lauantai 3. lokakuuta 2015

Lokakuu 2015 Ennustelut

Heipsan!
Nyt on viikonloppu alkanut hyvin kosmetiikka-painotteisesti, kun eilen kävin läpi Hullujen Päivien ja Sokoksen 3+1 päivien kuvastoa, katsoin myös Lushin joulutuotteet sekä Brittien että Suomen sivuilta sekä vähän Benefitin ja Too Facedin tuotteita, kun sain tiedon, että eräs diilerini on lähdössä taas Tukholmassa käymään ensi kuussa ja mahdollisesti vierailee myös Sephorassa :D...
Ai niin ja tein tahtoo-listan Avonin 14.jaksostakin :D. Lisäksi otin varastotilanne-postausta varten kuvat ja tämän päivän "ehkä loppuvien"-tuotteiden kuvan.
Tänään aamupäivä meni sitten varastojen kartoittamiseen ja laskemiseen ja lopputulos on nähtävillä tuossa "kosmetiikkavarastoni"-välilehdellä, käykäähän silmäilemässä se, jos kiinnostaa...
Osittain tuli iloisia yllätyksiä, mutta osasta sitten pieniä huokauksia, kun tuotteita olikin enemmän kuin mitä aiemmin olin listannut... Ihan hyvä nuo varastot on näköjään käydä läpi kunnolla 2-3 vuoden välein :D. Huomasin myös, että olen ilmeisesti yhden huulirasvan kadottanut (en mielestäni ole sitä käyttänyt loppuun... tai olenkohan...), kun en löytänyt sitä mistään laukusta tai taskusta... Noh, tulee vastaan jos tulee!!
Nyt on siis hyvä tilailla tulevina päivinä lisää juttuja ;D.

Mutta kyllä mulla on ihan ok:sti loppumassakin tässä kuussa (toivottavasti) purkkeja!!
Olen sitä mieltä, että kaikki nämä loppuvat hyvin suurella todennäköisyydellä pois lukien palasaippua ja Naturalsin Banaani-jätettävä hoitoaine (ovat siinä ja siinä). Lisäksi kuvasta unohtui vielä yksi käsirasva ja hiusnaamio sekä töihin jäänyt huulikiilto. Myös yhden mini-tuotteen olen saanut jo käytettyä ennen tämän kuvan ottamista ja kuvan tuotteista 2 loppuikin jo tänään aamusuihkussa käydessäni!!
Eli 16 täysikokoista ja 3 minikokoista olisi siis yrityksen alla tällä kertaa. Katsotaan, innostuisinko käyttämään taas jotain näytteitäkin pois lisäksi :).
Miltäs näyttää teidän silmiinne?

Mutta huomenna tulisi sitten se vuosittainen varastotilanne-postaus kuvina taas! Kuka odottaa sitä?? :D. Noista Kosmetiikkavarastoni-luvuista voittekin jo jotain päätellä, mitä on mahdollisesti luvassa :p.
Palaillaan siis huomenna niiden kanssa!!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hahah :D Noo, ei tuo kovin jännittävää ole, varsinkin jos käy katsomassa aiempien vuosien tilannetta :D.

   Poista
 2. Suihkugeelejä on kyllä hämmentävän paljon:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niiden kanssa mopo on karannut mettään jo aikoja sitten :p.
   Mutta paljon mä käytän niitä käsisaippuanakin, niin saa sitten vähän nopeammin käytettyä pois :).
   Ja kaikkia niitä on kyllä käytettykin (paitsi minikokoisista en ole aukonut kuin yhden kerrallaan), että vaikka määrällisesti on paljon, niin pulloissa on vajavuutta, toisissa enemmän ja toisissa vähemmän :).
   Mutta ongelman kyllä tiedostan ja tilannetta tarkkailen koko ajan :).

   Poista
 3. Täällä ootellaan varastopostausta, vaikka tuskin radikaaleja muutoksia on tapahtunut.. :D tai mistä sitä tietää.... ;)
  -meliina

  VastaaPoista
 4. Ai diileri on MAHDOLLISESTI käymässä Sephorassa ens kuussa.... Hahahaaa! :D :D Ei kai se Tukholma oo enää hei mitään ilman Sephoran visiittiä... ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no kun oli vielä _ihan vähän_ epävarman kuuloista, niin oli pakko toistaiseksi laittaa tuo _mahdollisesti_ ;D.
   Visiittiä odotellen ;).

   Poista

Suositut tekstit