sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tukkatohtoria, Rokkausta ja Tilauksia

Heissansaa taas!
Tuli jälleen huomaamatta muutaman päivän tauko, joten nyt taitaa tulla tekstiä taas senkin edestä :D.

Ensinnäkin perjantai ja lauantai meni rokatessa Qstockissa ja nyt on kropan kuntokin sen mukainen!
Ei vanha enää jaksa näköjään :D.
Muutamia kuvia tuli otettua bändeistä, mutta ne ovat sen verran huonolaatuisia, etten jaksa alkaa niitä tänne rajailemaan :p.
Loistavia oli kyllä kaikki bändit, joita käytiin katsomassa tai "katsomassa", muutamat nähtiin lähinnä vilaukselta tai screeniltä :).
Perjantaina tuli kuunneltua Elastista (noin puolet), Pertti Kurikan Nimipäiviä, Kaija Koota, Mustaschia, Haloo Helsinki!:ä (noin puolet), Apulantaa (noin puolet), CMX:ää (noin puolet) ja puolen tunnin verran The Soundsia.
Ärsytti hieman, kun CMX ja Apulanta oli buukattu yhtä aikaa :(. Molemmilla oli loistavat keikat, mutta olisi ollut kiva kuulla koko keikka molemmilta... Nooh, aina ei voi voittaa!
The Sounds ei innostanut meitä kumpaakaan, niin päätettiin lähteä nukkumaan :).
Lauantaina mentiin paikalle niin, että meijän päivän aloitti Kotiteollisuus, sitten Apocalyptica, Amaranthe (screeniltä lähinnä), Steve'N'Seagulls (pari biisiä), Mokoma, Rambo Rimbaud ja Nightwish.
Tämä oli kyllä mielenkiintoinen päivä! Harmittamaan jäi tuo Steve'N'Seagulls, kun mentiin noin vartti ennen alkua paviljongille, niin se oli jo tupaten täynnä :(. Parin biisin ajan odoteltiin, jos oltais päästy sisään, mutta ei järkkärit päästäneet, kun porukkaa ei tullut juurikaan ulos... Käytiin sitten anniskelu-alueella juomassa yhdet ja mentiin Mokomaa odottelemaan.
Aattelin, että jeee, nyt saatiin hyvät paikat katsoa bändiä, niin eiköhän siinä alkanut sitten pitti pyöriä heti keikan alusta lähtien :p. Yhden järkkärin takana sitten seistiin, mutta kyllä siinä sai olla varuillaan, milloin se pitti alkaa laajenemaan... :D. Hieman siis meni tuon takia keikka osin ohi, mutta muuten kyllä hyvä fiilis tarttui, kun oli hyvä meno :).
Sitten mä tosissani luulin, että Ville Valo esiintyy "yhden miehen bändinä" (niin kuin Rambo Rimbaudin esittelyssä oli), vaan yllätys olikin melkoinen, kun lavalle tuli kaikki HIMiläiset ja musa alkoi soida :D. Jos olisi tuon tiennyt, niin oltaisiin vieläkin aiemmin menty odottamaan hyville paikoille :D. Mutta onneksi suht hyvin nähtiin sieltäkin, missä oltiin ja fiilis oli kyllä yleisöllä ihan katossa (itsekin innostuin sen verran, että hiki alkoi virrata ja kroppa huusi armoa) :D.
Osittain tuon takia ei sitten ollut mahdollisuuttakaan nähdä Nightwishia kunnolla, kun yritettiin päästä hyville paikoille, mutta jäätiin niin kuin sillit purkkiin sinne pyörätuolilavan viereen :p.
Välillä sain varvasteltua ja näin vilauksia lavalle, mutta screeniltä keikka näkyi lähinnä (ja siihenkin piti välillä varvastella) :). Vaan kyllähän ne paukut ja pyrot näytti hienoille, loistava keikka oli, ahtaudesta huolimatta ^_^.
Hieno viikonloppu siis kaiken kaikkiaan, eikä vettäkään satanut uhkailusta huolimatta! Välillä paistoi jopa liiankin kuumasti :D.

Mutta kävin myös kampaajalla perjantaina aamulla, ennen rokkaamaan lähtöä! Sain siis vähän uusittua tuota kuontaloa!
Mulla ei itsellä ollut mitään ideaa, mitä olisin halunnut. Sanoin vaan, että jossain vaiheessa haluaisin taas blondimpaan suuntaan vaihteluksi, niin sen mukaan sitten mentiin.
Koska latvoissa oli vielä paljon punaista, niin mentiin nyt liukuvärjäyksellä. Tyveen tuli vähän tummempaa kuin oma hiusvärini on ja latvoihin laitettiin vaaleaa.
Latvat jäi kuitenkin vielä hieman läikikkääksi, niin sitä tasoitettiin vielä sävyttämällä kultaan menevällä kuparilla.

Tuohan tulee sitten Turkin auringon alla vielä vaalenemaan, joten voi olla, että seuraavalla kerralla sen saakin jo melko vaaleaksi :).
Nämä kuvat on otettu tänään pesun jälkeen, en ehtinyt perjantaina ottaa joka puolelta kuvia.

Sain lisäksi myös letitkin vasemmalle puolelle, rokimpaa vaikutelmaa luomaan, kun sanoin meneväni Qstockiin :D.
Pituutta lähti pois reilut 10cm eli oli tuo reuhka päässyt kunnolla kasvamaan :D. Josko seuraava kerta olisi tosiaan jo syksyllä (ehkä voisin katsoa sen vaikka mun synttäripäiväksi myös :p)...

