torstai 30. heinäkuuta 2015

Kuun viimeiset hiusjutut

Nyt olisi aika käydä läpi heinäkuun viimeiset loppuneet. Jos olisin oikeasti pinnistellyt, niin olisin varmaan tälle kuulle saanut vielä 2-3 juttua loppumaan, mutta antaa mennä nyt elokuuhun ne :).
Kun tästä kuusta tuli katastrofi-plussakuukausi, niin josko elokuusta tulisi sitten pitkästä aikaa vähentelykuukausi!

Ensimmäisenä tästä porukasta käytin 50ml Avon Advance Techniques-sarjan Supreme Oils Intense Radiance Treatment tehohoidon.
Tämä oli tosiaan täysikokoisena 50ml kokoinen, mutta listasin tämän minikokoisiin, kun ei tämä olisi aktiivisella käytölla kestänyt kovinkaan kauaa.
En oikein täysin käsittänyt tämän ideaa, sillä tätä laitettiin shampoo-pesun ja hoitoaine-muhituksen jälkeen 1 minuutin ajaksi ja huuhdottiin sitten pois... Jos on todella tehokkaat hoitoaineet, niin ei tällä kyllä eroa huomannut, mutta huonomman hoitoaineen kanssa auttoi selvittämään loputkin takut. Yksinään ei riittänyt täysin ainakaan mun hiuksille.
Toisaalta siis oli aika turha tuote, mutta ehkä voisin harkita uudelleen ostoa juurikin, jos jokin tympeä hoitoaine tulee vastaan.

Toisena tehohoitona sain käytettyä myöskin Avonin Advance Techniques-sarjan Instant Repair 7 Power Dose for All Hair Types.
Tämä oli tällainen kertakäyttöerä, josta olisi riittänyt ainakin 2 kertaan, mutta kun testasin tämän Mr.Insinöörin serkun luona saunaillassa, niin en halunnut enää kuskata osittain tavaraa täynnä takaisinkaan. Läträsin siis koko 15ml hiuksiini :D.
Yhden kerran perusteella en osaa juuri muuta sanoa, kuin että silotti kyllä hiukset :D. Silikoniahan nämä AT-sarjan tuotteet sisältää, niin silotusta kyllä tulee yleensä :).
En oikein tiedä, jaksanko enää uudelleen ostaa, reilut pari euroa maksoi kun ostin. Käteviä nämä olisi ehkä matkoilla :).

Viimeisenä tuotteena sain sitten käytettyä taas Avonin Advance Techniques-sarjan Smooth as Silk Serum for Unruly Hair hiusseerumin.
Tästäkään en osaa juuri isompia sanoa :D. Mulla on toiminut kaikki hiusöljyt ja seerumit yhtä hyvin, joten sen suhteen en jaksa jämähtää yhteen ja samaan pulloon. Pahin harotus suihkun jälkeen lähtee tosiaan jätettävillä hoidoilla ja öljyillä, pettymystä ei tämäkään siis tuonut.
En kuitenkaan ehkä osta uudelleen, ellei tule johonkin supertarjoukseen, juurikin siksi etten kyllästyisi :D.

Nyt sitten lähteekin käyttöön "hieman" isompi seerumi/öljy, nimittäin tässä Kératasessa löytyisi tavaraa 125ml normaalin 30ml sijaan :D. Ja lisäksi löytyy myös The Body Shopista tilaamani 50g kiinteä argan-öljy hyllystä.
Eli näillä parilla tuotteella pärjäilen varmasti vielä ensi vuoden puolellekin :D.
Katsotaan, intoudunko tilaamaan kuitenkin jotain varastoon jossain vaiheessa :p.

Mutta tässäpä oli sitten loppuneet!
BeautyBay-tilausta ei edelleenkään näy, joten se tulee sitten elokuulle ja huomenna laitan tulemaan epätoivoisen yhteenvedon...
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Ei ole BeautyBay ainakaan nopeuttanut toimituksiaan :( Ekoja kertoja kun tilasin, niin paketit tuli reilussa viikossa, sitten onkin saanut odotella jo 1-1,5 kk, että tilaus saapuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin olet muuten tilannut? Mie olen tehnyt tilauksen 23.7 ja paketin kävin noutamassa tänään muiden pakettien ohella postista, kun en ollut viikkoon kotona. Kannattaa varautua, että paketti saattaa olla hieman ruhjoutunut :D

   Poista
  2. Kiitos tuosta kysymyksestä!
   Hemmetti kun menin katsomaan sähköpostin, milloin paketti on lähetetty (21.7.), niin katsoin seurantatunnuksella missä paketti...
   Kappas vaan, ovat jo 27.pv yrittäneet tuoda pakettia, mutta kun mun puhnroa ei ollut siinä, niin en oo saanu tietoa (ja ovikoodin takia eivät ole päässeet rappuun) ja idiootti kun olen, niin en sitten tajunnu jo aiemmin seurata pakettia :(.
   Nyt maanantaina tulee 7vrk täyteen säilytystä eli saa nähdä ehtivätkö lähettää sen jo takaisin, ellen pääse heti aamusta käymään siellä DPD:n terminaalilla...

   Poista

Suositut tekstit