maanantai 27. heinäkuuta 2015

Naamaa puunattu ja plussailua lisää

No niin, jälleen sain tänään hakea yhden tilaukseni, mutta ennen sitä esitellään taas väliin jotain loppuneitakin :D.

Ensiksi sain käytettyä tämän aamukäytössä olleen 150ml Herbina Fresh Rose Biodegradable Cleansing Foam puhdistusvaahdon, joka on tullut Livboxista jo Huhtikuussa 2014 :D.
Eniten pelkäsin tässä, että tuo tuoksuisi perinteiseltä ruusulta, jota en voi itse juuri sietää, mutta onneksi pelko oli turha. Tuoksu oli suht raikas, enkä huomannut juuri mitään ruusuun viittaavaa sen suhteen.
Vaahdon koostumus ei ollut sellaista rakastamaani kermavaahtomaisen pehmeää, vaan se meni enemmän sellaiseen "vesimäisen karkeaan" suuntaan, vaikkei vedeksi toki mennytkään pumppauksen jälkeen (olipa epämääräinen selitys :D).
Soveltui hyvin aamupesuun, mutta toimi myös kaksoispuhdistuksen 2.vaiheena, kun käytin L'Oréalin putsarista mukana tullutta kumityynyä myös. Kasvovesi-vanuun ei juurikaan jäänyt enää likaa :). Tämä ei myöskään jättänyt ihoa narskuvan kuivaksi pesun jälkeen.
Kaiken kaikkiaan oli kiva putsari, mutta jotenkin tästä jäi se kunnon Wau-efekti saamatta. En siis todennäköisesti itse osta enää uudelleen, mutta erittäin mielelläni tämän kokeilin ja käytin :).

Sitten sain myös käytettyä iltakäytössä kaksoispuhdistuksen 2.vaiheessa olleen 125ml Avon Anew Aqua Youth Cleanser puhdistusvoiteen.
Jos olisi voimat sormissa piisannut, niin varmaan pariin käyttöön olisi vielä tavaraa löytynyt, mutta haukkui kyllä tälläkin käytöllä hintansa (tosin taisin saada tämän joskus ilmaiseksi kannustelahjana).
Tämä oli kyllä todella nappi tuote nimenomaan kaksoispuhdistukseen, sillä tämä pesi liiankin narskuvaksi ihon yksinään, mutta kaksoispuhdistuksessa pesi ylimääräisen öljyn ja lian pois, eikä iho jäänyt tällöin ihan rutikuivaksi.
Tämä myös oli (omia varastojani katsoen) turhan riittoisa tapaus, sillä pienen herneen kokoinen nokare oli jopa liikaa, kun vaahtosi sen verran tehokkaasti :).
Tykkäsin sen verran paljon tästä, että jos olisi vielä myynnissä, niin tekisi mieli ostaa lisääkin nimenomaan iltakäyttöön ja kaksoispuhdistukseen. Mutta ei ole ollut enää pitkään aikaan myynnissä :(.

Tässä on sitten puhdistusaineet, mitä olen käyttänyt vuorotellen aamuisin ja iltaisin.
Tai aamuisin on ollut käytössä lähinnä tuo Favora ja Oriflame Pure Nature, mutta Dermosilin kasvopesua oon iltakäytön lisäksi käyttänyt myös aamuisin. Iho kun on nyt niin hemmetin rasvainen ja lisäksi tuossa Dermossa oli alkanut ainesosat erottua, että pakko melkein saada se nyt piakkoin käytettyä pois!
Näistä tulee sitten taas aikanaan juttua (hetki kyllä menee...).

Mutta sitten siihen plussailuun!
Eli tänään sain hakea sitten Avonin 10.jakson tilauksen paketin, joka näytti tältä:
Kivan tilauksen sain onneksi kasaan ja alennukset pois, sillä oma tilaus meni myös taas hitusen överiksi...:

Onneksi Tuo Tangle Teezer-harja ei tule listaan :D.
Mutta TAAS tuli suihkugeeleihin repsahdettua, tällä erää peräti 3 Sensesiä lähti kokeiluun, joista keskimmäinen ja oikeanpuoleinen olivat Demo-tuotteita (tulevat 11. ja 12.jaksoissa myyntiin). Laitoin niistä kuitenkin reilut näytteet muutamalle asiakkaalle, niin hyvin sain jo kaikkiin pulloihin kulutusta ;D.
Viime jaksossa tilaamani, mutta loppuunmyyty Glimmerstick-rajaus tuli myös nyt, ihana Ultra Violet-sävy. Entisessä ei olekaan enää moneen kertaan väriä jäljellä!!
Tilasin myös pitkästä aikaa 3 tuoksunäytettä (Scent Essence Blushing Rasberry, Aqua for Her ja Luck La Vie) ja uuden AT-sarjan BB-hiusnaamion kokeiluun.
Tuon Supreme Oils-setin sain ilmaiseksi, kun oli kerääntynyt tarpeeksi pisteitä tilauksista, niin niillä sai sitten jonkun setin tilata. Tuo oli käytännöllisin setti vaihtoehdoista ja olen tuosta suihkeesta tykännyt tosi paljon! Nyt saan shampoon ja hoitoaineenkin testata :). Toki varastoja katsoen olisin voinut jättää pisteet lunastamatta, mutta hölmöähän se olisi ollut ilmaisista tuotteista kieltäytyä :D. Nuo kun kuitenkin saa varmasti käytettyä joka tapauksessa :).

Eli tällaista oli tällä erää... Saapa nähdä, ehtiikö se kauhea BeautyBay-tilaus tulla vielä tällä viikolla... Tosin tämä kuukausi on jo täysin katastrofaalinen eli se ei enää kyllä hetkauta asioita :D. Kieltämättä odotan sitä kyllä innoissani, kun pääsisin taas täysin uusia tuotteita kokeilemaan ^_^.
Noh, se Lush nyt on ainakin tuloillaan :p.
Mutta katsotaan, loppuuko vielä tässä kuussa jotain, esittelyä odottaa pari tuotetta enää...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit