keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Marraskuinen Ennuste

Nytpä tulisi sitten pidemmittä puheitta jo toissapäivänä lupaamani ennustelu-postaus :).

Ei nyt ihan niin iso määrä kuin kovasti toivoisin, mutta jos nuo kaikki saisin loppumaan, niin parempihan sekin olisi kuin ei mitään :).
13 täysikokoista ja 3 miniä olisi tällä erää tavoitteena plus muutama luopumis-juttu.
Uskoisin näistä kaikkien muiden loppuvan, mutta rajatapauksia ovat varmaan Kératasen jätti-shampoo, Orogoldin vartalosuihke, Doven käsirasva ja Rexonan dödö. Kuvan ulkopuolelle jätin jalkasuihkeen vielä, mutta jos jumppiin pääsen/raahaudun, niin sekin saattaa loppua.
Muita tuotteita tuossa siis on parit kropparasvat, muutama hiushoito, parit naamarasvat, kuivashampoo, kroppa- ja naamakuorinta, naamapesu ja huulirasva.
Eli näiden kanssa nyt yritän ahkeroida tässä kuussa ja toivon, että tänne tulisi postailtavaa :D.

Mutta nyt alan piristää mieltäni, sillä mulla meni tänään ennen töistä lähtöä 3 päivän työt bittiavaruuteen -.-
Oon tämän viikon valmistellut satoja sekvenssejä sekvenssi-lukuohjelmaan odottamaan, että saan muutaman potilaan sekvenssit vielä kerran tarkistaa. Eiköhän sitten tänään ennen lähtöä se ohjelma päättänyt tiltata ja mennä jumiin... Eli kun huomenna menen töihin, mun täytyy aloittaa alusta tämä 3 päivää kestänyt homma... Tällä hetkellä lähes vihaan tutkimustyötä, elämää, tekniikkaa, tietokonetta, maailmankaikkeutta ja tätä saakelin monen kuukauden univelkaa, joka vaan jatkuu ja jatkuu...

Olisin jo eilen piristänyt itseäni ja törsännyt näihin jumalaisiin Meteoriitteihin (olisi ihka ensimmäiset itselleni, eikä ennen ole tullut tällaista fiilistä, kun olen Stockalla meteoriittejä hypistellyt), mutta eipä niitä täällä Oulussa ole myynnissä, eikä varmaan ole muualla kuin (taas kerran) vain Helsingissä... Mutta aattelin, jos käyn uudelleen ja kysyisin voisiko varata ja tilata ne Helsingistä tänne, olettaen että vielä lisää tulee myyntiin (nyt loppunut Helsingistäkin)...
Sitten voisi lisäksi suunnata Ideaparkkiin Kicksiin katsomaan, olisiko siellä vielä joulukalenteria myynnissä. Jälleen yhtä kosmebloggaajaa saa tästä himotuksesta syyttää, nimittäin Glitz&Glam-Minnaa :D.

Mutta se mitä aion nyt joka tapauksessa tehdä, on Avonin 15.jakson tilaus (itselleni ei tule juuri mitään, mutta Mr.Insinöörille tilaan muutaman jutun) ja sitten Sokoksen nettikaupan tilauksen, sillä siellä on nyt 8.11. asti -20% ale s-etukortilla! Vihdoin saan tilata Urban Decay-juttuja <3 <3.
Kosmetiikka siis varmasti parantaa mielialaa jälleen :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä saattaisi tietokone lentää pellolle tuollaisen hukatun työurakan jälkeen -_-' Siinä ei tallennukset tai varmuuskopiotkaan aina auta, jos koneelle sattuu jotain tai sille tallennuslaitteelle, niitäkin on tapahtunut.

  Se Kicksin kalenteri vaikutti jopa kivalta! Onneksi lähin on Lahdessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooh, tuli kyllä pariksi sekunniksi sellanen tunne, että nyt tää tietokone lentää :p.
   Sitten kun tuo sekvensointi-ohjelma on demo-versio, niin sillä ei voi tallentaa niitä "projekteja" :(.
   Muuten oon jo aika hyvin oppinut eri tiedostoja tallentamaan useampaan paikkaan, kun gradu-aikana tapahtui niin, että olin tehnyt jättitaulukon, johon olin listannut kaikki tulokset sen puolen vuoden labra-osuuden ajalta, niin jouluna kotona koneella värkätessä muistitikku tilttasi ja se taulukko meni sen siliän tien -.-
   Onneksi mulla löytyi sähköpostista joku vanha versio, niin sai siihen tehtyä uudelleen puuttuvat tiedot (meni siihenkin 3 päivää sitten aikaa ja joululoma pilalle...).

   En oo vielä päässyt Ideaparkkiin katsomaan tuota kalenteria... Täytyy toivoa, että olisi vielä jäljellä, kun haluaisin jonkun kosmekalenterin suklaakalenterin lisäksi...

   Poista
 2. Hyvältähän tuo loppuvien läjä näyttää =D Ai himpura, mäki aina välillä töissä manaan tietokonetta/ohjelmia, mutta onneksi koskaan ei voi tulla tuollaista tilttiä että monen päivän urakka haihtuisi kuin tuhka tuuleen... Mua kans himottais Kicksin kalenteri, mutta hinta kyllä pistää raskituttamaan. Kävinki tän juttusi innoittamana Minnan blogin kommenteista kurkkimassa mitä kalenteri sisältää ja ihan kivoja juttujahan siellä näyttäisi olevan, mutta ei kuitenkaan niin kivoja että säntäisin ostamaan kalenteria, hetken nimittäin mietin jotta pitääkö tuota piipahtaa Ideaparkissa... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tuo läjä parempi kuin ei mitään, mutta moni ei ole lähelläkään loppumista vielä eli joutuu vielä hetken odottamaan loppuneiden postauksia :D.

   Ei oo aiemmin käyny tuon ohjelman kanssa noin, mutta varmaan siinä oli tällä kertaa liikaa pyöritettävää dataa, ettei enää siihen kyenny, vaan tilttasi sitten :/.

   Ei mullakaan mitään himotustahimotusta iskeny tuohon kalenteriin, mutta halvempi se on kuin TBS:n ja sisältö kuulosti kokeilun arvoiselta :).
   Ja kun haluaisin kuitenki kosmekalenterin, kun tottunut nyt siihen 2 edellisenä vuonna :D. Suklaakalenteri ei nyt riitä :p.

   Poista

Suositut tekstit