Tämän kuvan otin jo perjantaina ja siinä näkyy vielä hentoisia kreppikiharoita, joita myös sain, mutta ne sitten oikeni kaatosateessa, joka tuli just silloin, kun lähin JöröJukasta :D.
Meijän piti käydä liput vaihtaan rannekkeiksi Makiassa ja sitten käytiin Subissa syömässä, mutta autolle juostessa se vesisade teki "tuhonsa" :p.
Mutta tuuheutta jäi kuitenkin hiuksiin molemmille päiville, se oli pääasia ^_^.
Ja tykästyin nuihin letteihin <3.

Mutta tässä tauon aikana on tullut myös muutamat tilauksetkin!
Fitnesstukkuun laitoin tosiaan sen maanantaisen selkäkramppi-episodin tilaukseen putkirullan ja perjantaina sain käydä paketin hakemassa!
Ihanan värinen tuo kyllä on <3.
Ja testasin eilen 40minuutin niska-hartiaseudun ja alaselän rullauksella ja kyllä tuo on yhtä pätevä kuin mitä Fressillä on ne rullat!
Täytyy taas huomenna rullailla ihan ajan kanssa ainakin tuo selkä!
Voin kyllä lämpimästi suositella tuota rullaa, toimii varmasti kipukoukun ohella loistavana ensiapuna, jos ei hierojalle pääse!!

Ja niin, sitä kosmetiikkaakin on tullut tässä...
Ensin tuli tämä Marisalta saatu diilaus eli jemmapullo ihanaa Comforter-suihkugeeliä <3.
Nythän tämä on täysin poistunut Suomen nettikaupasta :(.
Nyt joutuu vaan pihistelemään ja nautiskelemaan harvemmin tämän tuoksusta...
Sitten myöskin perjantaina sain viimein hakea mun Britti-Lushin tilauksen...

Sieltä tuli sitten hamstrattua 2 tuotetta lukuun ottamatta Limited Edition Kitchen-tuotteita, jotka olivat:
*Salted Coconut Hand Scrub
* Yummy Yummy Yummy suihkugeeli (250g, pienempää ei ollut myynnissä)
*Deep Sleep Shower Jelly (240g, pienempää ei ollut)
*Strawberry Twin Tub Shower Jelly (240g, pienempää ei ollut)
*Dr Peppermint Solid Shampoo
Sitten kun tilaus meni yli 1kg eli tuli kalliimmat 9,95£ postikulut, niin päätin ottaa samaan pakettiin lisäksi:
*Powdered Sunshine SPF15 Powdered Sunscreen
*Honey I Washed My Hair Solid Shampoo

Jellyt meni nyt pakkaseen odottamaan käyttöä, pitää käyttää ensin viime syksynä hankkimani Calacas- ja Snowman Jellyt pois.
Pakkasessa ne säilyy loistavasti (olen paljon pakastanut nuita Lushin tuotteita) :).
Ja tähän samaan syssyyn sitten tunnustan, että laitoin tuossa päivällä Suomi-Lushiin niiden loppuvien tuotteiden tilauksen... Britteihin en laittanut, kun siellä oli enää 2 niistä tuotteista, mitä ajattelin, muut oli jo ehditty tässä muutamassa päivässä myydä loppuun :/.
Nuo varmaan ehtii tulla vielä tälle kuulle, samoin kuin mun Avonin tilauskin...

Ja ettei varmasti purkit pääsisi kesken loppumaan, sain tuossa alkuillasta mun Oriflamen 9.jakson tilauksenkin viimein :D.
Sieltä löytyi tällainen satsi...:
*Vanilja-Granaattiomena suihkugeeli
*Uusi Vadelma kasvo-sarja (pesu, kuorinta ja voide)
*Solar EdT ja kroppa-/käsivoide (suihkugeelin tilasin viimeksi ja tykästyin tuoksuun näin paljon...)
Sitten pussissa oli extrana lisäksi Silk Beauty-sarjan kroppavoide, "diilerini" laittoi sen varmaankin kiitoksena tilauksesta, tarkkaa vastausta en viestiini saanut (huomasin purkin vasta, kun purin kassin) :D.
Eli hukkuminen kosmetiikkaan jatkuu vielä :p. Oriflamesta tulee sentään ainakin nykyisen 10.jakson väli, kun tuttuni lähtee lomalle, eikä tee tilausta ja toisaalta kun katsoin netistä kuvaston, niin en löytänyt mitään "pakko saada"-juttuja :).
Mutta siis Lushia, Avonia ja BeautyBay-tilausta silti vielä tulossa... :D
On tämä niin hauskaa :D.

Eli tällaisia kuulumisia tänne! Mitäs sitä teille kuuluu??
Huomenna kirjoittelen taas loppuneista, olen myös vapaalla vielä huomisen! Kauan eläköön pidennetty viikonloppu!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tykkäsit tuosta Solarista. Myös tuo vadelma kasvomousse on ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi kiva tuoksu tuo Solar ^_^!
      En tuota kasvomoussea uskalla vielä avata, mutta mitä kasvopesua nuuhkin, niin ihana tuoksu ainakin oli sarjassa <3.

      Poista

Suositut tekstit