sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Livbox Heinäkuu 2015

Nyt olisi taas hieman myöhässä tämän kuun Livboxin esittely :).

Teemana oli luonto ja sen mukaan oli väriteemakin eli pirteän vihreä.

Jälleen boksi tuntui melko painavalta ja omani sisältö näytti tältä eli melko runsaalta taas :).
Extra-tuotteena löytyi tuollainen Hola-välipalapatukka, mulla oli hunaja-pähkinäinen "Honey I'm Nuts & Naughty", joka oli kyllä vähän liiankin hyvää (ja sopii kyllä aika hyvin minuun nimenäkin ;p) :D.
En tosin ihmettele tuota hyvyyttä, sillä katsoin tuon yhden patukan sisältävän 200kcal :D. Eli sillä voi hyvin yhden aterian korvata :D.
Mutta sitten ne muut tuotteet, eli täysikokoisia löytyi 2kpl, minikokoisia 4kpl ja näytteitä 1kpl.

Näytteeksi laskin tämän 15ml La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide Body Moisturising Fluid vartalovoiteen (ovh 17.10e/200ml).
Tämä meni, niin kuin aiemminkin ollut vartalovoide samalta merkiltä, suoraan Mr.Insinöörille käyttöön :). Kokeilen tätä ehkä kerran käsiin, että tiedän kyselyyn vähän arvostella.

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Lumene Body Refresh Birch & Honey Refreshing Foot Cream jalkavoide (ovh 4,90e/75ml).
Hieman nyrpistin nenääni tälle, taas Lumenea :/.
Lisäksi jalkavoiteita löytyy muutama varastosta ja olen nyt tosiaan kroppavoiteita yrittänyt epätoivolla käyttää, niin niitä laitan myös jalkoihin. Myös tuoksu sai epäröimään, en ole koskaan ollut koivun tuoksun fani...
Kokeilin tätä kuitenkin eilen ja tuoksu hälveni yllättäen todella nopeasti! Tuntui myös kosteuttavan ihan hyvin jalkapohjia.
Laitoin tämän plussa-listalle, mutta vein tämän äitille tänään kokeiluun ja jos hän tykkää tästä, niin sitten poistan listalta :). Muuten otan tämän omaan käyttöön.

Toisena täysikokoisena oli Aco Face Day Moisturising Day Cream päivävoide kasvoille (ovh 11e/50ml).
Tämänkin kohdalla pääsi huokaisu, taaaaas kasvovoide :/.
Nyt alkaa hieman kypsyttää nämä kasvovoiteet, jälleen olen sitä mieltä että tulisi edes niitä yövoiteita, jos on pakko tulla... Mutta kyllä on paljon tullut näitä kuitenkin ja en aio nyt edes kokeilla arvostelua varten, vaan odotan, että saan muita käytettyä pois.
Nythän mulla on 4 mattapintaistavaa kasvovoidetta päivälle käytössä, joita käytän vuorotellen eli eivät tule loppumaan kovin nopeaa... Nooh, tämä jää kuitenkin odottamaan ihoni kuivumista ja talvea!

Minikokoisina tuli sitten nämä 50ml Schwarzkopf Essensity Color & Repair Shampoo (ovh 14,90e/250ml) sekä Conditioner hoitoaine (ovh 14,90e/200ml).
Näihinkään en hirmuisesti ihastunut, sillä olen aika lailla vastaavan hoitoaineen ja shampoon käyttänyt aiemmin... Tosin nämä ovat nyt uusittuja (??). Eilen kokeillessani ei nämä kovin pahoilta vaikuttaneet kuitenkaan, joten otan nämä elokuussa reissuun sitten käytettäväksi :).

Seuraavana minikokoisena oli tämä 50ml matkakokoinen Klorane Gentle Dry Shampoo with Oat Milk kuivashampoo (ovh 6,40e/50ml).
Kuivashampoista tykkään aina, mutta taas pääsi pieni huokaus, olen nimittäin tätä käyttänyt 2 tällaista pikkupulloa aiemmin...
Pullo on näköjään muuttunut edellisistä kokeiluista, niin saa nähdä, onko sisältö pysynyt samana. Pitää kokeilla arvostelua varten :).

Viimeisenä löytyi sitten vielä pitkäaikaistilaajilta 5ml minikokoinen Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, (sävy 05) huulivoide (ovh 19,15e/12ml).
Tämä oli koko boksin kivoin tuote :D. Ja olen tosin kerran aiemmin saanut Livboxista saman huulivoiteen, sävyssä 01 onneksi :).
Vaikka huulivoiteita(kin) löytyy, niin olin tästä iloinen :). Kivalta tuntui huulilla, kun kerran pikaisesti testasin!

Oli siis jälleen ihan kiva boksi, mutta nyt jäi fiilikset vähän vaisummiksi, mitä esim. viime kuussa, todennäköisesti niin monen tutun tuotteen takia, ettei nyt oikein Livboxin idea pääse mulla toteutumaan eli kokeilemaan uusia tuotteita :D.
Nooh, aina ei voi voittaa :). Mitäs te tykkäsitte boksista??
Tällaista tällä erää, jatketaan ensi viikolla loppuneiden kanssa... Tooooosin saatoin eilen tehdä The Body Shopin nettikauppaan vahingossa ale-tilauksen... En oikeesti tiedä, miten siinä vaan kävi niin... Lisäksi harkitsen pikkuista uusinta-tilausta Suomi-Lushilta... Toivotonta... Toivotonta :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miulla oli Acon tilalla se Neutrogena (onneksi) :D Yövoide olisi kyllä kiva, sillä kohta kylvetään noissa päivävoiteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin ehkä myös ottanut ennemmin sen Neutrogenan :D. Noh, aina ei voi voittaa :p.

      Poista
  2. Kiva postaus jälleen :) En ole itse koskaan tilannut Livboxia, ja hyvä niin toistaiseksi. Arvioita luen innolla ja monesti tuntuukin, että hyvä kun en ole boxia tilannut. Tuntuu, että Lumene ja apteekkikosmetiikka on hieman yliedustettuna. Tykkään molemmista, mutta olisi kiinnostavampaa tutustua joihinkin erikoisempiin merkkeihin välillä. No, ehkä viel joskus "sorrun" boxin tilaajaksi. Onhan se kiva tunne, kun saa ylläripaketin kosmetiikkaa:)
    Kivaa päivää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan sitä jossain vaiheessa kokeilla muutaman boksin ja jos ei miellytä, niin sitten lopettaa :). Mutta toki jos on tähän mennessä tuntunut, että hyvä kun ei tilaa, niin eihän sitä sitten kannata.
      Mutta tuo yllätys-momentti on itselläni se, miksi haluan tuota tilata ^_^. Ja koska kosmetiikka <3. Vaikka varastot ja kaapit kyllä pursuaakin purkkia ja purnukkaa :D.

      Poista

Suositut tekstit