sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Dove, Satin and Lounge

Heipsan!
Täällä meni viikonloppu ihan jees!
Apojen keikka oli hieno ja kiva oli niitäkin jälleen kuulla livenä!
Tatskojakin oon saanut hoidettua ihan ok, vaikkei Mr.Insinööri lupauksestaan huolimatta siinä sitten auttanutkaan, vaan lähti sitten kotikotonaan käymään :/...
Taas tuli yksi osoitus ja syy sille, miksen halua ryhtyä elämässä mihinkään isompiin juttuihin, kun tiedän, etten voi koskaan luottaa siihen, että olisi apua saatavilla keneltäkään, kun sitä eniten tarvitsisi, jos ei pienempiinkään juttuihin sitä saa... Voi vain luottaa ainoastaan itseensä ja mennä sitten sen mukaan, mihin omat rahkeet riittävät (eli eivät kovin kummoisiin) ja varautua vaan pahimpaan.

Piristävä aloitus :p.
Mutta aattelin nyt esitellä perjantaisen meikin, jolla menin niin tatskojen tekoon kuin Apocalyptican keikalle.
Tänne ei tulekaan taas hetkeen meikkikuvia (ellei sitten viikonloppuna), kun pitää nyt ottaa aikaa aamuisin noiden tatskojen hoitoon... Jos haluaisin lisäksi meikata kunnolla, niin mun pitäisi varmaan 6 sijaan herätä jo puoli 6 ja nykyisillä univeloilla ei tule tapahtumaan :p. Menen nyt sitten pari viikkoa rajauskynien avulla arkipäivät, onneksi niitä löytyykin mukavasti ja monissa väreissä :).
Mutta tuo perjantainen meikki oli seuraavanlainen:
Rajaus:
* Ulkonurkka: Avon 24K Gold Eye Liner, Golden Black
Voidemaiset luomivärit:
* Sisänurkka: Avon Big Colour Eye Pencil, Mint Breeze
* Ulkonurkka: Oriflame Eye Shadow Pencil, Vendôme
Puuteriset luomivärit:
* Sisänurkka: Avon Satin Deluxe Duo Eyeshadow, Teal Appeal (vaalea vihertävä)
* Ulkonurkka: Urban Decay Mono Eyeshadow, Lounge
* Kulmaluut: Too Faced Chocolate Bar, Champagne Tryffle

Tällainen tuli sitten lopputuloksesta!
Tykästyin tuohon sävy-yhdistelmään aika kovaa, menivät oikein kivasti yhteen :). Tällä yhdistelmällä tulen kyllä tekemään vastakin ja on tuo Lounge kyllä niin moniulotteinen sävy <3.

Mutta tähän loppuun pitää esitellä taas yksi loppunut:
Eli käsivoidetta taas pitkästä aikaa kulutettu ja nyt vuorossa oli viime vuonna Hullareilta heräteostoksena ostamani 75ml Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla Hand Cream.
Tuoksu oli mieto ja miellyttävä vanilja, tykästyin siihen!
Käytin tätä täällä kotona ja kosteutustehot olivat päiväkäyttöön ja kesäajalle ihan ok ja tämä imeytyi käsiin nopeasti, mutta näin syksyllä kädet kyllä vaativat enemmän ja niitä sai olla rasvaamassa useammin. Kuiville korppu-kynsinauhoilleni tämä ei tuonut helpotusta, vaan piti tarvittaessa öljyä tai muuta rasvaa käyttää niille lisäksi.
Kesäajalle voisin joskus ostaa uudelleen, mutta ei tämä saanut henkeä haukkomaan ja kyyneltä poskelle vierähtämään, kun loppui :).
Heräteostoksena ei kuitenkaan harmita ja kiva oli testata :).

Nyt olen tähän tietsikkapöydälle ottanut käyttöön peräti 2 käsirasvaa; viime vuonna MP:ltä saadun Dermosilin 40ml Amaryllis-voiteen ja TBS:n kalenterista tulleen 30ml Almond-voiteen. Käyttelen näitä sitten tilanteen mukaan vuorollaan tai toista enemmän ja toista vähemmän. Vähän miten mieli tekee.
En varmaan tälle vuotta saa enää näitä kulutettua, tai mistä sitä tietää, kun nyt tuo talvi on yrittänyt tosissaan tulla tännekin :).

Vielä olisi parit loppuneet odottamassa esittelyä ja toivon mukaan saan vielä parit purkit loppumaankin tälle kuulle eli juttua tulee tulevalla viikollakin :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Miehet;)
  Ei ne aina hoksaa;)
  Mutta aika monessa me naiset pärjätään vaikka ittekseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän se menee :p.
   Ärsyttää vaan, kun mun pitää hänen selkänsä aina rasvata suihkun jälkeen (psori) ja oon muutaman kerran sanonu, että opettelis rasvaamaan oman selkänsä, mutta ei kun ei taivu kädet :p. Vaan mä joudun kyllä oman selkäni itse rasvaamaan ja joutunut siihen opettelemaan.
   Sitten kun pyydän, että auttaisi 1 vkon tuon hoidon kanssa, niin 1 kerran teki ja sen jälkeen vieressä vaan neuvoi, kun samalla vääntelin ja kääntelin kaksin kerroin itseäni ja kättä, että saan voidetta suunnilleen joka kohtaan tuohon olkavarren tatskaan... Äääärr ja muuurrr...
   Noh, jälleen todistettu, että joissain asioissa ei miestä tarvita :p
   Pitäisi varmaan keväällä opetella vaihtamaan pyörästä renkaat, niin sit ei tarvisi enää siihenkään apua keneltäkään :D.

   Poista
 2. Kaikkea ei kannata opetella tekemään.. Esim täyttämään astianpesukonetta miehen mielestä oikein.. 16-v on meillä ollut isännän homma. Eikö ovelaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tuo on kyllä jo ovelaa ;D.
   Harmi, ettei meillä kummallakaan ole mitään pakkomiellettä, niin ei voi tuota oikeen käyttää :D.

   Poista

Suositut tekstit