sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kultaa Huulilla ja Jauhetta tukassa

Nyt on hyvä aloittaa viimein noiden loppuneidenkin esittelyt, mutta postauksen lopussa on vielä viimeiset hulluttelu-ostokset ;). Ei siis aivan loppunut plussailut vieläkään!

Tämän kuukauden ensimmäinen loppunut ja jota en ehtinyt edes ennustuksiin kuvata oli tämä Heinäkuun Livboxista tullut 50ml minikokoinen Klorane Dry Shampoo with Oat Milk kuivashampoo.
Olen tätä käyttänyt jo peräti 2 kertaa aiemmin tällaiset pienet pullot eli mulla ei edelleenkään ole noihin aiempiin teksteihin lisättävää :p.
Hyvä peruskuivis, mutta joutuu hieman työstämään tummemmassa tyvessä itselläni tällä hetkellä, että saa jauheen häivyttymään täysin.
Mielelläni tätä käytän, jos vastaan tulee, mutta en ehkä hinnan takia ostaisi isoa pulloa, Batistea saa halvemmalla ja se on vähän parempi kuitenkin :).
Nyt oon käyttänyt Lushin kuivashampoo-jauhetta, mutta ehkä tässä tulee pian joku painepakkauskin käyttöön jälleen, kun tosiaan tänään vähän varastoja täydensin :).

Ja sitten voiton tanssit saa jälleen tanssia!! Sain siis huulikiillon käytettyä \o/ !!! Tämä töissä käytössä ollut kiilto oli siis vanha Avon Lip Radiance Lip Gloss sävyssä Gold Foil.
Todella "nopeasti" (siis mulle nopeasti!) sain tämän käytettyä, kun otin tämän aktiivikäyttöön vain 3kk sitten ja olin töistäkin pois sen pari viikkoa elokuussa :o.
Tosin kun otin tämän käyttööni ja pidin tämän näin alas suin, niin käyttövajoama oli silloin tuohon Avon-tekstin N-kirjaimeen asti ja tokihan tässä oli alunperinkin tavaraa "vain" 6ml. Vähänhän tuonne jäi vielä, mutta koska jouduin voimieni takaa jo heiluttamaan tuubia, että sain ulos muutakin kuin ilmaa, niin katsoin että nyt tämä on tullut tiensä päähän :).

Tässä kiilto sitten huulilla (ylempi ilman mitään).
Laitoin tuohon tarkoituksella reippaammin, tai mitä vielä irti sain tuubista, että näkyisi paremmin tuo efekti.
Tämä siis oli kirkas kiilto, jossa oli kultaista "glitteriä". Käytin tätä huoletta eli sipaisin aina huulille ilman peiliä, mutta hieman nuo glitterit saattoi liikkua muuallekin päivän mittaan kuin huulien rajojen sisäpuolelle, siitä siis miinusta.
Ei ollut myöskään tahmean jankkinen eli oli ihan miellyttävä käyttää, vaikka joutuikin suht tiheästi lisäämään. Liekö sitten kuivatti huulia vai oliko se vain tunne, että kun kiilto lähti, niin huulet "kuivui". Tätähän ei saa enää tilattua, mutta ei tule ikävä. Aikanaan sainkin tämän kannustelahjana ja itse ostin toisen, roosaisemman sävyn. Ehkä sekin tulee tässä vielä kunnolla käyttöön :).

Nyt otin kuitenkin töihin käyttöön vaihteeksi huulipunan!! Tätä ikivanhaa Oriflamen punaa (jonka sain aiemmalta diileriltäni ilmaiseksi postikuluja kattamaan) olen viime kuukaudet sipaissut huulille aamuisin ennen kuin olen lähtenyt ovesta ulos töihin. Hyvin se onkin kulunut ja siksi otinkin nyt töihin aktiivikäyttöön, sillä luulen saavani tämän käytettyä jo ensi kuun aikana :o.
Alkaa viimeinkin edes hieman vajeta nuo vanhat huulimeikki-varastot :D.
Täytyy kylläkin myöntää, että surullinen olen, kun saan tämän kulutettua, sillä sävystä tykkään ihan mielettömästi! Mutta rupattelen tästä sitten enemmän (toivottavasti) ensi kuussa!

Mutta sitten tähän loppuun tosiaan ne viimeiset Hullut Päivät-kosmetiikat, jotka ostin (lisäksi löysin pari neuletta, rintsikat ja kirjan sekä vähän ruokaa Herkusta).
Päätin siis vähän täydentää mun uhkaavasti huvennutta kuivashampoo-varastoa, kun niitä ei ollut enää tosiaan kuin Lushin pullo sekä 1 täysikokoinen ja 1 minikokoinen Batiste. 3+1-päiviltähän ostin sitten myös jo yhden Batisten. Nyt jätin lisä-Batistet ostamatta ja oli mulla pullo Klippoteketiäkin korissa, mutta jätin senkin pois :D. Tilalle otin kokeiluun parit Aussie-kuivikset sekä Fudge-merkin kuiviksen. Kumpaakaan merkkiä en ole aiemmin kokeillut millään tuotteella eli neitsyys tulee näiden kanssa nyt menemään.
Nyt EHKÄ pärjään taas kevään Hulluihin Päiviin näillä varastoilla, kun 6 täysikokoista ja 1 minikokoinen pullo löytyy... "Huonoina" aikoinahan mulla taitaa mennä 200ml pullo kuukaudessa eli jos nuo eivät ole täysin surkeita, niin pärjään sen puoli vuotta näillä :).
Ja sitten mä kuitenkin retkahdin tuohon Lancômen Galatéis Douceur-jättiputsariin, ei voi mitään heikolle mielelle :D. Nyt ei tarvi sitäkään taas etsiä muutamaan vuoteen, kun niitä öljyputsareitakin tosiaan löytyy :p.

