tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kiiltoakin vihdoin loppunut!!

Melkein saisi bileet laittaa pystyyn, olen nyt käyttänyt loppuun taas pitkästä aikaa huulikiillon:

Kyseessä on töissä käytössä ollut Avon Brilliant Shine Lipgloss sävyssä Gleaming Pink.
Piti aivan tarkistaa Avonin laskuista, niin olen saanut tämän kaupan päälle uutuustuotteena maaliskuun 2009 tilauksen mukana (tarkemmin ottaen 4.jaksossa ja myyntiin huulikiilto tuli 5.jaksossa) :D.
Miten niin mulla muka menee aikaa käyttää näitä huulituotteita...

Muistinpa taas kerrankin ottaa kuvaa huulilla, ei juuri mitään sävyä antanut, vain kiiltoa. Lisäksi tämä kihelmöi hetken aikaa huulilla laittamisen jälkeen, maku oli hivenen minttuinen, ei ollut paha!
Ei tämä kovin pitkään mun huulilla kestänyt, eikä ollut sellainen tahmainen kiilto, mutta tulipahan tosiaan käytettyä vähän enemmän ja nopeampaa, kun lisäili useammin :D.
Mutta 15ml on aivan liian suuri määrä omalla käytölläni ja varastoillani, mutta noin muuten oli ihan ok kiilto :). En ostaisi tuon suuren määrän takia uudelleen ja eipä tätä enää myynnissä olekaan :).

Nyt on töihin lähtenyt käyttöön seuraava, myös todella vanha huulikiilto. Kuvassa näkyykin vähän valmistuspäivämäärää (onkohan tuo 07/08) :D. Katsotaan, saanko tämän kulutettua vielä peräti tämän vuoden puolella, kun on yli puolet pienempi tuubi kuin tuo edeltävä :D. Nooh, ensi vuonna viimeistään :p.

Mutta tänne tulee sitten taas "hieman" tilauskuvia lähipäivinä... The Body Shopilta tulee varmaan huomenna (ei tullut tänään vielä ilmoitusta) ja lisäksi eilen shoppailin netissä lisää taltuttaessa pahaa mieltäni samalla Sentencediä kuunnellen :p.
Lähtikin muun muassa 7 tuotteen "Limited Edition"-tuotetilaus Britti-Lushille ja saan myös vielä hamstraus-pullon Comforter-suihkugeeliä Marisan kautta.
Samaan syssyyn laitoin sitten tilauksen taas EMP:llekin, sieltä lähti nyt farkkutakki (kun viikonloppuna repesi hihasta sauma mun rakkaasta yli 10-vuotiaasta, 25e arvoisesta Prismasta ostetusta farkkutakista...), pitkähihainen paita ja Walking Dead-aiheinen, legendaarinen Monopoly-peli :p.
Voin sanoa, että mieli parani huomattavasti ja lopulta myös aloin muistella muun muassa häitämme ja selailla hääkuvia ja lisäksi kuuntelin meille häätanssiksi uudelleen sovitetun kappaleen Senareiden "You Are The One":ista <3.

Tosin vaikka mieli paranikin, niin tilaus-himo ei... Nyt polttelisi mielessä tilaus BeautyBay:hin...
Sieltä himottaisi iiiihan hirveästi muun muassa Anastasia Beverly Hillsin iso kulmapaletti (ei tarvisi enää koskaan ostaa kulmille mitään...), Stilan parit ihanat luomivärit (täällä ja täällä), koska esim. miten voisin vastustaa sävyä, jonka nimi on Metallic Kitten?? Ja Anna Sui-merkin tuotteet, hei haloo, miten kauniita on nuo kaikki tuotteet?! Ja Illamasqua:llakin olisi vaikka mitä houkutuksia ja Laura Gellerin ihanat marmoroidut tuotteet... Yyyhyyyy, tahtoo kaikki!!!
Ehkä pitää odottaa ensi kuuhun... Paitsi että meillähän on se häämatka, enkä ole pakettia vastaanottamassa :D. Ehkä syyskuussa sitten...
Noh, tuossa katselin Oriflamen seuraavan kuvaston netistä ja tällä kertaa siinä ei ollut mitään "pakko saada"-juttuja, saapa nähdä, saanko tässä jossain vaiheessa sen 9.jakson tilauksen, vai tekikö mun tuttu sitä tilausta edes sillä kertaa :p.
Nooh, purkkeja kyllä tulee ilman sitäkin :D.
Okei, nyt lopettelen nämä hölinät! Palaillaan taas!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. <3

    Voi että ku meiänki pitäs nähä taas mutta ku oon niin töitöitöi, että ei ehi itekkään persettä kenttään heittämään niin katellaan joskus syyskuussa :p Mutta jos me tässä :)

    t. Margit (en jaksanu kirjautua sisälle)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Niin se on tämä tämän hetkinen elämä niin työn täytteistä kaikilla ja aika vaan menee siivillä, ettei huomaakaan!
      Ootko Qstockiin tulos? Ehkä siellä voitas treffata jossain välissä? ^_^

      Poista

Suositut tekstit