keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Ei tehnyt kyllä Ihmeitä... Onneksi kampaaja teki!

Heipsböö!
Yritetäänpäs nyt paremmalla onnella tätä postaamista... Saattoi eilen olla vika myös meidän netissä, eikä vain Bloggerissa :p.
Mutta niin, viikonloppu meni hyvin ja kiva oli käydä viihteellä pitkästä aikaa (eikä itse asiassa ole tainnut tulla käytyä veljen kanssa moneen moneen vuoteen!!) :).
Juomingit jäi tarkoituksella vähäiseksi, joten ei ollut sitten isompaa särkyäkään :D. Mutta se väsymys... Ei sitä vaan ole enää nuori :/.
Mutta mutta, nyt voisin taas yhden loppuneen esitellä sekä muutamat tulijat :).

Eli sain kuin sainkin kuivashampoota kulutettua jälleen ja se olikin nyt syksyn Hullareilta ostamani Aussie Mega Instant Miracle Dry Shampoo.
Tätyy kyllä sanoa suoraan, että yksi huonoimmista kokeilemistani kuiviksista, ei vaan toiminut mun hiuksiin ollenkaan.
Mähän fanitan jonkin verran sitä, että sitä valkoista jauhetta saa tulla näkyviin suihkiessa. Mulle se on sellainen "merkki", että kuivashampoo myös toimii, vaikka sellaista joutuukin työstämään enemmän hiuksiin.
Noh, tämä ei tosiaan näkynyt mihinkään eli siitä tykkäävät, tämä voi olla teille kokeilun arvoinen.
Mutta mulle se oli iso ongelma, koska suihkin tätä hiuksiin sitten hirveän määrän, kun en nähnyt sitä ja ajattelin, että se ei vaan toimi... Siksi tämä myös kului melko nopeasti, ei tämä kovin montaa kertaa kestänytkään.
Lisäksi kun se ponnekaasu loppui, niin tuonne pulloon jäi vielä jotain helisemään, joten siitäkin miinus...
Ei, tämä ei vaan ollut mun pala kakkua :(.

Otin sitten seuraavaksi käyttöön saman merkin toisen kuiviksen, jonka myös ostin samaan aikaan, enkä kovin suurilla odotuksilla... Mutta tänään käytin sitä ensimmäisen kerran ja sen perusteella himpun verran parempi oli. Jatkan siis testailuja, asiahan voi muuttua hyvinkin pian...



Mutta sitten niihin plussiin jälleen kerran.
Eli ensimmäisenä pieni mukava "yllätys".
Olin lukenut Kissiksen blogista tästä Caudalíe-merkin kasvosorbetista ja yllättäen muutaman päivän päästä siitä sain TalkandBake-Mimosalta kommenttia, että hänellä olisi käyttämättä kyseisen merkin voide ja seerumi, jos haluaisin testata.
No ei tarvinnut kauaa houkutella :D.
Yhden kerran olen molempia testannut ja oikein lupaavalta vaikutti. Mulla on vaan taas peilikaappiin kertynyt muutamat seerumit, öljyt ja rasvat avattuina, niin yritän ensin niitä käyttää pois ennen näiden aktiivisempaa käyttöä :). Tai täytyy seurata ihon tilannetta, tarviiko se jotain erityisempää hoitoa vielä :D.
Kiitos vielä kerran Mimosa, tämä oli tosi kiva yllätys ^_^.

Sitten tänään oli taas muutaman kuukauden tauon jälkeen kampaajalla käynti (synttärikriisiä lieventämään...) ja tuttuun tapaan kävin jälleen Jörö-Jukassa Annen käsittelyssä, jonka lopputuloksesta tuli tällainen:

Pahoittelut kauheasta ilmeestä, tämä oli "parhain hymy", minkä sain aikaan parinkymmenen epäonnistuneen kuvan jälkeen... Instasta löytyy myös kuvaa ihan tuoreeltaan.
Todellisuudessa hiukset ovat hitusen kylmemmän vaaleat, mutta vessan valo ja salama...
Vaaleampaan suuntaan jälleen liukuvärjäyksen kera. Taas saatiin entistä punaisuutta häivytettyä, vaikka varmaan vaatii vielä 1-2 kertaa ennen kuin häivyttyy kokonaan. Pituutta lähti noin 5cm.
On kyllä kiva olla blondimpi pitkästä aikaa ^_^.

Sitten sain mukaani ilmaiseksi (joka 7.käyntikerralla tulee kantiskortilla ilmainen tuote) tällaisen L'Orealin viimeistely"puuterin". Tätä laitettiin mulle hiuksiinkin. Vähän samantyyppinen mitä hiuspuuterit on, mutta tämä ei tee yhtä tahmaisen tuntuisia hiuksista :). Katsotaan, miten itse opin tätä käyttämään :D.

Ja sitten viimeisenä, tänään sain myös mun pikkuisen Oriolashopin tilauksenkin töissä; käsisaippuaa ja kroppakuorintaa.
Hyvin hillitty tilaus, vaikka ajattelinkin, että riistäytyisi käsistä :p. Nooh, Tukholmasta on tulossa vielä diilauksia, joten ei nuolaista ennen kuin tipahtaa :D.

Tällaista siis tänne!
Nyt jaksaa taas vähän paremmin ottaa huomisen vastaan, kun kaikkea kivaa tullut ja perjantaina tulee vielä lisää!
Apocalyptican keikkaliput hommattu ja tatska-aika lähestyy vääjäämättä :O. Vähän ehkä jo jännittää, miten selviän, mutta on kai sitä pahemmastakin selvitty...
Huomenna vielä pumppiin ja sitten taitaa tulla ehkä parin viikon paussi raskaammasta liikunnasta...
Mä kirjoittelen jälleen ehkä huomenna, että saa nuita loppuneita esiteltyä :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ooo, tatuointi :D
    Mie kärvistelin perjantaina lävistäjällä, kun suurin osa lävistyksistä oli 13 €/kpl, niin otin sitten korvikset. Sain jonottaa 1 h 45 min, kunnes vuoroni koitti, oli nimittäin muitakin siellä. Mutta säästin ihan mukavasti, kun normihinta on 20 €/lävistys ja kun otin kaksi niin ne oli yhteensä sen 26 €, norm. 40 €.

    Mie haluaisin jotain tehdä tukalle, mutta ei oikein ole semmoista ideaa, että mitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, tuollaiset tarjoukset kannattaa kyllä hyödyntää, jos vaan jaksaa sinnikkäästi jonottaa ^_^.

      Ei ollu mullakaan mitään ideaa taaskaan kampaajalle mennessä ja sanoinkin, että saa vapaat kädet, mutta vaaleampaan edelleen haluan :D. Ei kuitenkaan nyt mitään radikaalimpaa muutosta tullut, kun pitää se entinen punaisuus saada ensin pois :). Katsotaan mitä seuraavalla keksitään :D.

      Poista
  2. Instassa näinkin jo hiuksesi ja näyttää kyllä hyvältä! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit