keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Hiuksille taas tuotteita lähmitty ja suihkittu

Jatketaanpas toiseksi viimeisen satsin kanssa tänään ja esittelen nyt hiustuotteita, samalla istuen todella huonosti tuolilla, kun Neffi päätti tulla ensin syliin pyörimään ja sitten asetti 6,5kg ruhonsa tuohon mun taakse tuolille :D. Itse tietenkin nyt istun sitten aivan tuolin reunalla, eihän sitä kattia raaski siirtää mihinkään, vaikka takapuoli puutuisi :p.

Ensiksi sain loppumaan tämän Avon Advance Techniques Supreme Oils-sarjan Duo Treatment Spray hoitosuihkeen hiuksille.
Tämä oli siis 2-faasinen suihke (öljyjä toisessa faasissa), jota piti ravistaa ennen käyttöä. Käytin aina suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin (n.6-8 suihkausta) vähentämään pörröisyyttä muiden tököttien kanssa. Eli en voi sanoa pörröisyyden poistamisesta mitään, kun käytin tosiaan yhdessä 2-3 muun tuotteen kanssa :D. Mielestäni auttoi vähentämään sitä kuitenkin, eikä tarvinnut muita tuotteita niin paljoa laittaa mitä käytän nyt, kun otin seuraavaksi käyttöön viime Livboxista tulleen minisuihkeen.
Mutta parasta tässä oli kuitenkin tuoksu! Tykästyin siihen ihan mielettömästi!
En osaa kuvailla sitä, mutta sellainen makeahko on. Shampoon ja hoitoaineen omistan myös tätä sarjaa, mutta niissä tuoksu ei ole mun mielestä ihan yhtä hyvä, vaikka samaa pitäisi olla (ei toki paha niissäkään ole).
Tuoksun ja ehkä myös tehojen takia voin käyttää ilomielin lisää ja kaapissa odottaakin toinen pullo :).

Toisena käytin sitten tämän suhteellisen vasta tilatun Oriflame Nature Secrets Almond Oil & Strawberry Colour Care Hair Mask hiusnaamion.
Tässä houkutti mielikuva ihanasta tuoksusta ja ihan kiva se oli, muttei kuitenkaan niin herkku kuin kuvittelin.
Myöskään hoitotehot eivät riittäneet viemään takkuja pois minun hiuksista, vaikkakin toisten shampoiden kanssa toimi hieman paremmin kuin toisten. Melko paljon jouduin käyttämään kerralla, mutta piti sitten myös jätettäviä aineita käyttää melko paljon, jotta sain jääneet takut harjattua hellästi pois.
Tämän takia en aio tätä ostaa enää uudelleen, mutta ehkä hoitoaineen tai shampoon voisi ostaa joskus vielä kokeiluun :).

Sitten viimeisimpänä oon saanut käytettyä tämän minikokoisen 50ml Dermosil Structure & Volume Superstrong Hair Spray hiuslakan.
Tällainenhan tuli vasta Livboxista, mutta tämän olen ostanut aikaa sitten itse kokeiluun.
Niin kuin aiemminkin olen sanonut, niin hiuslakkoja en osaa pahemmin arvostella, kun yleensä käytän näitä vain siihen, että saan kiinni laitetut hiukset pysymään suht pörröttöminä, kun pyöräilen töihin.
Ihan ok:sti toimi siinä, mutta jos vähänkään liikaa laittoi, niin sai likaisen näköiseksi ja tönköiksi hiukset. Sitten jos laittoi vähän vähemmän, niin hiukset hapsotti kunnolla töihin tullessa.
Käytän kyllä sen Livboxista tulleen minin myös, mutta en tule ostamaan täysikokoista versiota :).

Tässä oli tämänkertaiset ja vielä olisi yksi satsi odottamassa!
En varmaan saa enää mitään loppumaan, vaikka pari juttua taitaa jäädä ihan hilkulle :D. Nooh, loppuupahan ensi kuussakin jotain, kun taitaa taas tulla reippaampi plussa-kuukausi (ihan kuin ei tässäkin kuussa olisi tavaraa tullut :p).
Mutta palaillaan asiaan, Neffikin juuri sopivasti hyppäsi pois tuolilta :D!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Oriflamen hiusnaamio tuoksuu pienissä määrissä kivalle, mutta kun sitä ottaa käsiin ja laittaa hiuksiin, niin se tuoksu muuttuu kamalaksi, hyi! En tykkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se tosiaan ollut niin herkku kuin itsekin toivoin :).

      Poista

Suositut tekstit