoimaan tulevat uutuudet tulevat toivottavasti pian julki!
   Suomen Lushin FB-sivuilla oli jotain että jopa 90 (??!!?) tuotetta tulisi valikoimaan :o !!

   Poista

Suositut tekstit