lauantai 17. lokakuuta 2015

Kuorintoja ja syysmeikin tynkää

Hellurei vaan!
Jatketaanpas jälleen seuraavien loppuneiden kanssa, kun ensi viikolla tulee taas pikku pakettia esiteltäväksi :D. Nyt olisi luvassa muutamat kuorinnat!

Ensiksi kasvokuorintaa eli sain vihdoin loppumaan tämän ikivanhan Oriflame Optimals Radiance Energy Powder Scrubin!
Minähän olen jo yhden purkin käyttänyt ja esitellyt... kröhööömmm... vuoden 2011 joulukuussa... :D
Eli hieeeeman ehti mennä aikaa tämän toisen purkin käyttöön :'D.
Vaikka tämä siis oikeasti oli ikivanha, niin tuoksu ja tehot oli yhtä ihanat kuin tuolloin vuosia sitten! Harmi, etten hoksannut nytkään ottaa kuvaa tuosta jauhe-koostumuksesta, mutta sellaista melko hienojakoista se oli (aivan erilainen kuin esim. Sensain tai Dermalogican jauhekuorinnat), joskus pöllähtikin kunnolla kun sirotteli kädelle. Veden kanssa sai kuitenkin melko hyvin levitettyä kasvoille, eikä kovin paljoa tippunut lattialle :).
Ja kuten tuolla ensimmäisessä tekstissäkin sanoin, niin ei ollut tosiaan karkea kuorinta, mutta jätti silti ihon mukavan pehmeäksi ja lisäksi tuoksu oli ihanan hedelmäissitruksinen.
Harmittaa, ettei ole enää myynnissä, koska voisin ostaa kyllä mieluusti lisää!

Onneksi kaapista löytyy tosiaan Sensai- ja Dermalogica-puuterikuorinnat, vaikka tuoksu ei näissä ole yhtä herkullinen :). Ja on nämä yhden testauksen perusteella hieman erilaiset kuin tuo Oriflamen versio.
Katsotaan, kuinka monta vuotta näiden kanssa sitten menee, varsinkin kun niitä perinteisiäkin kuorintoja löytyy ;'D.

Loput kaksi tuotetta olivat sitten kroppakuorintoja ja ensin loppui tämä Avon Naturals Moisturising Strawberry Body Scrub, jonka taisin tilata edellisen Avon-tilauksen mukana.
Ja tuttuun tapaan ei nämä Naturals-kuorinnat ole mulle todellakaan tarpeeksi karkeita, jonka takia nopeasti kuluikin. Tosin joidenkin iholle saattaakin olla aivan tarpeeksi kuoriva, sillä ystäväni sanoi suklaa-version olevan hänelle todella kuoriva ja tämä mansikka on mielestäni saman vahvuinen sen kanssa.
Eli jos on todella herkkä iho, eikä ole raapivuuden ystävä, niin varmasti tämäkin on riittävä ja lisäksi mukavan kermainen koostumukseltaan :).
Suurin syy, miksi ostin tämän kokeiluun, oli tuoksu! Aivan kuten suklaan, myös tämän tuoksu veivät sydämeni mukanaan <3. Oli tämä toki hivenen esanssinen, mutta tykkäsin kuitenkin tosi paljon tuoksusta <3.
Eli tuoksun takia voisin fiilistellä ja tilata tätä uudemmankin kerran, mutta kunnon kuorintaan suosin jotain raapivampaa :).
Paitsi että nyt muistin taas, että nämähän sisältää niitä perhanan muovirakeita :(. Eli enpä taida ostaakaan enää...

Ja viimeisenä tälle erää oli sitten toinen kroppakuorinta eli Flow Kosmetiikka Vanilla & Orange Himalayan Salt Scrub.
Suolakuorinta kun on, niin tehoja kyllä riitti! Mutta samalla veden kanssa rakeet myös suli melko nopeasti eli rivakka sai olla ehtiäkseen kropan kuoria.
Tuoksu oli pehmeän appelsiininen, mutta se ei ollut kuitenkaan täysin selkeä appelsiini, varmasti tuo vanilja ja suola itsessään saattoi vaikuttaa tuoksuun paljonkin :).
Kosteutti myös ihoa eli ei tarvinnut rasvata ihoa suihkun jälkeen, jos tykkää siitä kosteuttavasta "kalvosta".
Mutta jos sattuu olemaan haavoja jossakin päin kehoa, niin suolahan ei ole kovin miellyttävää käyttää silloin, kokemuksen äänellä sanoen :D.
Mutta siis kaiken kaikkiaan, voisin ostaa lisää Flow Kosmetiikan tuotteita kokeiluun!

Ja taas pitkästä aikaa voisin jälleen tähän loppuun esitellä silmämeikkiä!!
Meikistä ei taaskaan tullut lopputuloksena sellaista mitä kuvittelin, koska homma meni siihen, että aloin läiskiä lopulta värejä vähän sinne sun tänne... Mutta tässäpä ensin siis käytetyt tuotteet eli:
Rajaukset:
- Sisänurkka: Sephora Contour Eye Pencil 12HR Wear Waterproof, 07 Girl Talk
- Ulkonurkka: Oriflame Visions V* Eye-catching Eye Liner, Brown-eyed Girl
Voidemaiset luomivärit:
- Sisänurkka: Avon Color Trend Eye Shadow Pencil Non-retractable, Peach Nectar
- Ulkonurkka: Oriflame Sun-sational Eye & Cheek Shimmer, Copper Blush
Puuterimaiset luomivärit:
- Estée Lauder Pure Color Five Color EyeShadow Palette, 01 Violet Underground (vaalea, ruskea ja musta)
- Bellápierre Cosmetics Glow Powder, Champagne

Ja tässäpä sitten lopputulosta (tuttuun tapaan salamalla otettu kuva vessassa)!
Mä siis ensin levitin tuota vaaleaa sävyä sisänurkasta puoleen väliin ja ruskeaa puolesta välistä ulkonurkkaan.
Sitten lisäsin litteällä siveltimellä mustaa luomivakoon ulkonurkan puolelle ja aivan ulommaiseen nurkkaan ruskean päälle.
Tämän jälkeen levitin ruskeaa sittenkin vähän enemmän sisänurkkaan päin ja lisää vaaleaa aivan sisänurkkaan sekä kulmaluulle.
Tämän kaiken sekamelskan päälle töpöttelin sitten vielä tuota Bellápierre-kultajauhetta :D.
Meikistä tuli siis aikomaani tummempi, mutta kyllä mä tykästyin silti tuohon :). Syksy alkaa siis vääjäämättä myös tänne ilmaantua meikkeihin, vaikkakin eilen oli vielä sinistä ja tuota pinkkiä reippaasti silmissä :p.

Tällaista siis tänne kuuluu eli ei kummoista :). Tänään käytiin kyläilemässä mun kummitädin ja sitten äitini luona pitkästä aikaa. Pitäisi vaan käydä illasta, että pääsisi äitin luona saunomaan, kun ei ole saunaan päässyt taas hetkeen...
Täytyy nykyään nuo menot suunnitella aina niin, että ehtii Siirille lääkkeen antamaan aina aamulla 7-8 aikaan ja alkuillasta 4-5 aikaan... Jospa tässä joskus sinne saunaan pääsisi ja ehtisi!
Mutta palaillaan taas asiaan, vielä on muutamat loppuneet esiteltävänä ja toivottavasti myös purkkeja vielä tässä loppuukin :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Oho, onpa sulla kulunut noita kuorintoja! :) Taidan tilata tota naturalsin suklaa kuorintaa kun monet on sitä kehunut. Tai sit volcanos sarjan kuorinta... katotaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Avon oli niin hellävarainen, että piti reippaasti käyttää jos halusi tehoja :). Flow-kuorintaa olin jo aiemmin käyttänyt yksittäisiä kertoja, että se oli jo puolillaan, kun otin nyt aktiivikäyttöön :).
      Se suklaan tuoksu on kyllä aivan iiiiihana <3. Mutta tehot oli omaan makuun yhtä hellävaraiset kuin tässä mansikassa :).
      Pitäisi melkein testata se PS Volcanos-sarja itsekin :).

      Poista
  2. Ja sitä vielä piti sanoa, että ostin itelleni sitä AVONin Ultra Violet rajauskynää ja OMG se on tosi makee! Rajasin yläluomet ultra violetilla ja alaluomet ruskealla kajaalilla ja lisäsin ruskean päälle vielä shimmerisen luomivärin ja siitä tuli tosi... disko! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiiii, mahtavaa että tykkäsit siitä ^_^.
      Se on kyllä tosi ihana sävy <3.

      Poista
  3. Nooh, kohta ei oo enää kuorinnoissa niitä muovirakeita. :) En tosin tiedä millä ne meinataan korvata, koska kyllähän nuo muovirakeet (polyethylenekö se oli, en jaksa tarkistaa...) ovat valitettavasti niin isossa osassa kuorintamarkkinoilla. :D

    Ja juu, suolakuorinta tekee gutaa myös silloin talvella kylmimmillään, kun ihokin on kuivimmillaan ja herkimmillään... Tai sillon, jos iho on vastikään vasta kuorittu. Kokemusta on kyllä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onko ne heivaamassa nuo muovirakeet pois kuorinnoista?? :o
      En ole seurannut kovin tarkkaan, niin ei ollut tietoa tuosta :).
      Mun puolesta saisi tosiaan poistaa täysin :D.

      Joo, tuo suola on kyllä niin kiva... :D Ihana on ollut nyt käyttää sokerikuorintaa :D.

      Poista
    2. Noniin!!! Mun on pitänyt tulla tänne jo ajat sitten vastaamaan, mutta se on jäänyt, koska en enää meinannut löytää sitä linkkiä josta asiasta luin. :D Muistelisin, että olisin lukenut jostain ihan kiellosta, mutta ilmeisesti ei mennytkään sitten niin. Linkki oli 99% varmuudella tämä: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/10/23/kosmetiikkaa-ilman-muovirakeita-jo-helpompi-loytaa
      Eli Kaliforniassa ollaan muovirakeet kieltämässä ja muutkin firmat alkaa pikkuhiljaa luopua niistä. :)

      Poista
    3. Kiitti tosi paljon linkistä!!
      Mutta mitä, The Body Shopillakin on ollut muovirakeita käytössä??!!? >:(
      Ei se näköjään muu auta kuin alkaa tavaamaan incit tarkemmin tuon suhteen :(.
      Mutta tosi kiva että ovat alkaneet luopua noista, koska luonnollisilla ainesosilla saa varmasti yhtä kuorivia tuotteita :).

      Poista

Suositut tekstit