perjantai 9. lokakuuta 2015

Toinen postipäivä!

Eilen tuli taas parit kirjeet luukusta ja yksi paketti postista! Nyt on kaikki tähän mennessä tilatut jutut tulleet :D. Tässä kylläkin illan pähkäillyt uutta tilausta Sokokselle, kun Urban Decay haluttaisi nyt ihan mielettömästi! Naked 3:sta oon haaveillut siitä asti, kun ilmestyi ja uudesta Smokysta siitä asti, kun ensimmäisiä kuvia siitä näin. Nyt kun tänään tuo Smoky tuli myyntiin Sokokselle, niin olisi oiva mahdollisuus tilata nuo paletit kertarykäyksellä... Ainoa vaan, että haluaisin tilata lisäksi myös 3 monoluomiväriä sekä 7 rajauskynää... :D
Nyt siis mietinkin, tilaanko nuo kaikki samaan konkurssiin, vai ripottelemalla pidemmälle aikavälille... Noh, jatkan vielä vähän tätä pohdintaa!
Mutta mitä tuli nyt postin mukana:

Ensinnäkin, vihdoin ja viimein sain tämän 6 vuotta odotetun, Entwinen Chaotic Nation uutuuslevyn! Tämä ilmestyi jo 2.10., mutta Levykauppa Äx ei ollut saanutkaan tätä varastoon ajoissa, niin toimitus kesti sitten eiliseen asti. Levytilauksenhan tein jo syyskuun lopussa ja tämän lisäksi tilasin pari Apocalyptican levyä ja Sami Lopakan kirjoittaman Marras-kirjan (tietysti Senari-fanina tämäkin pitää omistaa :D). Muut tulivat jo parissa päivässä ja Entwinen t-paita silloin perjantaina. Olen kerran kuunnellut etukäteen levyn (oli viikon ajan kuultavissa jollain lehden sivuilla (jota en nyt muista) ja oli hyvä! Nyt pääsee ihan kansilehtisen kanssa sanoja fiilistelemään kunnolla ^_^.

Sitten siihen kosmetiikka-puoleen eli toiseen ostamaani kauneusbloggaajien kirppikseltä bongaamaani luomiväripalettiin ja se oli tämä Clarins Garden Escape 6-Colour Eye Palette <3. Rakastuin tähän, kun näin muistaakseni aikanaan Glitz & Glam-blogissa. Nyt ostin sitten hieman käytettynä, vaikka muutaman kerran Stockalla tätä silmäilinkin :). Paljoa tätä ei ole käytetty, mielestäni ihan vähän käytön jälkeä näkyy vaaleanpunaisissa ja vihreissä, valkea ja taupe taitavat olla omiin silmiini koskemattomia! Kaunis, kaunis paletti <3.

Postista sain sitten käydä hakemassa mahtavalta Marisa-diileriltä pyytämäni Sokoksen 3+1-ostokset; Fruttinin pari uutta suihkugeeliä (lisäksi oli myös Möllerin säästöpakkaus omega-3-kapseleita :D), jotka ainakin tuubista tuoksuvat ihanille <3. Nyt on taas testailtavia urakalla ^_^.
Eilen kokeilin jo Philosophyn Señorita Margarita suihkarin ja ihanan piristävän tuoksuinen sekin oli <3. Hitsi, että nyt on kyllä kaikkia ihanuuksia käytettäväksi!!

Ja sitten tähän loppuun eilisen ja tämän päivän Hullut Päivät-kosmetiikkaostokset!! Tämän verran olen ostanut vasta, jos lukuun ei oteta pumpulia, vanulappuja ja invisibobble-hiuspompuloita!!
Kuivashampoita silmäilin kyllä, mutta ehkä täydennän varastoja huomenna tai sunnuntaina niiden suhteen. Sitten katsoin myös jättipönikkää Lancôme Galatéis Douceur-puhdistusta (se on kyllä niin huippua!!!), mutta en retkahtanut toistaiseksi... Onko se ollut myynnissä myös kevään Hullareilla??? Kun muistelen, että se olisi vaihdellut... Siksi tässä pähkäilen, jos ei olekaan myynnissä kevään hullareilla sitten, että onko täällä Oulussa enää ensi syksynä Hullareita, kun 2017 alussa Stocka siis lopettaa täällä... Tärkeitä ongelmia joo :p. Jospa se olisi sitten ensi keväänä aukeavalla Sokoksella tarjouksessa! Toki ehtii tässä vielä miettiä asiaa ;).

Mutta tässäpä tämän illan löpinät! Huomenna tulee viimein Livboxin esittely, kunhan kotiudun Hullareilta ja Combat-maratonilta :p.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Mansikka Fruttini tarttui minun mukaan, kerro sitten tuosta mangosta onko hyvä :D

    Ärsyttää kun kaikki hullut/halvat/sekopäivät on näin perätysten. Joensuussa oli samaan aikaan ne Sokoksen 3 + 1 (eikä ne Kutsu Kauneuteenkaan -päivät olleet kuin vasta 1-2 viikkoa ennen) sekä yhden kauppakeskuksen Myynjäristys. Eilen alkoi Carlsonilla 5+ 1 päivät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kerron kyllä :D.

      Jooo, nuita sekopäiviähän on nyt tietyn aikaa jokaisella kaupalla aina keväällä ja syksyllä :D. Mutta eihän siinä, kiva jos vähän halvemmalla saa tuotteita ^_^. Vaikka kieltämättä tuo huvittaa, kun joka viikko tulee jotain mainosta, että nyt siellä ja täällä on superhyperhullutpinkitmammuttipäivät :D.

      Poista
  2. Ottaisipa Sokos Fruttinit myyntiin pysyvästi. Ensi viikolla pääsisin käymään Sokoksella mutta tuskin siellä enää näitä 3+1 tuotteta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta!
      Ja itse toivon, että sitten keväällä, kun tännekin leveysasteille viimein Sokos avautuu, että tulisi kaikkia kivoja merkkejä myyntiin!

      Poista
  3. Mielenkiintosia tuotteita!! :P Oih, tohon Fruttini-kuvaan on päässy mun kauniit teippailutkin. <3 Kaunista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en hoksannut ottaa ensin niitä pois :D.
      Onpahan vähän rock-tyyppistä karheutta sen myötä kuvassa mukana :D.

      Poista
    2. Joo vähän enemmän katu-uskottavuutta noiden lässyn lässyn -tekstien kanssa (siis noiden tuubien tekstien). :D

      Poista
    3. Aika laimeita kyllä nuo nimet tuubeissa ;D.

      Poista

Suositut tekstit