maanantai 30. marraskuuta 2015

Viimeisillä purtiloilla puunattu naamaa

Niin se vain Marraskuu vetää viimeisiään ja eilen tulikin positiivinen yllätys, kun yksi tuote vielä loppui :). Eli tässä tulisi viimeiset loppuneet, joista löytyy pari tuttuakin tuotetta:

Ensimmäiseksi aiemmin käytetty tuote eli Lancôme Galatéis Douceur Gentle Softening Cleansing Fluid, Face & Eyes 125ml koossa.
Vaikka tämä onkin teoriassa minikoko, niin listauksessa oli kuitenkin täysikokoisena, koska joillakin merkeillä on puhdistustuotteita täysikokoisena tällä määrällä :).
Mullahan oli niitä Clinique2-kasvovesi vanuja kuvattuna, kun olin tätä 1-vaiheen putsarina käyttänyt ja 2-vaiheena sitten muita omistamiani pesevämpiä pesuja. En vaan tietenkään muistanut muokata niitä kuvia tähän :(...
Jonkin verran jäi vanuun likaa kaikilla testaamillani putsareilla, mutta ei kuitenkaan ihan valtavasti verrattuna öljyihin, joita myös olen testannut.
Tykkään edelleen tästä, on hellävarainen iholle ja silmille, eikä tästä jää häiritsevää kalvoa iholle (tokihan se 2-vaiheessa peseytyisi pois).
Viime Hullareiltahan ostin tätä jälleen jättipönikän eli 400ml :D. Ehdin sillä vielä testata uudelleen nuo vanulaput tarvittaessa, jos sitten muistaisi laittaa todistusaineiston esille :D.

Nyt on sitten kuitenkin lähtenyt käyttöön tämä myöskin Hullareilta ostettu (reilu 1v sitten) L'Orealin öljy 1-vaiheeksi. Tästä tulee sitten juttua ensi vuonna :). Ehkä tästäkin muistaisin ottaa todistusaineistoa myös :D.

Jälleen taas sain yhden kasvovoiteen käytettyä \o/.
Nyt oli vuorossa Tammikuun 2014 Livboxista tullut 10ml minikokoinen No7 Beautiful Skin Day Cream SPF15.
Tämä oli tosiaan kuivalle iholle suunnattu ja tällä hetkellä oli ehkä hitusen liian kosteuttava mun vielä jonkin verran rasvoittuvalle T-alueelle.
Muuten tämä oli sellainen hajuton, mauton ja ei isompia intohimoja herättävä. Huono tämä ei ollut, mutta en löytänyt tästä mitään WAU-efektiä. Sellainen perus-hyvä rasva ja sopii varmasti loistavasti sellaiselle, joka ei etsi mitään sen isompaa erikoisuutta kasvovoiteesta.
Nämä No7-tuotteethan on taidettu lopettaa Suomessa, mutta jos vielä löytyy jostain ale-laarista, niin on varmasti ale-hintansa arvoinen.
Tällaiselle kosmetiikka-addiktille, joka aina etsii jotain säväyttävää kaikesta, tämä ei isompia kiksejä valitettavasti antanut :).
Mutta samaisen merkin kosteuttavaa kasvonaamiota voisin kyllä ostaa toisen purkin vielä jemmaan, siihen tykästyin kyllä!

Käyttöön lähti sitten päivävoiteeksi nyt jälleen Livboxista tullut kasvovoide (en taida montaa voidetta edes omistaa, jotka ei olisi Livboxista tulleet :p). Katsotaan, käytänkö tätä pelkästään, vai myös jotain muita aukaistuja voiteita :).

Viimeisenä eilen sain käytettyä toisen tutun tuotteen eli Bernard Cassiere Chocolate Anti-Stress Care Cocoa Beans Peeling kasvokuorinta.
Rakastan tätä edelleen, niin kuin tuossa aiemmassakin tekstissä tein. Aivan ihana kuorinta suklaa-addiktille ja kuorii kyllä hyvin ihon <3.
Miinusta tulee edelleen hinnasta, mutta silloin tällöin hemmotteluksi käytettynä menee kyllä oikein kivasti ^_^.
Toinen tuubi oli jo varastossa odottamassa, joten tämän käyttö jatkuu kerran pari kuussa hemmotteluhoitona <3.

Siinäpä oli viimeiset marraskuun loppuneet!
Huomenna tulee sitten yhteenveto ja ensimmäisen Sephora-kalenterini luukun sisältö!!! Jännää nähdä, millainen se tulee olemaan ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit