tiistai 20. lokakuuta 2015

Rantajuhlia Kirsikkapuiden Alla

Heipsböö!
Taas pääsi käymään niin, että eilen sain jälleen paketin käydä hakemassa... Nimittäin Avonin 14.jakson tilauksen.

Pikkuinen paketti oli ja jaksoin sen ihan hyvin itsekin kantaa lähikaupasta, nyt kun Mr.Insinööri on kotonaan muutaman päivän syyslomalla :). Alet ja ilmaiset postarit kuitenkin sain, niin omat tuotteet tuli taas vähän halvemmaksi :D.

Ja tällaiseen saaliiseen päädyin tällä erää!
Nyt piti tilata 2 seuraavan jakson (15. ja 16.) kuvastot, kun en tehnyt tilausta edellisessä jaksossa :).
Lokakuun kunniaksi otin Roosa Nauha-tuotteita eli kynäsetin. Nättejä ovat <3.
Kokeiluun peitevoidesivellin, nyt mulla on siinä käytössä joku mini-huulipunasivellin, jolla toki saa myös levitettyä, mutta kun tuo oli nyt alle 4e, niin sama kokeilla :).
Ja sitten niitä "oikeita plussia" eli sorruin nyt hyvän alen takia tuohon Scent Essence Blushing Rasberry EdT:een, joka on kolmas omistamani pullo tästä sarjasta. Tosi ihana tuoksu <3.
Ja sitten toinen, mihin retkahdin, oli uutuutena ollut Naturals-sarjan setti 6,95e eli Vanilja-Santelipuu. Tänään pääsen suihkugeelin testaamaan :D. Pullosta nuuhkittuna oli ainakin kiva ^_^. Kroppavoiteeseen tuli "parasta ennen"-lappu ja meni kaapin perälle, vanhempien voiteiden taakse viimeisten joukkoon...

Mutta koska taas tuli suihkugeeliä kaappiin, niin pitäähän sitä nyt esitellä parit loppuneetkin!
Tämä polttari-lahjana saamani Oriflame Discovery China Cherry Orchard Shower Gel suihkarin laitoin suoraan käsisaippuaksi, koska tuoksu oli sellainen "ihan okei" ja tähän kategoriaan menevät suihkugeelit menee näillä mun varastoilla valitettavasti suoraan käsisaippuaksi, koska en ehtisi käyttää pelkästään suihkukäytössä kaikkia ja siihen kategoriaan pääsee vain todella ihanat tuoksut :).
Hoksasin nyt, ettei tässä ollutkaan kirsikkapuunkukkia vaan varmaankin kirsikoita ja orkideaa, mutta menköön tuo postauksen otsikko nyt tuollaisenaan :D. Sellainen makeahko kirsikkainen ja kukkainen tuoksu tässä oli. Pesuteho oli normaalin pesevä, normaalia suihkugeeliä.
Oon jo kerran aiemminkin käyttänyt tätä pullollisen, tosin enpä tuohonkaan ollut isompia höpöttänyt tämän kohdalle... Aika lailla samat asiat kuin nyt :D.
Ei tosiaan huono, mutta omistan omaan makuuni parempiakin tällä hetkellä :).

Ja sitten sain toisenkin suihkugeelin loppuun ja se oli tämä ikivanha Avon Senses Bead Burst Beach Party Fun & Enticing Shower Gel.
Avonilla on aina purkeissa tuotteen valmistuspäivämäärä ja tämän näytti olleen heinäkuussa 2010 :D.
Suurimmaksi osaksi käytin suihkussa, mutta myös käsisaippuaksi laitoin osan, juurikin tuon takia, että ikää alkoi tällä olemaan :p.
Ihana hedelmäisen makea, iloiseksi tekevä tuoksu tässä oli edelleen ja harmitti kyllä laittaa käsisaippuaksi osa, mutta pakko on myös näissä alkaa seuraamaan päiväyksiä, oli tuote kuinka ihana tahansa...
Tässä oli lisäksi sellaisia vaaleanruskeita palleroita, joiden tarkoitusta en ihan tajunnut... Hajosivat kun rutisti sormien välissä, mutta en muista, mikä niiden tehtävä oli (ei ollut kuorivia kuitenkaan). Muuten oli ihan normaali suihkugeeli.
Jos olisi vielä myynnissä (eikä varastot olisi niin jäätävät), niin tuoksun takia voisin ostaa ehdottomasti lisää!!

Tässäpä tämän kertaiset höpöttelyt! Nyt pitää lähteä taas suihkuun kuluttamaan tuotteita vähemmäksi, niin palaillaan taas loppuneiden kanssa asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Mie tilasin tuon vanilja-sarjan demona ja ihan jees tuoksu :)
    Joulukuvastossa oli muutama jännä yhdistelmä, kuten se vadelma-granaattiomena, ei tosin siitä tuoksutäplästä saanut mitään tuoksua irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki mietin, että olisin tilannu demona tuon, mutta kun en tehnyt tilausta edellisestä, niin se jäi :).
      Mutta ei ollut ihan niin herkku kuin ajattelin, mutta kiva silti :).

      Vadelma-granaattiomena?? Vai tarkoitatko kenties sitä Dark orchid-rasberry-kylpyvaahtoa? :) Sit oli myös granaattiomena-pioni, mut tuoksutäplä oli tolle ekalle :)
      Ei vaan tarkotitko tota uutta Sensesiä, Winter Dreamland, joka oli vadelma-omena?? :D tuosta tuoksutäplästä ei kyllä selvää saanut, mutta aattelin nestesaippuan tilata siitä kokeiluun :).

      Poista
    2. Joo, se vadelma-omena :D Se oli hyvin omituinen.. Sen ehkä skippaan, kun tilasin Yvesin tämän vuoden joulujuttuja, heh :D

      Poista
    3. Mä en viime vuonna ostanu Avonilta tuota "perinteistä" Senses joulu-tuoksua, niin aattelin, jos nyt käsisaippuan ostaisi :).
      Yvesillekin vois pitkästä aikaa tehä taas tilausta :D.

      Poista
  2. Minäkin tilasin demona tota vanilja-santelipuu settiä ja olen tosi yllättynyt siitä että tykkäsin tuoksusta kun en muuten oikein fanita vaniljan tuoksua kosmetiikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se santelipuu teki tuoksusta sellaisen, että pidit siitä enemmän? :)
      Kivan tuoksuinen oli kyllä!

      Poista
  3. Oi vitsi mua himottais tuo Volcanic Iceland -sarja... Erityisesti se vartalonaamio. Semmonen piti tilatakin viime jaksosta, mut sitten se unohtu ja jäi... Ja ihan hyvä ehkä niin. :D Mut tuo silti kiinnostais... :P Sitten Planet Spa:lla oli joku toinenki linja, josta tuli pakko saada -fiilis kuvaston tuoksun perusteella, mutten nyt muista ulkoa... Katotaan raaskiiko tilata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri tilasi sen valcanic-vartalonaamion! Aika hauska ois kokeilla mutta ei alkanut himottaa kuitenkaan :).
      Mut sit joulukuvastossa taisi olla jPS:ltä oku suklaa-linja... Pitäisköhän joku ostaa kokeiluun :D.

      Poista

Suositut tekstit