sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Lokakuun Viimeiset Vihdoin

Niinhän siinä kävi, että eilen tuli kaikkea muuta värkättyä (mm. Dermosilin tilausta ja budjettisuunnitelmaa marraskuulle) ja kun hoksasin, että hemmetti mun pitää postauskin tehdä, niin kello oli jo niin paljon, että katsoin paremmaksi jättää kirjoittelut tälle päivälle :D.
Eli tässäpä tulisi vielä ne viimeiset "yllätys"loppujat lokakuulle:

Tämä Lush Neon Love Soap palasaippua ei ole nyt ihan niin pieneksi kulunut, mitä yleensä saippuat kulutan, mutta kohtapuoliin voisin melkein näistä kertyneistä jämistä tehdä uudet pikkusaippuat :).
Tämän Neon Loven olen tilannut joskus pari vuotta (??) taaksepäin ystävänpäivä-kokoelmasta ja olihan tämä söpö sydämineen :D.
Tuoksukin oli edelleen suht makea, mutta ehkä enemmänkin olisi makeutta saanut olla omaan makuuni.
Vaahtosi hyvin ja pesi normaalisti, runsaasti pestessä tämäkin kuivatti käsiä.
Oli tosi kiva käyttää, mutta ei jäänyt mitään pakkomiellettä tästä, että pitäisi lisää saada. Voin kuitenkin suositella, jos joskus tulee taas myyntiin :).

Ja seuraavaksi palasaippuaksi lähti käyttöön sitten jälleen Lushia, olikohan tämä parin vuoden takainen joulu-tuote eli Mr.Punch.
Voipi olla, että tätä en saa ehkä ihan käytettyä nyt marraskuun aikana, mutta joulukuussa viimeistään tulee sitten juttua :). Hyvin sopii siihen väritykseltäänkin :D.

Ja sitten päätin vielä täyttää pumppukäsisaippua-pullon ja tämän Oriflame Nature Secrets Vanilla & Pomegranate Protecting Shower Cream suihkugeelin olin siirtänyt jostain syystä kaappiin käsisaippua-hyllylle, niin sen sitten tyhjensin.
En kyllä enää muista, miksi olin siirtänyt tämän tuolle hyllylle, koska ihan hyvän tuoksuinen tämä oli suihkukäytössäkin.
Tosin mulla kyllä on muutenkin paljon vaniljaisia suihkareita, joten ehkä sen takia olen sitten tämän siirtänyt, kun ei tämä tajuntaa kuitenkaan räjäyttänyt (mitä esim. Lushin Comforter-suihkugeeli teki).
Pehmeän makean tuoksuinen siis oli, ehkä olisi voinut voimakkaampikin tuoksu olla. Pesutehoiltaan on ihan normaali.
Jos suihkugeelejä ei mulla olisi niin tuhottomasti, niin varmasti olisin suihkun puolella tämän käyttänyt ja voisin ostaa lisääkin, mutta nykytilanteessa täytyy uudelleen ostaminen jättää hamaan tulevaisuuteen :D.

Ja sitten se viimeinen loppunut oli myös Oriflame-tuote ja taas risti seinään; Huulipuna!!!
Eli kyseessä on ikivanha Oriflame ColourSPA Lipstick sävyssä Pink Spice, joka oli ensin vessassa peilikaapissa käytössä, kun sipaisin huulille ennen lähtöä ja sitten otin lopuksi töihin käyttöön.
Sain tämän joskus vuosia ennen blogin aloittamista edelliseltä Oriflame-välittäjältäni ilmaiseksi postikuluja kattamaan (yksi samanmoinen eri sävyssä minulla on myös vielä käytössä).

Ja tykkäsin ihan mielettömästi tästä sävystä!!!
Tähän kuvaan olen aika runsaasti laittanut punaa ja mun mielestä se ei luonnossa näyttnyt noin ruskealta, vaan kevyesti sipaistessa antoi kivasti vain vähän sävyä huuliin ja oli aivan mahtava sellainen metallinen kiilto/hohde.
Tämä salamalla otettu kuva ei anna yhtään oikeutta tuolle sävylle :/.
Harmittaa vietävästi, että tämä loppui :(. Toinenkin on ihan kiva, mutta se on sellainen pinkimpi. Tosin siinäkin on se kiva metallinen kiilto.
Nimenomaan se metallisuus jäi vainoamaan mua tässä, eli saa ilmiantaa merkkejä, joissa huulipunissa olisi nimenomaan metallista hohdetta!! Tahtoooo!!! :D

Kävin sitten läpi noita mun huulituotteita ja päätin ottaa töihin seuraavaksi käyttöön tämän Avonin kilmaltavan huulivoiteen, jonka olen hankkinut näköjään joulukuussa 2009 (laskuista piti etsiä :D).
Tätä en varmaan saa tänä vuonna käytettyä, mutta jospa kuitenkin suht nopeasti tulisi kulumaan :).

Tässäpä ne oli sitten lokakuun kosmetiikat!
Huomenna laitan sitten taas yhteenvedon tulemaan :).
Tässä taidan alkaa seuraavaksi katselemaan tämän kuukauden mahdollisesti loppuvia tuotteita, vaikka pelottaa hieman, miten tulee käymään... Sain kuitenkin melko kivasti purkkeja tyhjäksi, niin on varmaan taas sen tutun ongelman aika eli nyt ei varmaan lopu yhtä paljon tavaraa :/.
Yritän silti parhaani, koska tiedän että tämä loppuvuosi(kin) tulee olemaan purkkien täytteistä...
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Itse en ole koskaan Lushin tuotteita kokeillut. Mitkä tuotteet ovat sun lemppareita Lushilta?
  -Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, mitkähän ois lemppareita... Niitä on melko paljon :D.
   Saippuat ovat ainakin tosi kivoja!
   Ja no The Comforter suihkugeeli vei mun sydämen <3. Ihanan marjainen tuoksu <3 Onneksi se tuli vakio-kokoelmaan!
   En oikein selviä suosikkeja osaa mainita, kun niitä on tullut kokeiltua aika paljon ja melkein kaikissa tuote-kategorioissa on löytynyt tosi hyvin itselleni sopivia juttuja :).
   Voit lueskella, mitä oon kirjoitellu tuossa Lush-tunnisteen postauksissa tuotteista ja kannattaa Lushin sivuilla surffailla, mitkä kuulostaisi omaan korvaan parhaimmilta ja rohkeasti testata :).
   Mutta palasaippuat ovat varmasti helpoimpia aloittaa tutustuminen :).

   Poista

Suositut tekstit