Kaiken kaikkiaan nämä Hullut Päivät meni omalta osalta TODELLA maltillisesti! En ole varmaan muutamaan vuoteen näin vähän kosmetiikkaa sieltä ostanut!! Huomaa kyllä, että aika lailla samat tuotteet siellä pyörii ja alkaa olla kiinnostavimmat jo testattu! Tai noh, toki testattavaa riittäisi, mutta onneksi joskus saan sen järjenkin äänen satunnaisesti kuuluviin :p.
Tosin Herkku-puoleltakaan en ostanut läheskään niin paljoa mitä yleensä! Perinteisen loimulohenkin jätin ostamatta, kun ei vaan jotenkin tehnyt mieli... Siihen saattoi tosin vaikuttaa aamuinen vaa'alla käynti ja järkytys, että häistä tähän päivään mennessä (eli vajaa 10kk) painoa on tullut lisää 7kg eli olen nyt painavimmillani kuin koskaan ennen... En enää ihmettelekään, kun fyysisesti (ja sitä myöten henkisesti) olen voinut todella huonosti viime kuukaudet, vaatteet kiristää ja kaikki vaan ahdistaa ja sitten tulee siihen ahdistukseen syötyä enemmän kaikkea p*skaa... Täytyy tämä saada jotenkin nyt käännettyä toiseen suuntaan ennen kuin on liian myöhäistä... Onneksi nyt oon edes liikuntaa saanut hieman lisättyä entiseen verrattuna, mutta näköjään sitä saisi vielä enemmänkin lisätä!
Nooh mutta, tällaista siis tänne tällä kertaa :D.
Jatketaan mielekkäämpien juttujen eli kosmetiikan parissa taas tulevalla viikolla!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Joo siis eihän toi huulikiilto oo vielä mitenkään käytetty, ei lasketa. :D Pitää kaapia vikakin glitter-hippunen.... ;D Nooh, ehkä tosiaan meikeissä vähän eri asia. ;D

  Löysit sitten ainakin kuivashampoota. :D Mulla on joku 6-7 eri kuivashampoopulloa parhaillaan auki... :D Pitäis enemmän alkaa käyttää taas!

  Ai sorruit Lancômeen. :D No mutta tuohan on tosi hyvää tavaraa, klassikko! Tai no mulla on tuota sillä vaaleenpunasella raidalla eli kuivalle iholle. Kyllä tuota on musta aina tyrkyllä Hullareilla ja 3+1:ssä. Katotaan millon kyllästyt jättipulloon. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo ois ehkä pitäny alkaa rutistelemaan vielä sormet verillä ja heiluttamaan olkapää pois paikoiltaan, että oisin tuon viimeisenkin puoli milliä saanut ulos ;D.

   Joooo, niin löytyi, tosin 3-4 pulloa jätin tosiaan jopa suosiolla ostamatta, vaikka pyörittelinkin niitä ensin (Batiste, Klippoteket ja Tigin 2-pakkaus).
   Otin nyt tuon toisen Aussien käyttöön ja alkoi hieman huolettaa kestääkö se edes kuukautta mulla :/. Nooh, saapahan hyvällä omalla tunnolla ostaa taas uusia kokeiluun :p.

   Joo, olen heikkomielinen :(.
   Mutta en usko, että kovin pian kyllästyn tuohon, kun yhden jätin oon jo muuan vuosi sitten käyttänyt ja nyt on mini käytössä! Ja onneksi öljyistä saan sitten vaihtelua tuon kanssa, jos siltä alkaakin tuntua :).
   Hyvää kamaa on onneksi!!! Ja nyt pystyn vertailevaa tutkimusta tekemään tuon, öljyjen (3 erilaista) ja sitten 2-vaiheen putsareiden (useampi) kanssa, että mikä kombo puhdistaa tehokkaimmin mun naaman ja pystyn tuota testaamaan Clinique lotion 2:lla, kun sitäkin on jättipönikässä vielä hyvin jäljellä!! Tästä tulee mielenkiintoista!!

   Poista
  2. Nyt ollaan jännän äärellä!! :)

   Poista
  3. Jep, testailut aloitettu ja kuvia otettu käytetyistä vanu-tupoista :D.

   Poista
  4. Hahaha. :D Suorastaan tieteellistä. ;)

   Poista
  5. Pitäähän sitä nyt näin tutkijana ja tiede-ihmisenä ollakin ;D

   Poista

Suositut tekstit