sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hypnotisoitu?

Hellou taas!!!
Päivät vaan kuluu nopeasti ja nyt loppuviikko on mennyt aika lailla Mr.Insinöörin kanssa aikaa viettäen. Tai torstaina tosin käytiin MP:n luona viimein kylässä, kun tässä ehtinyt useampi viikko vierähtää huomaamatta, niin nyt viimein saatiin tuo kyläily aikaiseksi :).
Perjantaina mentiin sitten suoraan töistä syömään ja leffaan katsomaan Yksin Marsissa, jota voin myös suositella lämpimästi :). Eilinen meni lähinnä nukkuessa ja löhötessä, ohjelmia digiboksilta katsoen, mutta muokkasin kuitenkin loput kuvat postauksia varten. Tänään sitten käytiin äitini luona ja Mr.Insinööri kävi hakemassa talvirenkaat samalla jostain :).
Tämä päivä on mennyt toisaalta aika koomassa, kun kissat alkoi pyöriä sängyssä klo 6, että pitäisi ruokaa saada... Pirun kellon siirrot, kun kissat ei niistä tiedä mitään... Eli täällä ei hyödyttänyt kyllä yhtään mitään se, että taakse päin kelloa siirrettiin :/.

Noh, mutta tässäpä tulisi nyt yhden loppuneen/kuivuneen esittely seuraavaksi! Oon loput tyhjentyneet yhdistänyt kahta postausta varten, mutta katsotaan, vieläkö purkkeja ehtisi tässä loppua :).

Sain siis käytettyä vaihteeksi ripsarin ja kyseessä oli tämä muistaakseni vuosi sitten Hulluilta päiviltä 16,90e hintaan ostamani Lancôme Hypnôse Mascara sävyssä Black.
Kestoon olen ihan suht koht tyytyväinen, sillä otin tämän käyttööni kesäkuussa eli noin 4kk meni tämän kanssa. Nyt kuitenkin päätin, että tämä alkaa olla turhan kuiva.

Nämä kuvat oon ottanut toisella käyttökerralla silloin aikoinaan, mutta en tiedä/muista enää miksi olin kaikki 4 kuvaa säästänyt kansioon, joten laitoin ne kaikki tuohon samaan kuvaan :D.
Ensimmäisessä kuvassa oikeassa (kuvassa vasen) on 1 kerros ripsaria ja vasen (kuvassa oikea) on täysin naturelli. Epäilen myös, että toisessa kuvassa olisi 2 kerrosta oikeassa ja vasemmassa 1 kerros ripsaria, mutta 2 alimman kuvan merkitystä en muista, enkä ollut kirjoittanut ylös :D.
Tykkäsin tästä ihan, mutta massa oli ehkä ihan hitusen liian märkää avatessa, jonka takia hieman sotki alussa.
Erotteli kuitenkin ripset melko hyvin, eikä kampaa tarvinnut juurikaan käyttää. Ei myöskään paakuttanut. Jonkin verran huomasin tämän varisevan lasien linsseille, mutta ei kovin pahasti kuitenkaan.
Kaiken kaikkiaan oli ihan kiva ripsari ja voisin samantyyppisestä tarjouksesta joskus ostaa uudelleen, mutta täyden hintansa arvoinen ei tämä mulle kuitenkaan ollut.

Nyt on käyttöön lähtenyt seuraavaksi varastosta tämä Avonin Luxe-ripsari. Katsotaan, meneekö useampi kuukausi tämän kanssa!
Tällaista siis tänne tällä erää!
Alkuviikosta varmasti saan loput purkit sitten esiteltyä, niin palaillaan taas asiaan ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. moni on kehunut tota hypnose ripsaria kyllä... mutta en miekään sitä normaalihintaisena ostaisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perushyvä ripsari on kyllä, muttei kuitenkaan normihintansa arvoinen :).

      Poista

Suositut tekstit